- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
nişanlina daniş alışveriş fikirin olsun.:)zaten şu elbise konularında nişanlmı götureceğim her yere o çok şık seyler begenıyor ben de iş yok
adam kapalı beğenmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişanlina daniş alışveriş fikirin olsun.:)zaten şu elbise konularında nişanlmı götureceğim her yere o çok şık seyler begenıyor ben de iş yok
zaten şu elbise konularında nişanlmı götureceğim her yere o çok şık seyler begenıyor ben de iş yok
evet hoşta nerede hangi sitebak çok hoş model fiyatı 750 yazıyırdu
Eki Görüntüle 2564127
yok benmki ii yani tabi evlendıkten snra dikkat etmek lazım. gecen bana sey diyor sen yasından kucuk göserıyosun bu yuzden daha rahat açık bakalabilirsin diye dedim senn ağzını yerim adam içimden tabiben kocama danişsam uvv bune be. der..
adam moda işlerden anlamaz.
kapalı olucak iyice.;
diğeri daha hoşmuşmorhipo da canım pierre cardin
Eki Görüntüle 2564130
ama morhipo kiralanmıyor maalesef bu urunleri satın aldıktan snra satamıyorsundamorhipo da canım pierre cardin
Eki Görüntüle 2564130
kiralamalar .çarşılarda 500den aşağı değil bence satın al senin olsun lazım olursa gyersin olmazsa letgo da satarsın ki. kaftan kiralama evet mantıklı ama elbiseyi bilemedim.ama morhipo kiralanmıyor maalesef bu urunleri satın aldıktan snra satamıyorsunda
yok ya satılmıyor inan ne letgo ne dolap ne modacruz .. aylarca duran elbiselerim var kaldırdım ve birine verdim mecburen insan değişik değişi,k giymek istiyorkiralamalar .çarşılarda 500den aşağı değil bence satın al senin olsun lazım olursa gyersin olmazsa letgo da satarsın ki. kaftan kiralama evet mantıklı ama elbiseyi bilemedim.
Pierre Cardin PC55026-14 Elbise - MorhipoBunlar davetli elbisesi bence.
Sanırım gecenin yıldızı olmak gerekir.
Pierre Cardin Modelleri & Fiyatları | Pierre Cardin Ürünleri | Morhipo
Pierre Cardin modellerini size özel fırsatlarla online olarak hemen satın alın! Pierre Cardin ürünleri cazip indirimlerle Morhipo'da!www.morhipo.com
Pierre Cardin modellerini size özel fırsatlarla online olarak hemen satın alın! Pierre Cardin ürünleri cazip indirimlerle Morhipo'da!www.morhipo.com
Bu tarz nasıl?
yav ben sadeciyim ondan böle oluyoBunlar akrabanun dugunune gideceksin sanirim
Bence çok tatlıyız kabarık istemeyenler olarak çok teşekkür ederim nerede satılıyo bnlarBende sen gibi kına elbisesi arayışı içindeyi tarzını pek bilmiyorum ama o paylaştığın örneklerden biraz daha parlak ama yinede sade olan birkaç model buldum senin için. (Ayrıca bende sen gibi kabarık gelinlik gibi bir model giymek istemeyenlerdenim )
Renklerine takılma farklı renkleride olabilir tabii
Eki Görüntüle 2564189 Eki Görüntüle 2564190 Eki Görüntüle 2564191 Eki Görüntüle 2564192
Ben deniz butikden bakınıyorum hem fiyatları uygun hemde çeşitli modelleri varBence çok tatlıyız kabarık istemeyenler olarak çok teşekkür ederim nerede satılıyo bnlar
Aynı zamanda gelin olacaksın daha pariltili birşey giyebilirsin elbise tercih eden var ama voyle görümce tarzi değil daha değişik güzel elbiseler varyav ben sadeciyim ondan böle oluyo
Ben pek anlamam öyle suslemedeninstada vardi öle çok güzel abiyeler vardi..;takip ediyordum..:)
ben tesettürlüyüm tesettürlü elbiselerde vardi::)
Minik Duduklu Tencere 50 liralık elbiseler de var üstüne taş maş ekledi mi 300 liralık ediyor nettekiler her yerde bizi kazıklıyor:)
Ama abla öyle olmalı ben den daha şatafatlı giyinecek biri sinirden catlardim şahsen ..Uygun bulduğun an kap hemen
Ben bile kızımın düğününde mürdüm straplez giymiştim yani
Olmaz öyle illa şatafatlı aldıracaz