• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına gecesi elbisem

ben kocama danişsam uvv bune be. der..
adam moda işlerden anlamaz.
kapalı olucak iyice.:D;

zaten şu elbise konularında nişanlmı götureceğim her yere o çok şık seyler begenıyor :KK70: ben de iş yok :KK66:

bak çok hoş model fiyatı 750 yazıyırdu
1576074095776.jpeg

ben kocama danişsam uvv bune be. der..
adam moda işlerden anlamaz.
kapalı olucak iyice.:KK70:;
yok benmki ii yani tabi evlendıkten snra dikkat etmek lazım. gecen bana sey diyor sen yasından kucuk göserıyosun bu yuzden daha rahat açık bakalabilirsin diye dedim senn ağzını yerim adam :D içimden tabi

Bunlar davetli elbisesi bence.
Sanırım gecenin yıldızı olmak gerekir.

Bu tarz nasıl?

ama morhipo kiralanmıyor maalesef bu urunleri satın aldıktan snra satamıyorsunda
kiralamalar .çarşılarda 500den aşağı değil bence satın al senin olsun lazım olursa gyersin olmazsa letgo da satarsın ki. kaftan kiralama evet mantıklı ama elbiseyi bilemedim.

kiralamalar .çarşılarda 500den aşağı değil bence satın al senin olsun lazım olursa gyersin olmazsa letgo da satarsın ki. kaftan kiralama evet mantıklı ama elbiseyi bilemedim.
yok ya satılmıyor inan ne letgo ne dolap ne modacruz .. aylarca duran elbiselerim var kaldırdım ve birine verdim mecburen insan değişik değişi,k giymek istiyor

Bunlar davetli elbisesi bence.
Sanırım gecenin yıldızı olmak gerekir.

Bu tarz nasıl?
Pierre Cardin PC55026-14 Elbise - Morhipo

bunu begendım can ;)

Bende sen gibi kına elbisesi arayışı içindeyi tarzını pek bilmiyorum ama o paylaştığın örneklerden biraz daha parlak ama yinede sade olan birkaç model buldum senin için. (Ayrıca bende sen gibi kabarık gelinlik gibi bir model giymek istemeyenlerdenim :olamaz:)
Renklerine takılma farklı renkleride olabilir tabii

Astarli-Pul-Desen-Balik-Abiye---VIZON-2a66.jpg
Pul-Desen-Astarli-Abiye---VIZON-9fc4.jpg
Tek-Kol-Simli-Abiye---YESIL-714a.jpg
Ust-Pul-Payet-Sifon-Abiye---GRI-1184.jpg

Bende sen gibi kına elbisesi arayışı içindeyi tarzını pek bilmiyorum ama o paylaştığın örneklerden biraz daha parlak ama yinede sade olan birkaç model buldum senin için. (Ayrıca bende sen gibi kabarık gelinlik gibi bir model giymek istemeyenlerdenim :olamaz:)
Renklerine takılma farklı renkleride olabilir tabii

Eki Görüntüle 2564189 Eki Görüntüle 2564190 Eki Görüntüle 2564191 Eki Görüntüle 2564192
Bence çok tatlıyız kabarık istemeyenler olarak 😌 çok teşekkür ederim nerede satılıyo bnlar

instada vardi öle çok güzel abiyeler vardi..;takip ediyordum..:)
ben tesettürlüyüm tesettürlü elbiselerde vardi::)
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. 50 liralık elbiseler de var üstüne taş maş ekledi mi 300 liralık ediyor nettekiler her yerde bizi kazıklıyor:)
Ben pek anlamam öyle suslemeden :olamaz:

Ama mesela çok güzel dantel ekleyip yada taş boncik işleyip düz bir elbiseyi harika yapıyorlar bazen çevremde görüyorum :super:

Uygun bulduğun an kap hemen :KK70:
Ben bile kızımın düğününde mürdüm straplez giymiştim yani:olamaz:

Olmaz öyle illa şatafatlı aldıracaz :olamaz::KK70:
Ama abla öyle olmalı ben den daha şatafatlı giyinecek biri sinirden catlardim şahsen :D ..

Benim sünnet mevludunde ben abiye elbise giydim ama çok sade birseydi onunde inci boncuk vardı işleme olarak pudra rengiydi ...

Benden başka herkes Mevlüd olduğu için pantolon bluz yada böyle yazlık elbiseler giymisti

Bir tek eltim abiye elbise giyip gelmiş
.Allah tan çok şık bir abiye değildi :olama

Basortumu de yaptırmıştı m biraz fark vardı birde :D

Back