cok korkuyorumKimyasal Olmayabilir canım düşmemiş çünkü az da olsa artmış bende geçirdim kimyasal önce düştü sonra yükseldi sonra tekrar düştü kalbini ferah tut bebeğin seninle inşallah
bunu dusnerek ayni hastaneye gittm bide biluyomusunHastaneden hastaneye baktırdığın saatten saate bile değişir beta gidebileceğin başka hastane varsa ona da gidebilirsin 2 gün geçmeden baştan itibaren artışa bakarlar öyle de anlarlar
İçini ferah tut daha yolun çok başındasın kan da gelebilir sancın da olabilir keseyi geç de görebilirsin kalbi geç de duyabilirsin bunlar bu yolun dikeni ama yolun sonu için her şeye değer Meryem suresi oku dinle bol bol.bunu dusnerek ayni hastaneye gittm bide biluyomusunallahm yardm etsin oyle kotuyum ki
yalvaririm dua edin dunyam basima yikildi sankiİçini ferah tut daha yolun çok başındasın kan da gelebilir sancın da olabilir keseyi geç de görebilirsin kalbi geç de duyabilirsin bunlar bu yolun dikeni ama yolun sonu için her şeye değer Meryem suresi oku dinle bol bol.
Kimyasal gebelik çünkü en az 230 olması gerekirdi %60 artışla. Ama üzülmeyin ben de kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldım.merhaba cuma gunu 144 olan b hcg degerim doktorun yonlendirmesi ile 48 saat snra yeniden bakrik ve 171 cikti. kizlar bu kimyasal gebelikmi tek cevap bumu. bosuna umutlanmamalimiym nolur acil cevap cok kotu durumdayim. simdi benden dr bi 48 saat daha bekleyp testi yenilememi istiyo ama ben nasil dayanicam 2 gun. cok canim yaniyo
kesinmidir. duzelme sansi hcmi yokKimyasal gebelik çünkü en az 230 olması gerekirdi %60 artışla. Ama üzülmeyin ben de kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldım.
Kesin olup olmadığını Allah bilir ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik çünkü aynısını yaşadım. Zaten sağlıklı olsaydı düzenli artış gösterirdi.kesinmidir. duzelme sansi hcmi yok
Kesin olup olmadığını Allah bilir ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik çünkü aynısını yaşadım. Zaten sağlıklı olsaydı düzenli artış gösterirdi.
[/QUOT
anladim
nolur edin mesajinizi ezan okurken ve aglarken yanitliyorum. allah buyuk3 yila yakindir bu yoldayiz. Anliyorum sizi, sakin olun, stres olumsuz etkiliyor. Elinizi karniniza koyun dua edin. Dert de derman da rabbimden. Degeriniz çok düsuk degil, 20 30 degerle hamile kalanlari çok okudum burada. Nasipdeyse gelecek o zaten. İki gün dua edin sadaka verin. İnsallah ben size dua edeceğim
Merhaba yeniden. Bugun daha iyiyim dünkü kadar yıkılmış değilim. En azından durumu kabullenebildim. Cevabınız için teşekkür ederim. Kimyasal gebelik veya dış gebelik her ney ise bu, ne kadar süre ara ile hamile kalabilirim yenidenKesin olup olmadığını Allah bilir ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik çünkü aynısını yaşadım. Zaten sağlıklı olsaydı düzenli artış gösterirdi.
Anlayabiliyorum inanın üzüntünüzü, aynısını yaşadım çünkü. Ben kimyasal yaşadıktan ertesi ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Psikolojim etkilenmişti ister istemez ve akışına bırakmak istedim, 1 hafta regl bekledim ve olmayınca kan verdim hamileydim. Dış gebelikte durum biraz daha farklı, onu iğne ve ilaçla düşürmeye çalışıyorlar çünkü döllenmiş embriyo rahhim dışında tüplere veya yumurtalıklara yerleşiyor. Ama kimyasalda vücut onun sağlıksız olduğunu bildiği için kendi kendine atıyor.Merhaba yeniden. Bugun daha iyiyim dünkü kadar yıkılmış değilim. En azından durumu kabullenebildim. Cevabınız için teşekkür ederim. Kimyasal gebelik veya dış gebelik her ney ise bu, ne kadar süre ara ile hamile kalabilirim yeniden
insallah bugunu de bitirdik. bakalim yarn belli olur herhaldeAllah kerimdir allah rahimdir ol der ve olur, 9 ay kanamasi olarak doğum yapanlari okudum burda. Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Hayırlısı olsun hakkında canım, dua ediyorum senin için.Bugun 14 30 da kan vericem arkadaşlar kendimi kötüye hazırlamaya çalıştım elimden geldiğince ama içimdeki umut çok zarar veriyor gerçekten ya yükselmişse ya düzelmişse demekten kendimi alamıyorum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?