Kimyasal ve dış gebelik arasındaki fark nedir? Bilen Allah için yazabilir mi?

Muallime06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
10
3
35
Adetimin üç gün gecikmesi üzerine kan verdim.BHCG :
17 ekimde 18
19 ekimde 49.73( başka laboratuvarda)
22 Ekimde 72
24 Ekimde 53 çıktı. Doktor iki gün sonra tekrar kan vermemi söyledi.
Bhcg 18 çıktığında fena kasık ağrısı ve kanamam oldu. İkinci gün qdet kanaması gibiydi. Üçüncü güne (19 ekimde) başka hastaneye kan vermeye gittim orada da bhcg 49 çıktı. İki günlük Kanama yerini üçüncü günde kahverengi lekelenmeye bıraktı. Son bugün 53 çıktı. Düşüş oldu. Şimdi benim durumum kimyasal mı dış gebelik mi? Bhcg cok yükselmedi iji katına çıkıyordu bugün düşüşe geçti. Bilenler cevaplandırırsa çok sevinirim. Dış gebelik olma ihitmalim var mı?

Kimyasalda duser degerler dis gebelikte kontrolsuz sekilde artmaya devam eder. Aradaki fark bu. Dis gebelikte embriyo yumurtalikta bi yer bulup yerlesir. Kimyasal da rahimde olur ama tutunamadigi icin regliyle beraber atarsin.

Dis gebelik olmayabilir ama bence bi kadin doguma git . Ne olur ne olmaz. Dis gebelik riskli bir durum cunku 2 kere yasadim .

Dis gebelik olmayabilir ama bence bi kadin doguma git . Ne olur ne olmaz. Dis gebelik riskli bir durum cunku 2 kere yasadim .
İki güne bir kan verip kadın doğuma gidiyorum ama bhcg ye bakıp gönderiyorlar. Özele de gittim. Laboratuvar farklılığından dolayı aynı yere kan vermemin daha doğru sonuç vereceğini söyledi doktor. Şu değerlere göre kimyasal gebelik gibi görünüyor. Ama o kadar yazı, yorum okudum ki dış gebelik de olabilir mi diye düşünmeden edemedim. Kimyasal gebelikte kürtaja gerek yok değil mi? Doktor değerin düşük olduğu için muhtemelen parça şeklinde düşük yaparsın dedi. Cumartesi tekrar doktora gideceğim ama iki gün beklemek biraz gerdi beni. Kürtaj olmaktan çok korkuyorum

Değerlerin nasıl çıkıyor bana da dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimali verdiler. Beklemek o kadar zorki günleri zor geçiriyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Değerlerin nasıl çıkıyor bana da dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimali verdiler. Beklemek o kadar zorki günleri zor geçiriyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bhcg 18, 49,72, 53 şeklinde çıktı. 49 olan başka bir laboratuvarda yapıldı. Doktor 18, 36, 72 diye düşündü. Yüzde 85 sağlıklı ilerliyor ama iki günde bir kan vermeye devam dedi. Beta 72 den 53 e düştü bugün. Kimyasal gebelik olabilir dedi. Kürtajdan çok korkuyorum. İnş kendiliğinden düşer.

Benim de 107 117 117 106 108 şeklinde inşallah kimyasaldır kimyasalı adetinle beraber atıyorsun . Bi arkadaşım da geçirmişti kürtaja gerek duyulmuyor diye biliyorum .Seni çok iyi anlıyorum araştır araştır bir hal oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ama bence seninkinin artışı güzel gibi adet günün geçtimi ?

Yok kimyasalsa gerek olmaz regliyle birlikte gider. Degerlerin dusuk zaten .

Ama bence seninkinin artışı güzel gibi adet günün geçtimi ?
10 gün geçti. Üç gün geçtikten sonra sabah kan verdim beta 18 çıktı. Ama akşamına kasık ağrısı, kanama başladı. Ertesi gün pıhtı şeklinde geldi. Üçüncü gün kanama durdu beta yükselmeye devam etti ama bugün beta değerim düştü. Dış gebelik ihtimalim var mi diye onu öğrenmeye çalışıyorum. Kac saattir araştırmaktan beynim sulandı

Bunyeye gore degisiyor bazen oyle oluyor bazen pihtili oluyor insallah tez zamanda atlatirsin .
Reglimin gecikmesinin üçüncü günü fena kanamam oldu. Üçüncü gün durdu. Ama ona rağmen beta yükseldi. Tekrar kan verdim yone yükseldi ama ondan sonra düştü değer. Kac gündür kasıklarımda hafif hafif ağrı, kahverengi leke oluyor. Artık değer de düşünce umudum kalmadı

Kahverengiye donduyse artik duser degerin baslar dusuk seklinde. Ama korkma doktorun da dedigi gibi degerin dusuk uzun surmez. Kimyasal sonrasi pesine daha cabuk hanile kalindigini soyluyolar insallah diledigin gibi olur.

Kahverengiye donduyse artik duser degerin baslar dusuk seklinde. Ama korkma doktorun da dedigi gibi degerin dusuk uzun surmez. Kimyasal sonrasi pesine daha cabuk hanile kalindigini soyluyolar insallah diledigin gibi olur.
Amin ins çok teşekkürler. İlk kızımda nasıl oldu doğdu, hic böyle şeyler yaşamadım. Ne zor söylermiş. Kaç gündür git gel, git gel o psikoloji cok kötüymüş.

Çok geçmiş olsun. Ben ilk gebeliğimde 10 gün geçtikten sonra öğrendim 69 değerle geç döllenme olmuştu. Belki de öyle bir şeydir . Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Çok geçmiş olsun. Ben ilk gebeliğimde 10 gün geçtikten sonra öğrendim 69 değerle geç döllenme olmuştu. Belki de öyle bir şeydir . Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Teşekkür ederim. İlk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu. Bhcg bugün düşmeye başlayınca doktorda düşük, sağlıksız gebelik dedi. Ne bileyim on gündür ben de şaşırdım. İnsan bir an önce bir sonuca varmak istiyor. Hayırlısı diyorum

Seni çok iyi anlıyorum . Hayırlısı.

Kimyasalda duser degerler dis gebelikte kontrolsuz sekilde artmaya devam eder. Aradaki fark bu. Dis gebelikte embriyo yumurtalikta bi yer bulup yerlesir. Kimyasal da rahimde olur ama tutunamadigi icin regliyle beraber atarsin.
Bhcg 53 ten 48 e düştü. Doktor muhtemelen kimyasal gebelik dedi. İki ped dolduracak kadar kanaman ve parça düşürmen olursa gel ama azar azar olursa gelmene gerek yok dedi. Bu değerin sıfırlanması için bir dahaki regl dönemini mi beklemem gerekiyorm. Ne zaman atar vücudum kanamayla. Kahverengi siyah gibi hafif bir leke geliyor devamı yok.

Ben degerim 5 e dusene kadar beta baktirmistim. Ama seninki toplam 1 hafta icinde de sifirlanabilir . Adet gunune de kalmayabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…