Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına gecesi elbisem

işte ben yapamıyorum senin gibi .. 1-2 kere sordum baktım buz bende sen bilirsin dedim çektım kendmı .. o bana sormuyorsa ben hiç sormm mesela .. burnu havalı egolu vs vs tipler bana göre değil benm göstermem lazım uzerıne konusmak tartısmk vs vs sıcak olmak lazım ya
degilmi..
gelin görümce ilişkisi bi türlü yıldızlar barışmaz. çoğu öle.:)
ben yaşadım soğukluk benim içimi buz yapar soğuk insanlari hiç sevemiyorum sevmiyorum.
sicak yanaşıyorum ama nafile.

degilmi..
gelin görümce ilişkisi bi türlü yıldızlar barışmaz. çoğu öle.:)
ben yaşadım soğukluk benim içimi buz yapar soğuk insanlari hiç sevemiyorum sevmiyorum.
sicak yanaşıyorum ama nafile.
aynen yani ne biliyim bana 1 kere gelse ben ona 10 giderim ama öyle olmak gerekmıyorms 1 gelene 1 gideceksin işte maalesef nasıl gelırse öle o moddayım bn

aynen yani ne biliyim bana 1 kere gelse ben ona 10 giderim ama öyle olmak gerekmıyorms 1 gelene 1 gideceksin işte maalesef nasıl gelırse öle o moddayım bn
herkes çok canayakın içten diyor.
geneldede öle bana soğuk..:)
yengesiyim o yüzden öle davraniyor.
benden 5 yaş küçük..eşimle ayni yaştayim ve eşimden 4 ay büyüğüm.:)
bazen kahve içmeye çagiriyor baya ben sicak konuşuyorum.. soğuk olmazsa.. yüzü asık hep:)

Görümcelerden uzak durmak lazım, hep burnu havada olmanızı tavsiye ederim.
Sıcak davranınca da popişleri kalkıyor çünkü, arkanızdan konuşuyorlar "abla abla kendini parçalıyor" diyolla.

Görümcelerden uzak durmak lazım, hep burnu havada olmanızı tavsiye ederim.
Sıcak davranınca da popişleri kalkıyor çünkü, arkanızdan konuşuyorlar "abla abla kendini parçalıyor" diyolla.
bende mecbur soğuk duruyorum aramızda toplum içinde oldugumz zaman meraba merhaba gule gule muhabbetı var sadece .. ne yapayım bunu o istedi.. bnden 3 yaş buyuk olmasına ragmen abla demıyorum açıkçası

canım neden kırılayım yardırın gelsin :KK70: amaç bulmak baska bişiy değil herkes aynı seyi söluyor sonucta teşekkür ederim.
bak bu da değişik kıyafetiyle tacıyla
1576071590888.png

ben güvenmiyorum o yüzden başka bişey konuşurum geçmişimi hayatimi hiç bahsetmem.. sevmem onlar bugüne kadar hiç bahsetmedi sorduğumda bilmem diyorlar.
gizemli taklmak en iyisi.. bizim aramızda muhabbet olmadıgından :KK70: bir şeyde anlatmıyoruz

X