Kına Kıyafetlerimizi de Görelim

buaralar evlenen arkadaşlar çok, haydi kızlar bu topiğe de paylaşın resimlerinizi

kıslar herkesin çok güzel kına kıyafetleri ben kınamda annemim nişanlığnı giymiştim kırmızı bi elbise hep derdim kınamda giycem diye dediğim gibide oldu kına yakılırkende bindallı giydim resim koyamıyorum malesef

slm edaaa.erkek tarafı alır canım hem abiyeni hemde bindallını.izmirde kemraltında heryerinde 75-100 tl arasında çeşit çeşit renk renk dolu bindallı var.bnm aldı kayınvalidem daha yeni alındı 75 tl ye hemde süpr bişikaydirigubbakcemile3

Hepinizin kına kıyafetleri birbirinden güzel.
Ömür boyu mutluluklar kızlar

hepiniz çok hoş çıkmışsınız kızlar elbiselerinizde en az sizin kadar güzel ...

hadi kızlar, yeni gelinler buyrun bu topiğe de paylaşın bizlere kına kıyafetlerinizi bekar arkadaşlara fikir olsun...

her yöreye her adete göre değişik kına kıyafetlerimizi sergileyelim...

Son düzenleme:
kıyafetleriniz çok güzel arkadaşlar bende kına kıyafetimi çok severek giymiştim o yüzden sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $kıyafet.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 92
niye açık göstermiyo anlamadım jpg diye mi acaba, bide şunu ekliyim :uhm:

Eklentiler

• $100_1693.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 56
kızlar dayanamadım bende ekledim ben kınamda 5 kıyafet değiştirdim anladınız sanırım biz arnavutuz :) ama gerçektende çok hoş oluyo tabi soyunma odası haricideki zamanlar hoş oluyo:)

Eklentiler

• $100_1991.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $100_1993.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $100_1992.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $100_2012.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $100_2020.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 60
kıyafetleriniz çok güzel arkadaşlar bende kına kıyafetimi çok severek giymiştim o yüzden sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3

şekerim senin kıyafetinde çok şık... sanada çok yakışmış maşallah

devamediyoruzz

Eklentiler

• $100_2029.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $tuba kına 051.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $tuba kına 060.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $tuba kına 063.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $tuba kına 072.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…