• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nyks_42

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.235
1.425
63
Gebeyim düşüncesiyle kan testi yaptırdım beta hcg 505 çıktı . 3. gün tekrar kan testi yaptırdığımda beta hcg 83 çıktı ve gebeliğimin sonlandığını söyledi doktor. Kimyasal gebelikmiş. Hemen o gün kanamam başladı. Adet görmeye başladım.
Sormak istediğim *Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır mı? Kalanlar oldu mu ?
* Doktora tekrar muayene olmam gerekir mi?
* tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz ?

Gebeyim düşüncesiyle kan testi yaptırdım beta hcg 505 çıktı . 3. gün tekrar kan testi yaptırdığımda beta hcg 83 çıktı ve gebeliğimin sonlandığını söyledi doktor. Kimyasal gebelikmiş. Hemen o gün kanamam başladı. Adet görmeye başladım.
Sormak istediğim *Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır mı? Kalanlar oldu mu ?
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan sayısı çok fazla inşallah sizde kalırsınız :)

Merhaba ben de yakın zamanda bayramda kimyasal gebelik yaşadım hamileyim diye çok mutlu olmuşken, etrafınızda ya da bildiğiniz kişiler var mı kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayan İnan’ın çok korkuyorum artık bundan sonraki gebeliğim nasıl olacak sağlıksız mı olacak ?

Gecen sene nisanda kimyasal gebelik yaşayıp ekimde hamile kaldim .Temmuzda oglum dogdu su an 49 gunluk .
Herkes kimyasal geciriyor neredeyse .Sonrasinda yine hamile kalabilirsiniz tabii ki Allah ol desin yeter ki .

Gecen sene nisanda kimyasal gebelik yaşayıp ekimde hamile kaldim .Temmuzda oglum dogdu su an 49 gunluk .
Herkes kimyasal geciriyor neredeyse .Sonrasinda yine hamile kalabilirsiniz tabii ki Allah ol desin yeter ki .
Çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah nasip ederse olur tabii ki burada bazı yazılar gördüm kafam karıştı kimyasaldan sonra düşük oldu ikinciye kimyasal gebelik geçirdim vs yazıları beni korkuya düşürdü dua edicez hayırlısını dilicez Rabbim ne yazdıysa o artık ..

Çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah nasip ederse olur tabii ki burada bazı yazılar gördüm kafam karıştı kimyasaldan sonra düşük oldu ikinciye kimyasal gebelik geçirdim vs yazıları beni korkuya düşürdü dua edicez hayırlısını dilicez Rabbim ne yazdıysa o artık ..
Herkesin bunyesi ,durumu farklidir .Siz de aynı sonu yasayacaksiniz diye bir sey yok .Hep guzel düşünün guzel olsun .Soyle bir durum var ki saglikli ilerlemese de hamile kalabiliyorsunuz .Bu da sukur sebebi uzulmeyin lutfen ;)

Bende geçirdim bu ay, kanamanın 2.günü hatta. Kalitesiz sperm ve yumurta dan kaynaklıymış kimyasal. Yediğimize içtiğimize dikkat edelim yeterki bu ay bile tekrar kalabiliriz. Kanama bitince dr a gidicem zaten keşke bi ilaç verseler hem eşime hem bana kalite artırıcı .. yiyoruz da hwrşey ama anlamıyorum işte kısmet .. folik ve aspirine devam edicem zaten kanama bitsin

sözleriniz ilaç gibi. allah bağışlasın oğlunuzu

Bende geçirdim bu ay, kanamanın 2.günü hatta. Kalitesiz sperm ve yumurta dan kaynaklıymış kimyasal. Yediğimize içtiğimize dikkat edelim yeterki bu ay bile tekrar kalabiliriz. Kanama bitince dr a gidicem zaten keşke bi ilaç verseler hem eşime hem bana kalite artırıcı .. yiyoruz da hwrşey ama anlamıyorum işte kısmet .. folik ve aspirine devam edicem zaten kanama bitsin
bnm eşim proxeed kullanıyor biraz pahalı ama faydalı olduğunu düşünüyoruz. aspirin neden kullanıyorsunuz neye faydası var ?

kmyasal gebelik olduğunu öğrendiğim gün regl oldum baya ağrısı şiddetliydi. ama bi yandan da sevndim adet oldm diye. nasip artık inş hemen hamiş oluruz

Demek ki hamile kalabiliyorsunuz iyi yönünden bakın ben öyle yapmıştım. Mayısta kimyasal geçirdim Temmuz’da hamiş kalmışım

bnm eşim proxeed kullanıyor biraz pahalı ama faydalı olduğunu düşünüyoruz. aspirin neden kullanıyorsunuz neye faydası var ?
Rahime giden kan akımı için de çok fydalı, 3 kayıbım var bide bu kimyasal hafif pıhtılaşma çıkmıştı. O yüzden kullanıyorum gebeliği düşünmeye başlayınca içeceksin demişti dr. Sonra da 7 ay içtim oğlumda

Herkesin bunyesi ,durumu farklidir .Siz de aynı sonu yasayacaksiniz diye bir sey yok .Hep guzel düşünün guzel olsun .Soyle bir durum var ki saglikli ilerlemese de hamile kalabiliyorsunuz .Bu da sukur sebebi uzulmeyin lutfen :KK66:
.

Evet doğru diyorsunuz buna da şükür güzel düşünelim ki güzel şeyleri çekelim kendimize üzülmüyorum ilk haftalar çok üzülmüştüm annelik hissini aldıktan sonra çok değişik oluyor daha çok hissedip o duyguyu bebeğin evladın olsun istiyor insan. Kalitesiz sperm ve yumurta yorumları yapılmış bununla ilgili yeme içme olarak bir Öner’iniz var mı acaba Önerisi olan ?

.

Evet doğru diyorsunuz buna da şükür güzel düşünelim ki güzel şeyleri çekelim kendimize üzülmüyorum ilk haftalar çok üzülmüştüm annelik hissini aldıktan sonra çok değişik oluyor daha çok hissedip o duyguyu bebeğin evladın olsun istiyor insan. Kalitesiz sperm ve yumurta yorumları yapılmış bununla ilgili yeme içme olarak bir Öner’iniz var mı acaba Önerisi olan ?

İncir, ceviz, badem, fındık, ceviz bunlardan her gün eşle birlkte yemek. Eşe keçiboynuzu özütü düzenli içirmek. Düzenli sağlıklı beslenmek, hazır gıdalardan uzak durmak. Yani ilaç içmek istemiyorsak düzenli sağlıklı beslensek yeterli kalitesi için. Balık, yumurta, sebze meyve hepsine dikkat edip güzel beslenirsek kalite artar aslında. Yemek seçmemek laızm tabi benim eşim gibi birçok şeyi seçip yemeyen eş vardır bir de :) kuruyemiş ve keçiboynzu özünü içmeleri lazım ama kesinlkle. Diyet uygulamamak gedekiyor. Günlük yürüyüşler aslında hepimiz biliyoruz da işte bu bildiklerimiz bazen işimize gelmiyo üşenşyoruz falan :) benim yumurtlamam normal güzel yani kendim anlarım hep düzenlidir herşeyim ama gel gör ki kayıplar oluyor. Bu ay kimyasal yaşadım bakalım regl 3.gündeyim. dikkat edicem beslenmeye falan denicem bu ay, taşınma falan olucak zaten çok kafama da takmam oyalanacak çok iş olacak.

Back