Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay hamileyim canımKizlar merhaba agustosta dis gebelik gecirdim sag tupum alindi gecen ay kimyasal gecerdim ve bu iki gebelikte de yumurtlamadan 3 4 gun sonra gogus hassasiyeti oldu bu ay yine gogus hassasiyetim var fazlaca. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan var mi?
Peki belirtilerin ayni miydi canimBen gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay hamileyim canımüzülme Rabbimin izniyle olır
hadi insallah ,bende bekliyorum bu ay bakalim ne olacak ,en azindan hamile kaldigini biliyorsun buda guzel ben hic boyle birsey yasayamadimKizlar merhaba agustosta dis gebelik gecirdim sag tupum alindi gecen ay kimyasal gecerdim ve bu iki gebelikte de yumurtlamadan 3 4 gun sonra gogus hassasiyeti oldu bu ay yine gogus hassasiyetim var fazlaca. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan var mi?
Canim bu da zor tam umitleniyosun bir anda bitiryor hersey bu seferde hamileysem bile bisey olacak gibi geliyor sureklihadi insallah ,bende bekliyorum bu ay bakalim ne olacak ,en azindan hamile kaldigini biliyorsun buda guzel ben hic boyle birsey yasayamadim
herseyin hayirlisi olsun umarim guzel bir hamilelik haberi aliriz sendenCanim bu da zor tam umitleniyosun bir anda bitiryor hersey bu seferde hamileysem bile bisey olacak gibi geliyor surekli
Senin bat ne zaman canimherseyin hayirlisi olsun umarim guzel bir hamilelik haberi aliriz senden
Canım kimyasal gebelikte batma oldu akıntım beyaz değil sarıydı midem asırı bulandıPeki belirtilerin ayni miydi canim
Benim sadece goguslerim hassas digerlerinde de aynıydıCanım kimyasal gebelikte batma oldu akıntım beyaz değil sarıydı midem asırı bulandı
Ama bunda midem cok bulanmıyo
Batmalarım var yine
Belim cok agrıyo sanki bel kemiğimi biri asılıyor gibi asagı
Akıntım bembeyaz adet sancım var zaten o adet sancım yumurtlamadan beri gecmedi hiç
Canım genelde adet belirtilerinle aynı oluyo sadece kasıgında batma ve cekilme oluyo bence tek fark bide yogun beyaz akıntıBenim sadece goguslerim hassas digerlerinde de aynıydı
benim 21 ama 2 ay ayni oluyorsa sonraki zaman 2 ve ya 4 gun once oluyor son 2 ay 21 de geldi bende sastim artikSenin bat ne zaman canim
Ben hic birsey kullanmadim ama adet oldum bu ay hamile degilimKimyasal gebelik yaşadığınızda herhangi bir ilaç kullandınız mı bende bu ay yaşadım ve kanama olunca hemen hastaneye gittik ve abortus imminens olarak bana yatış verdiler ve rahim duvarı hala kalın olduğu için ya kürtaj yada ilaçla inceltmek lazım dediler bende ilaç içtim ve ertesi akşam tertemiz olmuş dedi kürtaja gerek kalmadı dedi, sonraki ay için de ertelemek istemiyorum açıkçası
Bende ilac falan kullanmadım adetle değerim sıfırlandı. 2 ay sonra hamile kaldım hiç korunmadim.Kimyasal gebelik yaşadığınızda herhangi bir ilaç kullandınız mı bende bu ay yaşadım ve kanama olunca hemen hastaneye gittik ve abortus imminens olarak bana yatış verdiler ve rahim duvarı hala kalın olduğu için ya kürtaj yada ilaçla inceltmek lazım dediler bende ilaç içtim ve ertesi akşam tertemiz olmuş dedi kürtaja gerek kalmadı dedi, sonraki ay için de ertelemek istemiyorum açıkçası
Yoo denedik ama olmadiBilerek mi bu ay hamile olmak istemediniz
Bana sorduysan 17haftalik hamileyim arkadaşım..Anladım şuan kaç haftalıksınız, inşallah sağlıkla doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?