Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım inşallah bu ay olucak bebişlerimiz annelerine sıkı sıkı tutuncakk inşallahh
Aynen dediğin gibi arkadaşım. İyi ki varsınız, iyi ki varız ve birbirimize destek oluyoruz,bilgi paylaşımında bulunuyoruz.Bu siteyi bu yüzden çok sevdim gecen hafta ikimizde korkmuş kafası karışık haldeyken bugün gelecek ay için planlar yapıp birbirimizden haberdarız. İnsan kendi halini yaşayan başkalarının varlığını bilince daha normal karşılıyo biraz olsun rahatlıyo bir kişinin bile korkma bende yaşadım demesi rahatlatıyo insanı iyiki varsınız kızlar
kızlar biraz özel olacak ama size bişey sormak istiyorum kimyasal gebelikten sonra cinsel isteksizlik yaşamaya başladımbebek istiyorum ama böyle nasıl olacak bilmiyorum benim gibi olan varmı aranızda acaba psikolojik mi? niye böyle oldu yaa yaşadıklarım daha çok taze sanırım atlatamadım..
![]()
arkadaşlar merhaba..ben 4 haftalık hamileliğimin ardından düşük yaptım bu ay..3 gün oldu kanamam hala devam ediyor..7 ay hamile kalmayı bekledim sonra böyle oldu.RABBİM bana ve benim gibilere sabır ve dayanma gücü versin cok uzuldum...kanamam geçer geçmez hamile kalmak istiyorum..sizce bu mumkun mu? benim gibi olup hemen hamile kalan var mı?lüüüütttttfeeeennnnn bana cevap yazın...cok uzuluyorum ve tekrar hamile kalamamaktan cok korkuyorum..bide tabi tekrar böyle olmasından..simdiden cvp veren herkeze cok teşekkür ederim..![]()
Tatlım benim hastalık hala devam ediyo.biticek sanmıştım ama bitmedi,azar azarda olsa koyu kahverengi geliyo.bugün doktora gittik.beta daha sıfırlanmamış. Tekrar hasta olabilirsin bu bittikten sonra dedi.eğer olmazsan 1 ay bekle hasta olmayı, eğer olmazsan ilaçla tedavi ederiz dedi. İlaçla hasta olmamı sağlayacak anladığım kadarıyla. Rahim ancak kendini öyle temizler dedi. Çok şükür Allah'ıma kürtajlık bir olay yokmuş.bunun için çok mutluyuuuuuummmmmm
şimdi senin bahsettiğin konuya gelelim.cinsel isteksizlik olur mu bende diye düşündümde,olmazdı heralde.çünküüüüüüü bebişin olması için stres altında olmamak lazım.relax olmak lazım. Hamiş kalırız ya da geçtiğimiz ay ki gibi aksilikte olabilir yine.Allah'ım kötü hastalık vermesin.bebişin hayırlısından ve sağlıklı sıhhatlisinden versin inşallah. Hiç hamiş olamayadabiliriz.Rabbim ne yazdıysa o. O yuzden bu kimyasal gebelikte oluşan negatifliği geride bırakmak lazım. Tabikide insan unutamaz ama bu cinsel yaşantımız için bir engel olmamalı diye düşünüyorum canıımmm...ben bir ay bekleyecekmişiiiimmm.. O bir aydan sonra doktor izin verincee çalışmalara tam gaz devammmm ....![]()
![]()
![]()
Ben de geçen ay tam da bugün kimyasal gebelik geçridim 5 martta düştü 3 haftalıktı tutunamadı tabiki.adet döngüm normal devam ederse 7 sinde yeniden adet olmayı bekliyorum umarım kimyasal gebelik yüzünden zaten çok üzülmüşken bi de adet düzenimi alt üst ederek ikinci kez üzmez beni.İnşallah bu ay adet olmam hatta 9 ay :)
Komşuna çok üzüldümmm canım yaaacanım cevabın için teşekkürler bana doktor değerin sıfırlana kadar ilişki yok demişti onun için bekledim şimdilerde daha iyiyim sanırım zamanla geçecek bunuda aşıcaz elbet..
canım benimde en son gittiğimde betam sıfırlanmamıştı ama dr düşüşlere bakarak çok hızlı düşüyor 1-2 güne sıfırlanmış olur dedi onun için ilaç veya tedaviye gerek görmedi. aslında benimde tekrar bhcg me baktırmam lazım sıfırlanmıştır diye tekrar tahlil yaptırmadım neyse dediğin gibi rabbim daha büyük dert vermesin halimize bin şükür.eski komşum hamileydi geçenlerde bebeğin cinsiyetini öğrenmek için doktora gitmiş doktor cinsiyeti boşverde bebeğin baş kısmında büyükçe bi tümör var bebeği almamız gerekir yaşamaz demiş kızcağız kahrolmuş ama aldırıp günaha girmek istemiyorum diyor doktor almazsak karnında ölür demiş komşumda o zaman ben sebep olmayım diyip karnında ölmesini bekliyor ne kadar acı Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
en büyük pişmanlığımı sorsanız, evliliğimin ilk 3.5 senesi korunmak derim. çünkü korunmayı bırakır bırakmaz olacak zannediyordum. ama işler istediğim gibi gitmiyor, yaş ilerliyor, her geçen ay karamsarlık artıyor. çaresizlikten başka bir şey değil...
bende 6 haftalıkken bu durumu yaşadım canım.Herşeyde vardır bir hayır. Allah'ım böyle uygun gördü.Çok şükür yarabbime.arkadaşlar merhaba..ben 4 haftalık hamileliğimin ardından düşük yaptım bu ay..3 gün oldu kanamam hala devam ediyor..7 ay hamile kalmayı bekledim sonra böyle oldu.RABBİM bana ve benim gibilere sabır ve dayanma gücü versin cok uzuldum...kanamam geçer geçmez hamile kalmak istiyorum..sizce bu mumkun mu? benim gibi olup hemen hamile kalan var mı?lüüüütttttfeeeennnnn bana cevap yazın...cok uzuluyorum ve tekrar hamile kalamamaktan cok korkuyorum..bide tabi tekrar böyle olmasından..simdiden cvp veren herkeze cok teşekkür ederim..![]()
Umarım adetin normal seyrinde devam eder canım. Hatta inşallah dediğin gibi 9ay boyunca adet olmazsın :))Ben de geçen ay tam da bugün kimyasal gebelik geçridim 5 martta düştü 3 haftalıktı tutunamadı tabiki.adet döngüm normal devam ederse 7 sinde yeniden adet olmayı bekliyorum umarım kimyasal gebelik yüzünden zaten çok üzülmüşken bi de adet düzenimi alt üst ederek ikinci kez üzmez beni.İnşallah bu ay adet olmam hatta 9 ay :)
sen düşükten sonra adet olmadın mı yani canım?bende 6 haftalıkken bu durumu yaşadım canım.Herşeyde vardır bir hayır. Allah'ım böyle uygun gördü.Çok şükür yarabbime.
Benim kanama 1 haftayı geçti.Daha da beta hcg sıfırlanmadı. Bakalım hayırlısı ...
Umarım adetin normal seyrinde devam eder canım. Hatta inşallah dediğin gibi 9ay boyunca adet olmazsın :))
Bu arada doktor bana bu ay tekrar adet olana kadar bekle,içindeki kirli kan ve pıhtılar çıksın dedi. Eğer adet olmazsan gel ilaç tedavisi uygularız dedi.Bende durumlar böyle.1ay bekleyeceğim ben.
Allah'ım herkes için en hayırlısından en sağlıklısından versin inşallah...
Amiiiiiiinnn.... İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar ve Allah'ım en kısa zamanda sana ve eşine o güzel duyguyu yaşatır canım. Herşeyin hayırlısı..Arkadaşlar merhabalar;
1.5 yıllık evliyim ve 10 ay içinde 2 kez kimyasal gebelik yaşadım en sonuncusunu 21 martta kaybettim,Masal gibi bir vardılar bir yoktularsevinçin kursağında kalıyor
2 düşükten sonra tekrarlayan gebelik kaybına istinaden testlerimiz yapıldı,1 nisanda eşimle birlikte kan verdik 7 mayıs da sonuçlar alınacak ,dakika değil resmen saniye sayıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.....
düşük esnasında kanama oluyo tabi de o geçtikten ne zaman sonra adet görülüyo acaba? Senin nasıl oldu sentimental?sen düşükten sonra adet olmadın mı yani canım?