Allah razı olsun saat yaklştı çok korkuyorumHayırlısı olsun hakkında canım, dua ediyorum senin için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun saat yaklştı çok korkuyorumHayırlısı olsun hakkında canım, dua ediyorum senin için.
Sonradan toparlayan örnekler varmı ? Bukadar düşük bi artışla toparlayan olurmuKimyasal gibi duruyor ancak sonradan da toplayabilir. binlere kadar artıp kimyasal cikan da gordum. Bence fazla beklenti içinde olmayın eğer sorun yoksa zaten hayırlı olsun
Tamamdır. Şuan okadar midem bulanıyor ki anlatamamHayır şunu demek istiyorum az gibi artıp sonraki teste çok artan siz yine de fazla umut bağlamayın
arkadaşımmm öncelikle bi sakin olur musun lüten. kimyasalsa kimyasal dünyanın sonu mu? eğer sağlıklı yükselmiyorsa bırak kendini paralama demek ki sağlıklı değil. elbet sağlıklı sperm sağlıklı yumurta denk gelecek. demek hamile kalabiliyorsun bunu düşün sevin.. ama hiç belli olmaz bi bakarsın yükselir. benim 46 betahcg değerim yükselmedi düştü. ama 17 olan bile yükseliyor. hayırlısı olsun kendini üzme..
her şeyin sahibi Allahtır kardeşim. dua et. ama olumsuz olursa da de ki "demek ki hamile kalabiliyorum" sağlıklı bir gebelik olmadığı için şimdiden Allahın sevdiği kulu olduğum için ALLAH daha fazla üzülmemi istemediği için erkenden bunu yaşattı. ben öyle yaptım.. 2 kez yaşadım aynı şeyi. inan daha rahat edeceksin..Baya hazırladım sayılır kendimi ama arada bi kötü oluyorum düşündülkçe dşünmeden de edemiyorum
Allah razı olsun sağol kardeş.her şeyin sahibi Allahtır kardeşim. dua et. ama olumsuz olursa da de ki "demek ki hamile kalabiliyorum" sağlıklı bir gebelik olmadığı için şimdiden Allahın sevdiği kulu olduğum için ALLAH daha fazla üzülmemi istemediği için erkenden bunu yaşattı. ben öyle yaptım.. 2 kez yaşadım aynı şeyi. inan daha rahat edeceksin..
Canınız sağolsun eşinin de senin de, tekrar denersiniz kimyasal sonrası hamilelik çok daha kolay oluyor. Üzülme Allah'tan hayırlısı böyleymiş demek ki.77 ye dustu kizlar![]()
umarm. tsk ederm hic tanimadgm bunca insan bicok insandan daha cok destek oldunuz bana. insallah dedgnz gbi olurCanınız sağolsun eşinin de senin de, tekrar denersiniz kimyasal sonrası hamilelik çok daha kolay oluyor. Üzülme Allah'tan hayırlısı böyleymiş demek ki.