Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına gecesi elbisem

Bunlar çok sade canım. Kız kardeşim de nişanında senşn gibi düşünüp sade olmak istedi, abartıyı sevmez o da... Nişanlısının kuzenleri falan kardeşimden çok daha gösterişli giymişti. Ve çok stres oldu, hiç dikkat çekmiyor, onun nişanı değil gibiydi. Kına da çok daha süslü giydi, illa kabarık olmasına gerek yok. Çok şık şeyler bulabilirsin abiye mağazalarından

Eklentiler

• aa8a4a99-df20-4c8c-b2fe-027f61b6cc2d.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 52
  • f8b2cfba-6f51-4696-af9b-87fea429db64.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 35
Söz elbisesi gibi hepsi bence. Pul, taş, şakırtı seven benim gibi bir arnavut bunları tercih etmez ama sadelik sevenler gayette giyer yani

haklısınız canımmm bende artık fikrimi değiştirdim bu sefer çok saçma bi elbiseyle geliyormusum

benm görumcem maalesef soğuk ben bi kaç defa yaklaştım cıks olmadı konusmaya calıstım yuzume bakmadı bile monusurken geçiştirdi hep bende uzatmadım hiç keşke bizde de öyle olsa
benim görümcem de soğuk..
ben hep sicak yaklaştım biraz olsa açildi hala soğuk
alışveriş fikiri yapıyoruz..
onun bana daniştiği yok..

benim görümcem de soğuk..
ben hep sicak yaklaştım biraz açildi
alışveriş fikiri yapıyoruz..
onun bana daniştiği yok..
işte ben yapamıyorum senin gibi .. 1-2 kere sordum baktım buz bende sen bilirsin dedim çektım kendmı .. o bana sormuyorsa ben hiç sormm mesela .. burnu havalı egolu vs vs tipler bana göre değil benm göstermem lazım uzerıne konusmak tartısmk vs vs sıcak olmak lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…