Gelinlik Modelleri Kına için şunu diktirsem çokmu abest olur.

gıy canım arkadaşların dedığı gıbı için de kalmasın
bu senın gunun ya senın ıstedıklerın olacak tabıkı

olur bence..kumaşı o kadar işlemeli süslü olmaz hani abartılı olmasın dersen ama modelin abartısı yok normal bir abiye gibi olur dediğim şekilde...bi de renge karar vermelisin...mesela dore hoş olabilir..

yaptır canım mutlaka... içinde kalmasın....

içinde birşeyler kalınca inan ileride içini kemirecek.....

yaptır valla git en sevdiğin renk ne ise o renken seç yaptır.. içinde kalmasın.

model çok hoş bencede giy kesinlikle aklında kalacağına keşke diyeceğine giyde dolabında dursun başka zamanda bi davetde falan giyersin değerlendirirsin yani valla çok hoş,bende diyorum keşke aklımda olanı giyseydim millet abartı deseydi,gittim sürekli kullanabileceğim bi elbise almıştım :gitme:

bencede çok hoş duvağı olamasa abiye gibi zaten kınaya koyu renkler gidiyor rengini değiştirirsen çok hoş olur bence giy hem içindede kalmaz boş ver elalemi

canım benim....düğün senin...senin gecen bir defa evleneceksin giy...ney ne kadar abartı olabilir SENİN YA SENİN GECEN....herkes senin için gelecek...abartıymış şuymuş buymuş kime ne?için de kalmasın yap ne istiyosan...sen benim hayalimdekileri duysan çüş derdin artıkk...o yusdennn kafaya takmaa....GELİN OLAN SENSİN...PRENSESSİN bir günlüğüne...opuyorumnanaktan

bence bal köpüğü, ekru ya da somon diktirirsen şahane olur..

hele ki fiziğinde müsaitse böyle taşıyabileceksen çok güzel bir elbise..

terzi seçimine de dikkat

biraz gelinlikimsi bi havası var ama bu senin kınan sen neyi istiyosan onu giy canım..sonra içinde kalmasın keşke bunu giyseydim dememek için giy derim ben kaydirigubbakcemile3 ayrıca çokta şık zemuszemus

Çoook komik bişi yaşadım ya ben bu gelinliğin .çıktısını aldım fiyat sordum 900 ile 1500 arasında fiyat verdiler photoshopla arkasındaki duvağı sildim 350 fiyat aldım nasıl ama :)

şu smiley çok yakışır sanırım lülülülülülü

kollarını tülle uzat uzun kollu olsun ve bilekten büzgülü olsun o zaman gelinlik havasından çıkar.kırmızı da olur neden olmasın yine o göğüs altındaki şetiri siyah verdirirsin başınada pullu kırmızı kına tülü işte oldu bence.valla kafamda canlandırdım gayet hoş oldu.

Bilemedimki naapsam kırmızısıda aynı havayı vermezki parlak gri felanmı benim bi şekilde bu modeli kınalığa çevirmem lazım

Bence çok güzel olur canım
çok da şık duruyorr
Ten rengi de deneyebilirsin

Hayır hiçde görgüsüzlük olmaz, herkes kınada neler neler giyiyor görmüyormusun? Bence sen bu kıyafetin altın rengini diktirmelisin kesinlikle ve kolları aynı İngiliz danteli tülden harika olur. Kına gecesine de yakışır hem, farklı olursun. İllaki kırmızı giymek zorunda değilsin, zaten bu kıyafete kırmızı renk hiç olmaz. Mutluluklar dilerim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…