Gelinlik Modelleri kına abiyem yorumlar lütfen...

bence kınada daha rahat kabarık olmayan bişi seçilmeli.. şıkkıdı şıkkıdı oynancağı için pek rahat olmaz bu tarz modeller.. ama herkesin zevki farklı tabiki bunlarda prenses gibi oluo :)
mutluluklar diliyorum canım

inş bnde senn gibi pişman olmam cnm onları dnledigme inş cok begenılır benmkide yoksa cok takarım kafama dusundugumun dısında bişi oldugnu içn yoksa takmazdım..ay senn yazdıuklarını okuyunca sanki beni okumus gibi oldum walla ya :))

renk harika mercan rengimi deniliyor buna? modelde çok güzel olmuş içe sinmeyecek hiç bişey yok..Allah tadını aldırsın yüzünü güldürsün canım benim...acaba ben ne giysem yaaa kiloları veremedim bari kamufle edecek bişey seçsem bu mercan rengi şişko gösterirmi ki ya? (

sagol canım benimkisi çok kabarık degıl bende cok rahat edemem sanıyordum ama inan cok rahat tarlatan varya elbıse üzerimede yapısmıyor altı püfür püfür:)

olmazsın canım sen merak etme kafana hıc takma bunları keyfini cıkar eminim prensesler gibi olacaksınhihoyyyt

sanırım mercan rengı denılıyor:)aminnnn canım Allah razı olsuna.s.
bak hıc kafana takma kıloları falan bırak canın ne ıstıyorsa onu gıy önemlı olan senın içine sinmesı begenen begenmıs sanırım gerısınıde bosveeeeeer:teytey:bak bu renk cok begenıldı cok tatlı bı renk esmerede sarısınada kıloluyada zayıfada gider diye düşünüyorum tabı karar senına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…