Kimyasal gebelikten sonra ki ay hamile kalanlar

HEHeh sagol xnm saka tabiki en guzel hediye hamile olman hepimizin istedigi seydi insa saglikla alirsin kucagina
Günaydın testi yeniledim acilmaya basladi şu an yapilacak bisey var mi napmaliyim. Doktorlarin yapabileceği bisey var mi doktora gitsem

Günaydın testi yeniledim acilmaya basladi şu an yapilacak bisey var mi napmaliyim. Doktorlarin yapabileceği bisey var mi doktora gitsem
cnm dur panık olma cok mu sılıklestı yanı kımyasalsa yapabilecek bişeyleri yok diye biliyorum ama daha bılgılı oln birine danısman ıyı olanılır

Canım ıste takvımle olunxa ovulasyonla kesın dıe bakmıstım ben sonucta yumurtlama gunlerını degerlendırmıstım
hemen pes yok bikaç ay bıkmadan 2 saat onesi bişey yeyip içmeden dıkkatlice yap bol bol dua oku olur ıns dr kontrolunede gttnmı sorun varmı diye

hemen pes yok bikaç ay bıkmadan 2 saat onesi bişey yeyip içmeden dıkkatlice yap bol bol dua oku olur ıns dr kontrolunede gttnmı sorun varmı diye
Gıttım canım bısey cıkmamıstı gecen sene gıttım ama bu yıl agıstosta basladım korunmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…