degilmi..işte ben yapamıyorum senin gibi .. 1-2 kere sordum baktım buz bende sen bilirsin dedim çektım kendmı .. o bana sormuyorsa ben hiç sormm mesela .. burnu havalı egolu vs vs tipler bana göre değil benm göstermem lazım uzerıne konusmak tartısmk vs vs sıcak olmak lazım ya
valla mı ablam benim yaaa çok tşk ederim
hah şöle
Bizim için gün elbisesi bunlar bilirsiniz
almeda abaziyi mi bahsediyosun
adam oldum diyorÇok güzel beğendim sırtı açık bide,hatta ve hatta yan kısımlarda ten belli oluyordu mesela.
Kıvama geliyor yavaştan
Kesinlikle taş payet olacak illa:))
Yok direk kendimi dedim
adam oldum diyor
abla anlatamayacagiz kıza yahu
aynen yani ne biliyim bana 1 kere gelse ben ona 10 giderim ama öyle olmak gerekmıyorms 1 gelene 1 gideceksin işte maalesef nasıl gelırse öle o moddayım bndegilmi..
gelin görümce ilişkisi bi türlü yıldızlar barışmaz. çoğu öle.:)
ben yaşadım soğukluk benim içimi buz yapar soğuk insanlari hiç sevemiyorum sevmiyorum.
sicak yanaşıyorum ama nafile.
Aldı mesajı nasılsa
aldım aldım tamam yahuuuadam oldum diyor
abla anlatamayacagiz kıza yahu
herkes çok canayakın içten diyor.aynen yani ne biliyim bana 1 kere gelse ben ona 10 giderim ama öyle olmak gerekmıyorms 1 gelene 1 gideceksin işte maalesef nasıl gelırse öle o moddayım bn
Gayet güzel bu. Beyaz yerine başka renk tercih et ama bence. Düğünde beyaz giyeceğin içinhahahaaa nişanlm seçti gönderdi bi tane ama bakalım yeni başladım seçmeye
bende mecbur soğuk duruyorum aramızda toplum içinde oldugumz zaman meraba merhaba gule gule muhabbetı var sadece .. ne yapayım bunu o istedi.. bnden 3 yaş buyuk olmasına ragmen abla demıyorum açıkçasıGörümcelerden uzak durmak lazım, hep burnu havada olmanızı tavsiye ederim.
Sıcak davranınca da popişleri kalkıyor çünkü, arkanızdan konuşuyorlar "abla abla kendini parçalıyor" diyolla.
yok beyaz olacak ben nikah dusunuyorum sadeceGayet güzel bu. Beyaz yerine başka renk tercih et ama bence. Düğünde beyaz giyeceğin için
bak bu da değişik kıyafetiyle tacıylacanım neden kırılayım yardırın gelsinamaç bulmak baska bişiy değil herkes aynı seyi söluyor sonucta teşekkür ederim.
En iyisi bile kekremsi bi tat bırakıyor ağızda emin olbende mecbur soğuk duruyorum aramızda toplum içinde oldugumz zaman meraba merhaba gule gule muhabbetı var sadece .. ne yapayım bunu o istedi.. bnden 3 yaş buyuk olmasına ragmen abla demıyorum açıkçası
aynen baya değişik millet nereden buluyor yavbak bu da değişik kıyafetiyle tacıyla
Eki Görüntüle 2564095
En iyisi bile kekremsi bi tat bırakıyor ağızda emin ol
ben güvenmiyorum o yüzden başka bişey konuşurum geçmişimi hayatimi hiç bahsetmem.. sevmem onlar bugüne kadar hiç bahsetmedi sorduğumda bilmem diyorlar.En iyisi bile kekremsi bi tat bırakıyor ağızda emin ol
gizemli taklmak en iyisi.. bizim aramızda muhabbet olmadıgındanben güvenmiyorum o yüzden başka bişey konuşurum geçmişimi hayatimi hiç bahsetmem.. sevmem onlar bugüne kadar hiç bahsetmedi sorduğumda bilmem diyorlar.
Nikah içinse çok şık bir elbiseyok beyaz olacak ben nikah dusunuyorum sadece
zaten şu elbise konularında nişanlmı götureceğim her yere o çok şık seyler begenıyorNikah içinse çok şık bir elbise