fotoğraf iyi bir fikir bende kına tarihimizi ve adımızı soyadımızı yazan kağıtlar iliştirmeyi düşünüyordum kına keselerine
şu anda çekmecemde arkdaşlarımın düğünlerinden aldığım ve hatıra diye sakladığım birsürü kına kesesi filan var ama hangisi kime aitti hatırlayamıyorum. beni hatırlatacak bişey olmalı kına kesemde süper fikir
ben fotoğraf kullanmayı düşünmüyorum.. herkesin elinde fotolarımız biraz garip geliyo bana.. nedense korkarım bazı çekemeyenlerin nazarından.. ama içi rahat olacaklar için güzel bi fikir..fotoğraf yerine nikah şekerlerinde olduğu gibi isimler-tarih ve kınamıza hoşgeldiniz kağıtları da olabilir.. benm arkadaşımın öyleydi. arkasında da magnet. buzdolabımda duruyo
aşk-ı memnuda, nihalin kına gecesi nasıldı ama :) nihalde kırmızı diğer kızlarda beyaz duvak vardı hoş bi düşünce olmuş beğenmiştim onu ama herkesin behlül maskesi takması aşırı saçmaydı bence, sonuçta kına gecesinde behlülün işi ne :)
aşk-ı memnuda, nihalin kına gecesi nasıldı ama :) nihalde kırmızı diğer kızlarda beyaz duvak vardı hoş bi düşünce olmuş beğenmiştim onu ama herkesin behlül maskesi takması aşırı saçmaydı bence, sonuçta kına gecesinde behlülün işi ne :)