• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra ki ay hamile kalanlar

Evet, ne mutlu size rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 kimyasaldan sonraki ay adet döneminizde herhangi bir değişiklik oldumu acaba

Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.

Adet tarihim 4gun geriye atmıştı sadece başka bir değişiklik hatırlamıyorum canim.

Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.

Adet tarihim 4gun geriye atmıştı sadece başka bir değişiklik hatırlamıyorum canim.
Çok teşekkür ederm inşallah ☺️☺️

Hanımlar merhaba, bende ilk bebek denememizde yumurtlama günlerini hesaplayarak başarılı olduk ama 5 haftalıkken kendiliğinden kanama ile düştü. 2 ay ara verdik ve yeniden deniyoruz yine yumurtlama günlerini dikkate alıyorız fakat bu sefer hamile kalamıyorum:( korkuyorum bir sorun mu var acaba diye :(

Hanımlar merhaba, bende ilk bebek denememizde yumurtlama günlerini hesaplayarak başarılı olduk ama 5 haftalıkken kendiliğinden kanama ile düştü. 2 ay ara verdik ve yeniden deniyoruz yine yumurtlama günlerini dikkate alıyorız fakat bu sefer hamile kalamıyorum:KK43: korkuyorum bir sorun mu var acaba diye :KK43:
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah yerini saglikla ve hayırlı evlat ile doldursun insallah.
Stresle alakalı olabilir canım ama aklımda soru kalmasın dersen bayramdan sonra doktora görün istersen.

Canim bu da zor tam umitleniyosun bir anda bitiryor hersey bu seferde hamileysem bile bisey olacak gibi geliyor surekli
merhaba bende kimyasal gecirdim gecen ay gecıkmeden 4 gun gecınce 118 di kımyasal oldu :( 38 gun yine hamileyim yine 4. günde kan verdim 370 cıktı ve bugun tekrar kan vercem cokkorkuyorum :( senın kactı degerin normal gebelik oldu maşallah bu arada

merhaba bende kimyasal gecirdim gecen ay gecıkmeden 4 gun gecınce 118 di kımyasal oldu :KK43: 38 gun yine hamileyim yine 4. günde kan verdim 370 cıktı ve bugun tekrar kan vercem cokkorkuyorum :KK43: senın kactı degerin normal gebelik oldu maşallah bu arada
Benim kimyasalda 20 ustune cikmadi bunda cok olcturmedim bat gunu 307ydi

dusukmu ki bnm degerim :(
Canım kendini strese sokma bu değerler herkeste ayni olmuyor neticede. Bi kez olumsuz bi durum yaşadın diye hep olacak değil ya kötüyü çağırma sakin ol rahatlat kendini. Dua et zaten anlaşılır insallah yükselişin çok güzel artar. Dualarım seninle

Canım kendini strese sokma bu değerler herkeste ayni olmuyor neticede. Bi kez olumsuz bi durum yaşadın diye hep olacak değil ya kötüyü çağırma sakin ol rahatlat kendini. Dua et zaten anlaşılır insallah yükselişin çok güzel artar. Dualarım seninle
Canim bnm Allah razi olsun bugun 2.kan sonucumu da aldim 3saat once 957 cikti cok sukur bin sukur

Benim kimyasalda 20 ustune cikmadi bunda cok olcturmedim bat gunu 307ydi
Merhaba sennle konusmustk gecen gunlerde bn dr ye 5+6da gttim keseyi gördük 5haftayla uyumlu demisti dr kese icin kalp atisi icin 2hafta sonra cagrdi ama beklemek cok zor🙈kesenin dolu olup olmadığını anlayabilmek mümkün mu bi belirtisi oluyomu bilgin varmi keyfini bile yaşayamıyorum cok korkuyorum 🙈

Merhaba sennle konusmustk gecen gunlerde bn dr ye 5+6da gttim keseyi gördük 5haftayla uyumlu demisti dr kese icin kalp atisi icin 2hafta sonra cagrdi ama beklemek cok zor🙈kesenin dolu olup olmadığını anlayabilmek mümkün mu bi belirtisi oluyomu bilgin varmi keyfini bile yaşayamıyorum cok korkuyorum 🙈
Bunu anlayamayiz canim beklemekten baska care yok

merhaba bende kimyasal gecirdim gecen ay gecıkmeden 4 gun gecınce 118 di kımyasal oldu :KK43: 38 gun yine hamileyim yine 4. günde kan verdim 370 cıktı ve bugun tekrar kan vercem cokkorkuyorum :KK43: senın kactı degerin normal gebelik oldu maşallah bu arada
Belirtileriniz nelerdi acaba. Gecen ay ben de kimyasal gecirdim. Bu ayda adete 4 gün kala silik cizgiyi gördüm. Şu an adetime 3 gün var hala silik görünüyor.

Belirtileriniz nelerdi acaba. Gecen ay ben de kimyasal gecirdim. Bu ayda adete 4 gün kala silik cizgiyi gördüm. Şu an adetime 3 gün var hala silik görünüyor.
kasık batmam vardı cnm hala görüüyosan hamşilesındır bnce hadi ıns

Adetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olur

IMG_20191119_111820.jpg

Adetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olur

IMG_20191119_111820.jpg
Bukadar gorunuyosa kesin hamilesin ki daha gecmemis bile tarihin bnce bunlari yapmak yerine bi hastaneye gt kan ver en garantisi

Back