M Muallime06 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 10 3 35 Pazar 14:40 Konu Sahibi Muallime06 #21 LeyLA84db .!.: Ben degerim 5 e dusene kadar beta baktirmistim. Ama seninki toplam 1 hafta icinde de sifirlanabilir . Adet gunune de kalmayabilir . Genişletmek için tıkla... İki günde bir mi baktırdınız değerlerinize? Azar azar lekelenmeyle de parca falan düşmeden değer düşer mi?
LeyLA84db .!.: Ben degerim 5 e dusene kadar beta baktirmistim. Ama seninki toplam 1 hafta icinde de sifirlanabilir . Adet gunune de kalmayabilir . Genişletmek için tıkla... İki günde bir mi baktırdınız değerlerinize? Azar azar lekelenmeyle de parca falan düşmeden değer düşer mi?
LeyLA84db Just Dream🌸 Kayıtlı Üye 2 Ocak 2021 4.044 4.130 Pazar 15:46 Konu Sahibi Muallime06 #22 Muallime06 .!.: İki günde bir mi baktırdınız değerlerinize? Azar azar lekelenmeyle de parca falan düşmeden değer düşer mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir bende minik minik pihtilar gelmisti oyle cok buyuk parca dusurmedim. 2 gunde bir evet . Zor ama tam sifirlandigini gormek onemli.
Muallime06 .!.: İki günde bir mi baktırdınız değerlerinize? Azar azar lekelenmeyle de parca falan düşmeden değer düşer mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir bende minik minik pihtilar gelmisti oyle cok buyuk parca dusurmedim. 2 gunde bir evet . Zor ama tam sifirlandigini gormek onemli.