• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına için tercihim

jillican

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
210
0
116
bnmde kına için diktirmeyi düşündüğüm elbise bu..
bakalım düşünceleriniz neler olucak kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $KINA ELBISEM.jpg
    $KINA ELBISEM.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 99
kızlar kına elbisemi satyrm daha 2 saat gydm 80 tl ye atyrm cok pahalı almıstm ilgilenenler özelden msj atablrler
P250210_12.00.jpg (11.9 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $P250210_12.00.jpg
    $P250210_12.00.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 102
tesekkur ederim suanda dikiliyor :) kınadan resimler eklerim artık bakalım onuda begenicek misiniz :)

Yaa bende ne renk olacağına karar veremiyorum br türlü banada fikir verir misiniz :(
Beğendiğim model bu, başlangıçta elbise kırmızı alt fırfırlar ve göğüsteki fırfır syh düşünmüştüm ama koyu renkler modeli kapatır dediler:S,

Şimdide diyorum pudra rengi mi olsa? ne dersiniz kızlar?
Of çok kararsızım ohaoldumsmile

Yaa bende ne renk olacağına karar veremiyorum br türlü banada fikir verir misiniz :(
Beğendiğim model bu, başlangıçta elbise kırmızı alt fırfırlar ve göğüsteki fırfır syh düşünmüştüm ama koyu renkler modeli kapatır dediler:S,

Şimdide diyorum pudra rengi mi olsa? ne dersiniz kızlar?
Of çok kararsızım ohaoldumsmile

tatlım model çok güsel amaaaa eğer esmersen ten rengin koyuysa pudra rengi nefis durur ben beyaz tenliyim açık kumralım okdar kötü durduki pudra rengi bende :1no2:

canım, kumralım ben ama düğüne yakın kesin bronzlaşmayı düşünüyorum, o nedenle açık renkler uygun olabilir fakat çevreme sorduğumda kırmızıyı seçiyorlar, çünkü pudra rengi daha sade biliyosunuz o gece ön planda olman lazım o renkle sönük olursun diyorlar o nedenle kafam karışıyor arkadaşlar :S

Allah razı olsun hepinizden :) kendi konuma yorum yapılıyor diye açıyorum farklı birinin eklediği resime yorum yapılıyor..yeni konu acmayı deneyin lutfen :kızgın:

Back