kimyasal gebelikmi

Konunuza bakmak için girdim inanin. 5 vakit namazda allah kabul ederse dua ediyorum size ve isteyen herkese. Hamile kalabilmek de inanin bir nimet. Gercekten nimet bakin. Ne dertleri olan insanlar var. Biz tüp bebek süreclerinde bir kadin vardi, 7 kez mi ne düşük uapmiş. Ameliyatlar ilaclar tedaviler, sonunda bir tane oğlu olmuş. Nasip bu işler, rabbim ol der ve olur. Kadin gülerek anlatti hikayesini, vazgeçmedim dedi. Dua edin sadaka verin allah nasip eder

allah razi olsun. bna namazinizda yer vrmenz dicek soz bulamiyorm cok duygulandim cok cok sagolun. cok sancili bi kanama gecirdim ilk gun. sonra normale dondu. merak edenlere... allahm saglikli ve hayrli bi evlat nasip eder insallah yakn zamanda

Kızlar ben galiba kafayı yicem. Şimdide kafama şeyi taktım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce grip oluyorm gibiydi ve umca hap içtim ne dersiniz ondan olmuş olabilirmi

canim cok gecmis olsun kafani takma olan oldu..
en azindan hamile kalabildigini ogrenmis oldun ..
artik sadece biraz vucudunu dinlendirip en az 3 ay sonra tekrar yeniden denemen ayrica bebek istiyorsan tum tahlillerini yaptir saglikli beslen ,moraljni yuksek tut..verende alanda Allah
insallah en kisa zamanda gonlundekini kucagina almayi nasip etsin

Kızlar ben galiba kafayı yicem. Şimdide kafama şeyi taktım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce grip oluyorm gibiydi ve umca hap içtim ne dersiniz ondan olmuş olabilirmi
Bu kadar kafana takarsan tekrar hamile kalma şansını stres yaparak engellemiş olursun. Öyle olsa bile olması gereken nasip bu şekildeymiş, biraz tevekkül edin gerçekten çok büyük dertler var, o embriyo sağlıksızmış ki vücut onu kabul etmemiş. Böyle olduğu için dua edin ve hayırlısını isteyin.
Sevgiler.

Arkadaşlar burda olan bakabilirmi çok acil. 30 ocakta yaşadığım düşükten sonra bugun kahverengi lekelenme var. Normalmi korkuyorum

22 aralıkta sat di. Sonra kimyasal geçirince 30 ocakta kanamam oldu. Acaba normal olan tarihine dönüyor olabilrmi böle bişey mümkünmü yaşayan varmı

Ara ara kanama olabilir diye okumustum ama korunmadiginiz icin muayene olmanız lazım, burdan kimse yardımcı olamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…