Kınaya gelmeyen damat ve ailesi

Şöyle yapacağız. Benim memlekette büyük bir kına, onunkinde düğün. Farklı şehirler olduğu için arada 1-2 hafta oynayabilir kına düğün arası.
O zaman gelsinler bir zahmet,büyük kınaysa yani düğün gibi yaparsınız bazen gelinlik bile giyiyorlar oradaki akrabalar uzağa gelemez diye,

Ben daha önce sadece kız tarafının olduğu birkaç kınaya gitmiştim, genelde evde aile arasında, yakın arkadaş - akrabanın geldiği samimi ortamlardi. Oylesinde belki ama salon tutacaksaniz gelmesi gerekir.
Evet bazı yörelerin adetleri o şekilde hala devam ediyor çokta güzel oluyor anlaşıp konuşmak gerekir.
Ama cümle biraz kırıcı olmuş burdan taa oraya gelinirmi bunun için demek olmamiş sonuçta senin kina gecen yabancı degilki

Kınayı bile erkek tarafı yoğurup getiriyomuş. Benimkinde ne oldu bilmiyorum ama görümcemde erkek tarafı getirmişti. Kimse de şaşırmadı benimki de öyle olmuştur kesin.

Ben daha önce sadece kız tarafının olduğu birkaç kınaya gitmiştim, genelde evde aile arasında, yakın arkadaş - akrabanın geldiği samimi ortamlardi. Oylesinde belki ama salon tutacaksaniz gelmesi gerekir.

Bu biraz bekarlığa veda gibi oluyor evet daha eğlenceli ama kına gecesi daha geleneksel. Geleneksel bir törende de kız tarafının kendi kendine çalıp söylemesi çok uygun düşmüyor benim fikrimce

Şöyle yapacağız. Benim memlekette büyük bir kına, onunkinde düğün. Farklı şehirler olduğu için arada 1-2 hafta oynayabilir kına düğün arası.
Kardeşimin de aynı, mesafe bile aynı hatta uçakla 2 saat. Ama kınaya gelecekler yani. Gelinmeli zaten.

Bence gelmesi gerekiyor. Benim eşim de onun ailesi de gelmişti kınaya. Erkekleri içeri almadık ama kına yakılırken eşimi almıştık.

Bu biraz bekarlığa veda gibi oluyor evet daha eğlenceli ama kına gecesi daha geleneksel. Geleneksel bir törende de kız tarafının kendi kendine çalıp söylemesi çok uygun düşmüyor benim fikrimce
Kesinlikle öyle. İnsanlar damadı ve ailesini soracak orada. Her ne olursa da olsun insan eşini öyle özel bir günde görmek, yanında olmak ister

Bunun için dediği şey kınanız. Gerçekten bu hanzo ile evlenecek misiniz?

Yok ya bekarlığa veda dediğin kocakarisiz olur, evden uzakta olursun, içer - dağıtır ya da güler kikirdersin. Bunlar normal, evde kizlar komşular teyzeler arasında falan oynama seklindeydi.

Değer bunla mı ölçülüyor diyeceksiniz. Maalesef evet. Kız kardeşimin nikahına karşı taraf gelmedi. Sonradan iş bozulunca aslında bu işi istemediklerini duyduk. Yani isteyen paşa paşa gelip her şeyini yapıyor. Mesafe ile hiçbir alakası yok. Çooooğk örneklerini gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…