• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kına abiyem yorumlar lütfen...

üzerine ta$lar yerle$tirdim fikir olsun diye...kusura bakma izinsiz aldim resmini :1hug:

16741739.jpg

üzerine ta$lar yerle$tirdim fikir olsun diye...kusura bakma izinsiz aldim resmini :1hug:

16741739.jpg

ne demek ne kusuru bana fikir vermek acısından almıssın resmi üzerinde ugraşmıssın bu arada süper olmus cok begendım teşekkür ederim kesınlıkle daha fazla taş koydurucam üzerine muthiş olmuş çok çooooooook teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim inanın beni yorumlarınızla çok mutlu ettiniz begenmenize beni hiç tanımasanızda iyi dileklerinize dualarınıza çok sevindim kınadan sonra resimleri sizinle paylaşmak için inanın sabırsızlanıyorum şu an düğün stresi morel bozuklugu burukluk derken yüzümü yorumlarınız dışında hiç bişey güldürmüyor inanın hepinize tekrar teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çoooooooooooook güzeeeel canım bayıldım sizede çok yakışmış çok zevkli bi seçim kutlarım mutluluklar....

ne demek ne kusuru bana fikir vermek acısından almıssın resmi üzerinde ugraşmıssın bu arada süper olmus cok begendım teşekkür ederim kesınlıkle daha fazla taş koydurucam üzerine muthiş olmuş çok çooooooook teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.

Rica ederim begenemene sevindim :1hug: umarim her$ey istedigin gibi olur opuyorumnanaktan

Back