Kına Gecesi Kına tepsim ve sepetim :)

arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum.kına sepeti ve tepsinin aynısından kızkardeşimin kınasına çok beğenerek almıştım.yine olsa yine bundan alırım.zaten duruyorlar kendime de Allah nasip ederse kullanmak isterim her güzelin bir kusuru olur ya bu güzelin kusuru da tüyleri çok hassas.çok fazla olmasa da yine de dökülüyorlar

çok teşekkür ederim canım:) kızkardeşinede mutluluklar darısı senin başına artık hem evet dediğin gibi çok hassas dökülüyor biraz ama bende seninle aynı fikirdeyim çok beğenerek aldım

Canım önceliklle belirtmek isterim ki hepsini çok beğendim, çok güzeller.aldıklarını güle güle kullan.
Nereden ve ne kadara aldığını sorsam, özellikle kına tepsisi ve sepeti?

cok güzel olmuş...ellerinize sağlık.darısı benim kızımın başına :)

Canım önceliklle belirtmek isterim ki hepsini çok beğendim, çok güzeller.aldıklarını güle güle kullan.
Nereden ve ne kadara aldığını sorsam, özellikle kına tepsisi ve sepeti?

Çok hoşmuş canımmm Mutlulukllarr..

öncelikle çok teşekkür ederim hepinize leylaeyda hanım daha güzelleri kızınız olsun inşaallah... tifosicim ve simgecim sizede cok tesekkür ederim benim 1 sene olacak Allah nasib ederse evleneli ama emin önünden almıstım hatırladıgım kadarıylada cok uygundu fşyatı bi bakın istanbuldaysanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…