• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kına abiyem yorumlar lütfen...

çok hoş canlı bir rengi var şeftali tonlarında bir makyajla da harika uyum olur güle güle giyin

Rengine bayıldım.. Güle güle giyin, şık durmuş üzerinizde. Şimdiden mutluluklar!

cooooooooook sevındım begenmenıze cok ıcıme sınmemıstı ben daha sade bısey ıstıyordum ama yakınlarım arkadaslarım bıraz kabarık olsun rengı canlı olsun gelın oldugun belli olsun derken ortaya böyle bişey cıktı:)))

cnm aynısını bende yasadım yaa :) we benmkide bunun hemen hemen aynsıı oldu walla :)) daha sade bişi istedigm içn acıkcası cok içime sinmedi ama sırf sade istedigm içn yani yoksa gusel oldu..sennkide cok hos olmus rengide cok hos ayrıca..:1hug:

cnm aynısını bende yasadım yaa :) we benmkide bunun hemen hemen aynsıı oldu walla :)) daha sade bişi istedigm içn acıkcası cok içime sinmedi ama sırf sade istedigm içn yani yoksa gusel oldu..sennkide cok hos olmus rengide cok hos ayrıca..:1hug:

evet aynı şeylerı yaşamışız:))))hayatımız boyunca sade abiyeler gıyecegız zaten sevdıklerımız bızden daha cok heyecan yapmıs öyle gözüküyor bunlarda ayrıca çok güzel duygular birilerinin bizim için güzel şeyler düşünmesi heyacanımızı paylaşması çabalaması o yüzden iyikide onları dinlemişim hem onların gönlü oldu hemde abiyem çok begenildi:1hug::1hug::1hug:

Back