Bukadar gorunuyosa kesin hamilesin ki daha gecmemis bile tarihin bnce bunlari yapmak yerine bi hastaneye gt kan ver en garantisi
evet cnm hemen arkasına hamile kaldım
cumayı nasıl bekliceksın nezmandır bebek ıstıyodunCuma günü gidecem canim sanirim siz de kimyasaldan sonraki ay hamile kalmıştıniz degil mi?
Ins benim de öyledir. Gecen ay cok üzüldüm yine aynı psikolojiye girmek istrmiyom. En azindan değerimi bilmem bi de onun korkusunu yasamam iyice yükselmiş olur heraldeevet cnm hemen arkasına hamile kaldım
bnce oyledır bnde asırı uzulmustum ama daha adetin 4 gun varsa bu koyuluktaysa bn senn yernde olsaöm gdıp vermıstım kanIns benim de öyledir. Gecen ay cok üzüldüm yine aynı psikolojiye girmek istrmiyom. En azindan değerimi bilmem bi de onun korkusunu yasamam iyice yükselmiş olur heralde
Bunu bugün yaptim 2 gün var adete ama 4 gün kala da cok hafif silik cizgi vardi ins saglikli bi gebelik olur bu defa.bnce oyledır bnde asırı uzulmustum ama daha adetin 4 gun varsa bu koyuluktaysa bn senn yernde olsaöm gdıp vermıstım kan
Sizi dinleyip kan vermeye gidiyorum bugün dualarinizdan eksik etmeyin benibnce oyledır bnde asırı uzulmustum ama daha adetin 4 gun varsa bu koyuluktaysa bn senn yernde olsaöm gdıp vermıstım kan
Sira cok var canim bekliyorum öğleden sonraya kalicak sanirim. Sonuc cikar cikmaz yazicamcnm nptınnn
Canim sarj bitti yazamadim. Durum nasil bilmiyorm ama 92.8 şu ancnm nptınnn
Onu yaptim daha da koyuladmisti. Icim biraz daha rahatladı biraz da arkadaşın gazina geldim ani bi kararla çıktımbugunde yapsaydın bi test :)
Harikaaa cok sevindim hediyemi isterimCanim sarj bitti yazamadim. Durum nasil bilmiyorm ama 92.8 şu an
Hemen ilk ay tutacak diye bisey yok cnm bnmde 2 3denemede oldu ilki kimyasal simdide 29 haftalik olcam darisi basina bnce dene takvimle olacak dey degil ovulasyon candirMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Ins canim ins saglikli bi gebelik olur ins.Harikaaa cok sevindim hediyemi isterimhdi ins 2ye katlasin ayni bnm gbi oldu sennde kimyasaldan sonra tutmasi yuksek oran demisti bana dr m cok uzulmustum gercekten de oyle oldu cok sevindim hayrli olsun ins
HEHeh sagol xnm saka tabiki en guzel hediye hamile olman hepimizin istedigi seydi insa saglikla alirsin kucaginaIns canim ins saglikli bi gebelik olur ins.Gonderirim ne demek lafimi olur❤
Siz de öyle ins. Hangi gebelik uygulamasını kullaniyosunuz acabaHEHeh sagol xnm saka tabiki en guzel hediye hamile olman hepimizin istedigi seydi insa saglikla alirsin kucagina
Canım ıste takvımle olunxa ovulasyonla kesın dıe bakmıstım ben sonucta yumurtlama gunlerını degerlendırmıstımHemen ilk ay tutacak diye bisey yok cnm bnmde 2 3denemede oldu ilki kimyasal simdide 29 haftalik olcam darisi basina bnce dene takvimle olacak dey degil ovulasyon candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?