- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
iyi de sende bi tane saten gönderdin hoşuma gitti ondan bunu seçtim
Saten olan çok havalıydı yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de sende bi tane saten gönderdin hoşuma gitti ondan bunu seçtim
daha çoook güzeller var abla örnek gösterdi :)iyi de sende bi tane saten gönderdin hoşuma gitti ondan bunu seçtim
mavi çok sık:)
kırmızı çok fenaaaa ... mavi var bna yakın diğerleri çok değişik
daha çoook güzeller var abla örnek gönderdi :)
ama içiniz isindiği olsun:)
evet çok seksiydi hmde o kısmı güzel :)Sade ama seksiydi kıyafet
Patlaman gerekiyor o gecekırmızı çok fenaaaa ... mavi var bna yakın diğerleri çok değişik
evet çok seksiydi hmde o kısmı güzel :)
evet ama çok pahalı onlar :)Maddi olarak sorun olmazsa raisa wanessa da olabilir,çok değişik kıyafetler var:))
raisa vanessa kiralanıyormu ? bilmiyordum neredenRaisa Vanessa kıyafetleri kına için çok güzel oluyor.
Kiralama düşünebilirsiniz.
Ben ekteki elbiseyi giymiştim kına gecemde.
İnstagramda bi sayfadan kiralamıştım, toplamda 3 elbise kiraladım aynı sayfadan, bunun kira bedeli 150 TL'ydi.raisa vanessa kiralanıyormu ? bilmiyordum nereden
paylaşırmısınız rica etsem yada size özelden yazsam uyar mı ?İnstagramda bi sayfadan kiralamıştım, toplamda 3 elbise kiraladım aynı sayfadan, bunun kira bedeli 150 TL'ydi.
Raisa Vanessa kıyafetleri kına için çok güzel oluyor.
Kiralama düşünebilirsiniz.
Ben ekteki elbiseyi giymiştim kına gecemde.
evet ama çok pahalı onlar :)
aynen canım direk ona diktim gözleriRaisa vanessanın kıyafetleri evet pahalı ama kiralama olayı varsa çok iyi olur.
Evet pahalı ama kiralama varmış araştır istersen.
örnek yolladığı biliyorum konu sahibiyi modayi anlatmak zorSade ama seksiydi kıyafet