- 15 Nisan 2019
- 123
- 203
- 18
- 32
Evet, ne mutlu size rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBana sorduysan 17haftalik hamileyim arkadaşım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, ne mutlu size rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBana sorduysan 17haftalik hamileyim arkadaşım..
Evet, ne mutlu size rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkimyasaldan sonraki ay adet döneminizde herhangi bir değişiklik oldumu acaba
Çok teşekkür ederm inşallahSağol canım Allah razı olsun, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Adet tarihim 4gun geriye atmıştı sadece başka bir değişiklik hatırlamıyorum canim.
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah yerini saglikla ve hayırlı evlat ile doldursun insallah.Hanımlar merhaba, bende ilk bebek denememizde yumurtlama günlerini hesaplayarak başarılı olduk ama 5 haftalıkken kendiliğinden kanama ile düştü. 2 ay ara verdik ve yeniden deniyoruz yine yumurtlama günlerini dikkate alıyorız fakat bu sefer hamile kalamıyorumkorkuyorum bir sorun mu var acaba diye
![]()
merhaba bende kimyasal gecirdim gecen ay gecıkmeden 4 gun gecınce 118 di kımyasal olduCanim bu da zor tam umitleniyosun bir anda bitiryor hersey bu seferde hamileysem bile bisey olacak gibi geliyor surekli
Benim kimyasalda 20 ustune cikmadi bunda cok olcturmedim bat gunu 307ydimerhaba bende kimyasal gecirdim gecen ay gecıkmeden 4 gun gecınce 118 di kımyasal oldu38 gun yine hamileyim yine 4. günde kan verdim 370 cıktı ve bugun tekrar kan vercem cokkorkuyorum
senın kactı degerin normal gebelik oldu maşallah bu arada
bnm 4. gün gecikmede 370 sence nasıl deger cnm bu akşam kan vercem ama hiç iyi hsstmiyorumBenim kimyasalda 20 ustune cikmadi bunda cok olcturmedim bat gunu 307ydi
nabzım yukselıyo dusundukcebnm 4. gün gecikmede 370 sence nasıl deger cnm bu akşam kan vercem ama hiç iyi hsstmiyorum![]()
Gec dollenme falan da olabilir belli olmaz ben 1 kere baktirdim sonra 5+1 de kese gozuktubnm 4. gün gecikmede 370 sence nasıl deger cnm bu akşam kan vercem ama hiç iyi hsstmiyorum![]()
dusukmu ki bnm degerimGec dollenme falan da olabilir belli olmaz ben 1 kere baktirdim sonra 5+1 de kese gozuktu
Canım kendini strese sokma bu değerler herkeste ayni olmuyor neticede. Bi kez olumsuz bi durum yaşadın diye hep olacak değil ya kötüyü çağırma sakin ol rahatlat kendini. Dua et zaten anlaşılır insallah yükselişin çok güzel artar. Dualarım seninledusukmu ki bnm degerim![]()
Canim bnm Allah razi olsun bugun 2.kan sonucumu da aldim 3saat once 957 cikti cok sukur bin sukurCanım kendini strese sokma bu değerler herkeste ayni olmuyor neticede. Bi kez olumsuz bi durum yaşadın diye hep olacak değil ya kötüyü çağırma sakin ol rahatlat kendini. Dua et zaten anlaşılır insallah yükselişin çok güzel artar. Dualarım seninle
Merhaba sennle konusmustk gecen gunlerde bn dr ye 5+6da gttim keseyi gördük 5haftayla uyumlu demisti dr kese icin kalp atisi icin 2hafta sonra cagrdi ama beklemek cok zorBenim kimyasalda 20 ustune cikmadi bunda cok olcturmedim bat gunu 307ydi
Bunu anlayamayiz canim beklemekten baska care yokMerhaba sennle konusmustk gecen gunlerde bn dr ye 5+6da gttim keseyi gördük 5haftayla uyumlu demisti dr kese icin kalp atisi icin 2hafta sonra cagrdi ama beklemek cok zorkesenin dolu olup olmadığını anlayabilmek mümkün mu bi belirtisi oluyomu bilgin varmi keyfini bile yaşayamıyorum cok korkuyorum
![]()
Bunu anlayamayiz canim beklemekten baska care yok
Belirtileriniz nelerdi acaba. Gecen ay ben de kimyasal gecirdim. Bu ayda adete 4 gün kala silik cizgiyi gördüm. Şu an adetime 3 gün var hala silik görünüyor.merhaba bende kimyasal gecirdim gecen ay gecıkmeden 4 gun gecınce 118 di kımyasal oldu38 gun yine hamileyim yine 4. günde kan verdim 370 cıktı ve bugun tekrar kan vercem cokkorkuyorum
senın kactı degerin normal gebelik oldu maşallah bu arada
kasık batmam vardı cnm hala görüüyosan hamşilesındır bnce hadi ınsBelirtileriniz nelerdi acaba. Gecen ay ben de kimyasal gecirdim. Bu ayda adete 4 gün kala silik cizgiyi gördüm. Şu an adetime 3 gün var hala silik görünüyor.
Bukadar gorunuyosa kesin hamilesin ki daha gecmemis bile tarihin bnce bunlari yapmak yerine bi hastaneye gt kan ver en garantisiAdetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olur
![]()