benim bu bindalim iki şekilde giyiliyor hem gündüz hemde gece gündüz içindeki acık renkli kısımı ile üzerinin bolerosu ve şalıyla gecede bordo kaftanı ve fesi ile kırmızı kına örtüsü var çok yönlü bir elbise ve kaliteside gayet güzel benim agustosta olacak allah kısmet ederse dügünüm ama ben mart ayında almıştım gelinlgim ve bu bindalı toplam 1250ytl idi ama indirile 700aldık yeni evlenenlere fikir olsun istedim evlenirken malesef birde yardım edeniniz olmayınca biraz maddiyat sizin için önemli oluyor bazı şeyler vardır çok şaşlı gösterişli ama pahalıdır bazısıda ucuz ama gösterişlidir ben bundan yanayım ilk zamanlar herkes heveslenip en güzelini bulmaya çalışır o dakikada paraya bakmayız bunu birçogümüz yaparız ama sadece bir iki saatlik içinde sonra kullanmayacağımız bir kıyafete o kadar para vermeyin derim bunu başından geçen evli kişilerden duyuyorum tabiki karar sizlerin ama bunu sakın maddiyatı düşündüğüm için sanmayın elbette bu ömürü hayatımızıda bir kere oluyor herşeyi yaşamak bizlerinde hakkı yorumarınız için teş