Kına Gecesi Kina icin Yardima Ihtiyacim Var :)

_sevinc_

Yaşam ve Diyet Koçu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
28
0
86
Diğer
Kizzzzzlllllaaaaarrrrrrr yardiminiza ihtiyacim var.. Kismetse Eylulun 7 si evleniyorum. Iki gun oncesinde kinam olucak... Alisilmis, monotonlasmis kina gecelerindense ilginc eglenebilicegim ve hicbir zaman akillardan silinmicek bir kina gecesi istiyorum.. Fikirlerinizi benimle paylasirsaniz coooooookkkk sevinirim... :))

Son düzenleme:

dogumgunumde evlenemezsın saka bbı yana bı yerde kına gecesıne katılanlara mınık duaklarla kolyeler verılmıstı..kolyede su yazıodu elifin kınası gibi gibi renklı bır kolyeydı degısık gelmıstı bana..darısı basıma

aslinda olabilir kolyeler banada orjinal geldi.. amin insallah canim darisi basina

biz nişanlıma padişah kaftanı bana da sultan kıyafeti gibi birşey kiralıcaz o kınanın ortasında gelicek falan öyle bir konseğt düşündük birde ben eger uygun fiyata bulursam sadece genc kızlar için kırmızı oje düşünüyorum bide tüllerle süslerim onları tamamdır

bir ara bende baktim hatta nisanlima solemistim bizimkisi biraz sert oldugundan ben giyinmem deyip gecistirdi beni kendime kaftan alicam hatta bir websitede gordum cokta begendim dileyenlerle paylasabilirim :)

bende ustunde kismet acma hapi yazan icinde sakiz veya sekerleme olan ilac kutulari gibi kutular dusunuyorum :) eglenceli olur hmm sizce? :)

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…