- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
dediğin site çok işime yarayacak gibi cansın sağolBen de kesinlikle kiralamadan yanayım, kına gecemde kiraladım, fotoğraf çekimlerinde kiraladım.
Bundan sonraki kuzen düğünlerinde filan hep kiralamayı düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğin site çok işime yarayacak gibi cansın sağolBen de kesinlikle kiralamadan yanayım, kına gecemde kiraladım, fotoğraf çekimlerinde kiraladım.
Bundan sonraki kuzen düğünlerinde filan hep kiralamayı düşünüyorum.
türünn son örneğiyim ben
evet o yuzden beni gömuyolr suan haklısınız vallaElbiseler güzel ama fazla sade değil mi
evet o yuzden beni gömuyolr suan haklısınız valla
Gelinsin sen az satafatlı ol konuklardan sık olman lazım görenin gelin bu demesi lazım bu illa demek değil ki kabarık allı güllü ısıl ısıl olsun :)evet o yuzden beni gömuyolr suan haklısınız valla
Bunlar çok sade canım. Kız kardeşim de nişanında senşn gibi düşünüp sade olmak istedi, abartıyı sevmez o da... Nişanlısının kuzenleri falan kardeşimden çok daha gösterişli giymişti. Ve çok stres oldu, hiç dikkat çekmiyor, onun nişanı değil gibiydi. Kına da çok daha süslü giydi, illa kabarık olmasına gerek yok. Çok şık şeyler bulabilirsin abiye mağazalarındankızlar selam
nisanda nikahım olacak öncesinde mechur kına gecesi tabi..
ben klasıklerden olmak istemıyorum.. yani öyle koca koca kabarık abiye elbiseleri sevmıyorum..
kına girişinde aşağıdaki elbiseleri dusundum yada onlara benzer..
kına yakılmasına yakın kırmızı bir abiye giyip üzerine uzun (salonlrda da olan ) kaftan giymek istiyorum öyle kınam yakılsın sonra ben kaftanı çıkarıp kırmızı elbise ile geceyi sonlandırayım .. yani hem bu sekılde fazla giy çıkar elbise zaman kaybı ugrasmams olurum hemde rahat ederim dıye dusundum ..
evde sade kırmızı elbisem var sadece terzide ufak tefekleri halledilmesi gerek ..
sizce uygunmudur ya ? yada siz nasıl yaptınz?
Bindallı şalvar tarzında giymek ıstemıyorum .. sadece annemn yöresel fesi var şapka onu takacağım.. belkide kuşağını takarım ..
hahahaaa nişanlm seçti gönderdi bi tane ama bakalım yeni başladım seçmeyeGelinlik nasıl olacak sade deme düşer bayılırım
haklısınız canımmm bende artık fikrimi değiştirdim bu sefer çok saçma bi elbiseyle geliyormusumBunlar çok sade canım. Kız kardeşim de nişanında senşn gibi düşünüp sade olmak istedi, abartıyı sevmez o da... Nişanlısının kuzenleri falan kardeşimden çok daha gösterişli giymişti. Ve çok stres oldu, hiç dikkat çekmiyor, onun nişanı değil gibiydi. Kına da çok daha süslü giydi, illa kabarık olmasına gerek yok. Çok şık şeyler bulabilirsin abiye mağazalarından
benim görümcem de soğuk..benm görumcem maalesef soğuk ben bi kaç defa yaklaştım cıks olmadı konusmaya calıstım yuzume bakmadı bile monusurken geçiştirdi hep bende uzatmadım hiç keşke bizde de öyle olsa
hahahaaa nişanlm seçti gönderdi bi tane ama bakalım yeni başladım seçmeye
işte ben yapamıyorum senin gibi .. 1-2 kere sordum baktım buz bende sen bilirsin dedim çektım kendmı .. o bana sormuyorsa ben hiç sormm mesela .. burnu havalı egolu vs vs tipler bana göre değil benm göstermem lazım uzerıne konusmak tartısmk vs vs sıcak olmak lazım yabenim görümcem de soğuk..
ben hep sicak yaklaştım biraz açildi
alışveriş fikiri yapıyoruz..
onun bana daniştiği yok..
Söz elbisesi gibi hepsi bence. Pul, taş, şakırtı seven benim gibi bir arnavut bunları tercih etmez ama sadelik sevenler gayette giyer yani
valla mı ablam benim yaaa çok tşk ederimİşte bak ne güzel bir model bulmuş öyle.
Bunun bir benzerini akraba giymişti,askılarında taş vardı mesela çok güzeldi oda.
hah şölehaklısınız canımmm bende artık fikrimi değiştirdim bu sefer çok saçma bi elbiseyle geliyormusum
arnavutla öyle yaa boşnaklardaSöz elbisesi gibi hepsi bence. Pul, taş, şakırtı seven benim gibi bir arnavut bunları tercih etmez ama sadelik sevenler gayette giyer yani
Bizim için gün elbisesi bunlar bilirsinizBilirim arnavut kızlarını bakınız ben mesela:))
almeda abaziyi mi bahsediyosunBilirim arnavut kızlarını bakınız ben mesela:))
adam oldumhah şöle
Aynen rizeliler de sever aslında 53 ten yola çıkarak söylüyorum yani şaşayı severler uyyyyarnavutla öyle yaa boşnaklarda