GünaydııınnnCanım çöyle özetleyeyim pozitif gebelik sonucumun değeri doktor tarafından düşük bulundu 1 hafta içinde 2 günde bir kan tahlili yapıldı en son 5 e düştü ve o gün 5 martta normal adet kanamam başladı yaklaşık8-9 gün sürdü yoğun ve daha ağrılı oldu yani normal adet kanaması gibi oldu
İnşallah en yakın zamanda dileğiniz gerçek olur ve bebişinizi kucağınıza alırsınız.Canım çok üzüldüm...bende senin gibi 3.5 sene korundum doğumkontrol hapıyla...şubatın 1'inde son hapımı içtim...bakalım hamilelik ne zaman gerçekleşicek
canım benim kanamam 7 gün sürdü sonra 1-2 gün tam bitti derken damla damla koyu renkte geldi sonu olduğu için sanırım.şimdi bu yazıyı yazarken bile adaçayı içiyorum günde 1 veya 2 kez içiyorum tadınıda seviyorum iş yerimdede bulunduruyorum aklıma geldikçe içiyorum ama ayın 5inden sonra bırakacağım yumurtlama dönemime giriyorum çünki
Büyük gÜn geldi sizin içiiiiinnnnnn ne kadar güzellll...bende iim canım haftaya cumartesi yumurtlama günüm bugünden itibaren çalışmalara başlıycaz rabbim yüzümüze gülsn inşallah...bukez olur inş:)))şuanda benm ablamda hamile 5 haftalık benmki dursaydı ikisi yaşıt olurlardı ama yinede ablama yetiştrcem hehehehe:))
Amiiiiiiinnn.... İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar ve Allah'ım en kısa zamanda sana ve eşine o güzel duyguyu yaşatır canım. Herşeyin hayırlısı..
Çok tşk ederim güzelim,Hayırlısı artık :)
Büyük gÜn geldi sizin içiiiiinnnnnn ne kadar güzellll...Allah'ım en hayırlısından en sağlıklısından size tatlı mı tatlı bir bebiş versin İnşallahhh.. İlişki öncesinde okunan dualar varmış kızlar.Hangileri tam bilmiyorum ama bir araştırın istersenizzz..İnşallah herşey istediğiniz gibi olur...
Çok geçmiş olsun canımm.acil şifalar diliyorum. Bir sonraki ay birlikte bekleyecegiz demekkikızlar yaa dün acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok feci bir şey idrarımı yaparken yanma kanama oldu hemen gittim enfeksiyon kapmışım antibiyotik falan yazdı doktor bugün iyiyim, bol bol su içiyorum rahatlattı ama ne yazık ki yumurtlama dönemime denk geldi yani anlayacağınız ara vermek zorundayım kısmet artık bir sonraki ay yine deneriz eşimle..sağlık olsunda herşeyin başı sağlık..
teşekkürler canım kısmet artık..ilişki öncesi kadında erkekde 3 ihlas 1 fatiha okuyup Allah tan isteyerek başlamalıymış öyle duymuştum bide çokça töbe etmekte faydalıymış.. bol bol dua edip herşeyi Allahtan istemeliyiz verende o alanda o, RABBİM hepimize sağlık sıhhat versin isteyenlerin hepsine bebeklerini sağlıklı bir şekilde göndersin.. :birbirimiz içinde dua edelim arkadaşlar herşey gönlümüzce olsun inşallah..
en büyük pişmanlığımı sorsanız, evliliğimin ilk 3.5 senesi korunmak derim. çünkü korunmayı bırakır bırakmaz olacak zannediyordum. ama işler istediğim gibi gitmiyor, yaş ilerliyor, her geçen ay karamsarlık artıyor. çaresizlikten başka bir şey değil...
Çok geçmiş olsun canımm.acil şifalar diliyorum. Bir sonraki ay birlikte bekleyecegiz demekkiAllah'ım kısmet ederse İnşallah
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN ..........[/QUOTE
çok teşekkürler canım..
merhaba, aranıza yeni katıldım. inşallah bebek konusunda herşey gönlünüzce olur.
benim problemim de sizinkilerle aynı. 3,5 sene korunma sonrası ilk denememizde hamile kaldım, fakat 5 haftalıkken Ocakta Kimyasal gebelik olduğunu öğrendimyalnız benim ki ne yazık ki kendiliğinden düşmedi ve dış gebelik olmadığından emin olmak için 5 şubatta kürtaj olmak zorunda kaldım. doktorum kürtaj sonrası hem rahimde yapışıklık olmasın, hem de adet döngüsü düzenlensin diye 1 aylık doğum kontrol hapı tedavisi verdi ve 28 gün sonra ilk adetimi gördüm. fazla ağrılı ve dayanması güç bir adet dönemiydi ve çok kısa ( 2 gün) sürdü. kontrole gittiğimde doktor normal olduğunu söyledi. bu ay korunmadık, bat 8 gün geçti ( sat tarihimin üzerinden 36 gün geçti) ama bugün yaptığım idrar testi sonucu negatif ne yazık ki (( böyle bir durum yaşayıp da sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
insan böyle bir durumda küçücük de olsa umutlanıveriyor. bakalım yarın doktora gidiyorum, fakat yarını beklemek bile zor geliyor. bi de hamile değilsem neden adet olamıyorum??? korkuyorum(
Allah hepimizin yardımcısı olsun ; güzel haberlerle yüzümüz gülsün inşallah :)
Maura merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktora gidebildin mi? Ne diyor? İnşallah pozitife dönmüştürmerhaba, aranıza yeni katıldım. inşallah bebek konusunda herşey gönlünüzce olur.
benim problemim de sizinkilerle aynı. 3,5 sene korunma sonrası ilk denememizde hamile kaldım, fakat 5 haftalıkken Ocakta Kimyasal gebelik olduğunu öğrendimyalnız benim ki ne yazık ki kendiliğinden düşmedi ve dış gebelik olmadığından emin olmak için 5 şubatta kürtaj olmak zorunda kaldım. doktorum kürtaj sonrası hem rahimde yapışıklık olmasın, hem de adet döngüsü düzenlensin diye 1 aylık doğum kontrol hapı tedavisi verdi ve 28 gün sonra ilk adetimi gördüm. fazla ağrılı ve dayanması güç bir adet dönemiydi ve çok kısa ( 2 gün) sürdü. kontrole gittiğimde doktor normal olduğunu söyledi. bu ay korunmadık, bat 8 gün geçti ( sat tarihimin üzerinden 36 gün geçti) ama bugün yaptığım idrar testi sonucu negatif ne yazık ki (( böyle bir durum yaşayıp da sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
insan böyle bir durumda küçücük de olsa umutlanıveriyor. bakalım yarın doktora gidiyorum, fakat yarını beklemek bile zor geliyor. bi de hamile değilsem neden adet olamıyorum??? korkuyorum(
Allah hepimizin yardımcısı olsun ; güzel haberlerle yüzümüz gülsün inşallah :)
Allah'ım hepimiz için hayırlısından,sağlıklısından versin inşallah.bende senin gibi aynı pişmanlıgı yaşıyorum hayırlısı artık ama bende bir 3.5 korunduk 1.5 senedirde istiyoruz ama yok bnede senşn gib bırakınca hemen olacak sanmıştım ama sonuç ortada diyecek birşey yok rabbim sonumuzu hayır eylesin sınavımız bu demek rabbim beterinden saklasın buda geçer inş
sizlere ilginç geleceğini biliyorum arkadaşlar ancak size umut vermek için yazıyorum...mart başı gibi hamile kaldım ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim hayatımda hiç böyle bir şey duymamıştım işin kötü yanı herkese haber verdik bebeğimiz olacak diye..4 gün sonra değer 0,1 e düştü ve sonucu öğrendim. ben o zamandan beri adet göremedim. ilaç bile kullandım ama yok. bugün doktora adet olamıyorum diye gittim ve bana bebeğimin kalp atışlarını dinletti. 8 haftalık dedi.yani nasıl oluyor bilemiyorum ama hemen üstüne hamile kalmışım..darısı çocuk isteyenlerin başına...[/QUOT
ne güzel bi haber canım yaa gerçekten umut oldun teşekkürler..rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah..
Hariika bir haber bu ve bir o kadarda ilginç. Senin adına çok sevindim canım. Kalp atışlarııı,!O ne müthiş bir duygudursizlere ilginç geleceğini biliyorum arkadaşlar ancak size umut vermek için yazıyorum...mart başı gibi hamile kaldım ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim hayatımda hiç böyle bir şey duymamıştım işin kötü yanı herkese haber verdik bebeğimiz olacak diye..4 gün sonra değer 0,1 e düştü ve sonucu öğrendim. ben o zamandan beri adet göremedim. ilaç bile kullandım ama yok. bugün doktora adet olamıyorum diye gittim ve bana bebeğimin kalp atışlarını dinletti. 8 haftalık dedi.yani nasıl oluyor bilemiyorum ama hemen üstüne hamile kalmışım..darısı çocuk isteyenlerin başına...
Ersoyum , biz ne zaman regl olucaz acaba .sabırsızlıkla bekliyorum :26:
canım benim kanamam 22 martta başlamıştı 7-8 gün sürdü,normalde 30-31 günde bir adet olurum onun için nisanın 22 sinde bekliyorum ama birkaç gün daha uzayabilir bu ay...ahh canım yaa bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak
sizlere ilginç geleceğini biliyorum arkadaşlar ancak size umut vermek için yazıyorum...mart başı gibi hamile kaldım ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim hayatımda hiç böyle bir şey duymamıştım işin kötü yanı herkese haber verdik bebeğimiz olacak diye..4 gün sonra değer 0,1 e düştü ve sonucu öğrendim. ben o zamandan beri adet göremedim. ilaç bile kullandım ama yok. bugün doktora adet olamıyorum diye gittim ve bana bebeğimin kalp atışlarını dinletti. 8 haftalık dedi.yani nasıl oluyor bilemiyorum ama hemen üstüne hamile kalmışım..darısı çocuk isteyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?