• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelikmi

Kimyasal gibi duruyor ancak sonradan da toplayabilir. binlere kadar artıp kimyasal cikan da gordum. Bence fazla beklenti içinde olmayın eğer sorun yoksa zaten hayırlı olsun

Kimyasal gibi duruyor ancak sonradan da toplayabilir. binlere kadar artıp kimyasal cikan da gordum. Bence fazla beklenti içinde olmayın eğer sorun yoksa zaten hayırlı olsun
Sonradan toparlayan örnekler varmı ? Bukadar düşük bi artışla toparlayan olurmu

Hayır şunu demek istiyorum az gibi artıp sonraki teste çok artan siz yine de fazla umut bağlamayın

arkadaşımmm öncelikle bi sakin olur musun lüten. kimyasalsa kimyasal dünyanın sonu mu? eğer sağlıklı yükselmiyorsa bırak kendini paralama demek ki sağlıklı değil. elbet sağlıklı sperm sağlıklı yumurta denk gelecek. demek hamile kalabiliyorsun bunu düşün sevin.. ama hiç belli olmaz bi bakarsın yükselir. benim 46 betahcg değerim yükselmedi düştü. ama 17 olan bile yükseliyor. hayırlısı olsun kendini üzme..

arkadaşımmm öncelikle bi sakin olur musun lüten. kimyasalsa kimyasal dünyanın sonu mu? eğer sağlıklı yükselmiyorsa bırak kendini paralama demek ki sağlıklı değil. elbet sağlıklı sperm sağlıklı yumurta denk gelecek. demek hamile kalabiliyorsun bunu düşün sevin.. ama hiç belli olmaz bi bakarsın yükselir. benim 46 betahcg değerim yükselmedi düştü. ama 17 olan bile yükseliyor. hayırlısı olsun kendini üzme..

Baya hazırladım sayılır kendimi ama arada bi kötü oluyorum düşündülkçe dşünmeden de edemiyorum

Baya hazırladım sayılır kendimi ama arada bi kötü oluyorum düşündülkçe dşünmeden de edemiyorum
her şeyin sahibi Allahtır kardeşim. dua et. ama olumsuz olursa da de ki "demek ki hamile kalabiliyorum" sağlıklı bir gebelik olmadığı için şimdiden Allahın sevdiği kulu olduğum için ALLAH daha fazla üzülmemi istemediği için erkenden bunu yaşattı. ben öyle yaptım.. 2 kez yaşadım aynı şeyi. inan daha rahat edeceksin..

her şeyin sahibi Allahtır kardeşim. dua et. ama olumsuz olursa da de ki "demek ki hamile kalabiliyorum" sağlıklı bir gebelik olmadığı için şimdiden Allahın sevdiği kulu olduğum için ALLAH daha fazla üzülmemi istemediği için erkenden bunu yaşattı. ben öyle yaptım.. 2 kez yaşadım aynı şeyi. inan daha rahat edeceksin..
Allah razı olsun sağol kardeş.

Bu mide bulantısı falan yada erken belirti arama isteği şartlandırma ile alakalı bir durum. Bende arkadaşın dediğine katılıyorum. Kafana takma ile kendini yorarsin birazdan belli olacak olup olmadığı. Ayrıca bunla bitmiyor ki saglikli mi değil mi bir sürü evre var karsilasaxagin.

Dediğiniz gibi bulantılar pskolojiktir bence de. İyiki vrsınız ark lar derdime ortak oldnz sağolunn

Geçmiş olsun. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Dış gebelik ihtimaline binaen beta hcg sifirlanana kadar kan testi yaptirmanizi tavsiye ederim. Kimyasal gebelikse zaten adetle birlikte atılır. En azından hamile kalabildiğinizi görmüş oldunuz. Insallah bir dahakine sağlıkla ilerler :dua:

Uzulme canim benim sagliklisi gelecektir kimyasaldan sonrasi gebeliktir eskiler rahim bebek ariyor dermis hatta:) uzulmee Allah var.

simdi degerim 77 ye dusmus ya arkadaslar 0 laninca kanamam olucak galiba degilmi dr cuma gunu yrniden b hcg baktir dedi. baska bisey yapmalimiyim.

Progestan rahimi koruyan bir hormon. Tüp bebekde filan embriyonun tutunmasini kolaylaştirmak için veriyorlar. Kandaki miktari hakkinda yorum yapamayacağim.

Back