Kına Kıyafetlerimizi de Görelim

eda ızmırlı hayal cok guzelmıiş cnm sızınkıde ızmırlıhayal cnm ne cabuk evlendın bu arada ben kaldım evde:roflol: ozellıkle o kabarık kırmızı bı harıka

nıltol cnm tskler acıklaman ıcın

kına kıyaetleriniz de çok güzel ya...

niltol kınan evde mi yapıldı.elbiselerin çok hoş saçında sade ve güzel.her şey adetlere göre olmus ne kadar hoş...

kına kıyaetleriniz de çok güzel ya...

niltol kınan evde mi yapıldı.elbiselerin çok hoş saçında sade ve güzel.her şey adetlere göre olmus ne kadar hoş...

yok canım evde olmadı dernek kiraladık. beğendiğine çok sevindim teşekkürlera.s.

izmir hayal kaftanını çok beğendim kiralık vermeyi düşünür müsün uygun fiyatla temmuzda benim düğünüm

edacım bindallın cok hoşmus sanada cok yakısmıss Allah nazarlardan saklasın emi..nerden ve nekadara almıstın benimde bindallı ihtiyacım varda eger yardımcı olursan sevinirim

izmirhayal kına kıyafetim cok güselll yaaaaa cokkk şık durmus benimde nisanda düğünüm varr ama bir bindallı bulamadımm seninkine bayıldım nekadara aldın yaa izmirdesin dimii? nekadar sansısımmm benn yaaa((

merhaba arkadaşlar.bende abimin eşinin kınalığını ve bindallısını ekliyorum.umarım yardımcı olur.

bu da bindallısı.kadife değil saten-ipek karışımı içi astarlı idi.bindallı ile giyeceği dore rengi ayakkabısını ve abimin kırmızı gömleğini evde unutmuşuz

bindallısı harika yaa bende o tarz birşey isterimm...

selam :lepi:

niltol acaba tekirdağ ın hangi köyündensin

bu da benim kına--o kdar resimler çekildi doğru dürüst bi resim yok piyasada

Son düzenleme:
abiyenin altına silikon ve yapışkanlı sütyenlerden takmıştım..zeki ben düşünememişim kınalık giycemi ..kınalık bol o sütyen durmuo ..sütyensiz giydim..oynarken de hep saçlarla kapatma çalışmıştım ay çok fenaydı

bi kaç gönüllü olmuştu benimkini verim diyen emme vazgeçtik ah ah ..kulanıza küpe olsun kaydirigubbakcemile3

canım izmir kemeraltından aldık 250 ytl idi benim arkadasım almıştı yani kendim almadım onun kınası benden onceydi.sonrada ben giydim:d sonucta bi gecelik giyilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…