kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

canım benm hala gelmedi kırmızılar inşallahta hiç gelmez test yaptm ama negatf

canım benm hala gelmedi kırmızılar inşallahta hiç gelmez test yaptm ama negatf

benimde bugün gelmesi lazım ama henüz bişey yok sanırım gelmesi uzayacak bu kimyasal gebelik günleri uzatıyor adet 1-2 ay düzensiz olabirmiş diye okumuştum bakalım hayırlısı

slm kızlar ben geldim okadar yorgunum okadar bitkinim ki sormayn gtsnsabah bi heycanla kan verdm sonra okla gttm sonucu yeni aldım ve malesef negatif bu yaşadıklarıma mı yanayım yoksa sonç kağıdını veren gerizekalının söyldklerine mi((( gtttim adım söledm sonucç çıkarken pis pis gülerek abla gözün aydın sonuç olumlu dedi o an kalbm durcaktı sanki kağıdı elime aldım baktım sonuç 2,74 sen benle dalgamı geçiyon dedim abla kusura bakma ben 274 olarak okudum demez mi orda başmdan aşağı kaynar sular dökldü resmen bittm ordan çıkıp eşimin yanına uğrdım kendimi tutamadım ağlamaya başladım o da çok üzüldü garibim yaa diyorki sen canını sıkma belki sorun bendedir falan ( offf ordan çıktım ağlayarak eve geldim ve baktım ki adet olmuşum resmen stres ve kafamıza takmakla alakalı bir durum bence....allahım bunları kimselere yaşatmasınnn tez zamnda da bebeklerimize kavuştursun bizleri

Canımmmmm hiç üzülmeeee.Sakın bozma moralinii. Demekki doğru zaman değil. Allah'ım en hayırlısını ve sağlıklısını en doğru zamanda verir inşallah. Şimdi dinlenmene bak. Moral depola.evde durmamaya çalış gez toz,enerjini topla. Bak eşinde senin o halini görüp nasılda üzülmüş. Bu ay kısmet değilmiş demekki. İnşallah ileriki aylarda çok tatlı bir bebişin olurrr, yani inşallah hepimizin olur Allah nasip ederse

benimde bugün gelmesi lazım ama henüz bişey yok sanırım gelmesi uzayacak bu kimyasal gebelik günleri uzatıyor adet 1-2 ay düzensiz olabirmiş diye okumuştum bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım.İnşallah bu ay sevindirirsin bizleride.Ama olmazsa moral bozmak yok kızlaarrr. Allah'ım en uygun zamanda en sağlıklısından ve en hayırlısından versin hepimize inşallah

inşallah canım yaa rabbim hepimizi güldürsün mayısta:)

merhaba arkadaşlar malesef ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım 2 ay oldu korunmayı bırakalı adet günümden 2 gün sonra test yapmıştım 75 çıkmıştı bir hafta sonra ise birden kanamam başladı önce hafif şekilde apar topar doktora gittik ultrasondan baktı kese yoktu sadece nohut tanesi gibi birşey vardı kan değerlerime baktık 51 e düşmüştü malesef geç döllenme olabilir mi dedim çünkü adetim 32 günde bir oluyordu. Doktor kimyasal gebelik dedi aynı gün akşam sancım arttı ve kanama da arttı kan pıhtısı şeklinde oldu çok yoğun anladım düşük yaptığımı doktor kan değerlerine pazartesi bir daha bakalım dedi ama ben düşük yaptım diye bakmadım çok üzüldüm yine de çarşamba bir bakacağım.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu durumu bu başlıktaki herkes yaşadı ve senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.
Üzücü bir durum tabiki. Ama ben hep dua ederken Allah'ım en hayırlı zamanda,sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eyle bize diyorum.
Sizin içinde demekki doğru zaman değilmiş. İnsan kafaya taktıkça psikolojik olarakta kendini olumsuz etkiliyor. Tahlillerini ve doktor kontrollerini ihmal etme canım.
Umarım en yakın zamanda anne olursun, o duyguyu yaşarsın. Bizede haber vermeyi unutma emiiiii

kızlaaarrrr şok olacağınız bi haberim var biliyorsunuz adet günümü sayıyordum günüm geçti geçen ayki gebelik belirtilerimin aynısı vardı ama adet belirtileriyle aynı diye hiç ihtimal vermedim yine de test alıp yaptım ve sonuç pozitif yani hamileyim ama çok korkuyorum yine kimyasal gebelik yaşayıp yitirmekten..:18::18::18: bide bu ay idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanmıştım inşallah bi zarar vermemiştir ilacın reçetesinde gebelikte kullanılabilir diye yazıyordu ama yine de korkuyorum hastaneye hemen gitmeyi düşünmüyorum geçen ay çok erken davranıp stres yapmıştım yok kese niye görünmedi yok değerim niye düşük diye beynimi yedim ve sonunda kanamayla kaybettim.. bu kez daha rahat davranmak istiyorum..RABBİM hepimizin evlatlarını sağlıcakla hayırlısıyla versin inşallah..

çok tşk ederim yumurtlama tarihimi bilmeden deneyeceğiz 3 günde bir düşünüyoruz inş hayırlı zamanda olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Ya bu kimyasal gebelik sonrası adet düzenimin bozulması çok kötü oldu 5 Martta yaşadım ben tekrar adet görmem taa 13 nisanı buldu bu ay yani 40.gün oldum.Mayıs ayı için yeniden bebek planlıyoruz bu 3.deneme olacak.İlki kimyasalla sonuçlandı 2.ay düzen müzen kalmadı bakalım mayıs ayı için dualarım.Ama bugün öğrendim ki luteal faz sabit değilmiş yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyor diyorlar ya bazı kadınlarda 16-17 gün de sürebiliyormuş.Kafam iyice karıştı bu durumda yumurtlama günü testsiz asla bulunamaz benim, normalde 34 günde bir olurum belki 20.gün oluyor 14 gün sonra adet oluyorum belki de 18.gün oluyor 16 gün sonra adet oluyorum işler karıştı :) tabi kafam da karıştı :)

Eneeee çok sevindiiimm canıııımmm Gözün aydın Kötü düşünmee, bu sefer hayırlısıyla inşallah olacakkk... Aayy harika bir haber buuu Ama bence şimdilik sağa sola haber verme.bi kesinleşsinde İnşallah.. Kullandığın ilaçta gebeliktede kullanılıyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Bende ileriki aylarda Allah'ım kısmet ederse inşallah hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum.belki sadece ilk bi beta hcg ye baktırırım meraktan

çok tşk ederim yumurtlama tarihimi bilmeden deneyeceğiz 3 günde bir düşünüyoruz inş hayırlı zamanda olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Genelde 2günde bir deneniyor diye biliyorum ama siz bilirsiniz.
hayırlısı neyse o olsun inşallah. Allah'ım sana da herkese de nasip etsin inşallah canım .

ovülasyon testleri varmış bi onlardan dene istersen canım. Ne zaman yumurtlama olacağı ovülasyon testiyle belli oluyomuş. Bu ay benimde adetim gecikecek sanırım.
kızlar bu arada kimyasal gebelik yaşandıktan sonra rahim duvarındaki kalınlık hala devam ediyorsa nasıl bir tedavi uygulanır? İlla kürtaj mı olmak lazım?

Bir süre test görmek istemiyorum ben canım ya valla. Çünkü 2 kez idrar testinde pozitif görüp sonra düşünce çok üzüldüm,onun için bu ay bir gün var birgün yok metodunu deniycez :) bence en güvenilir ovulasyon testinden daha güvenilir bir yöntem :) Allah kısmet ederse olur teste gerek kalmaz bu yöntemle.

teşekkürler canım zaten kimseye haber vermedim sizin dışınızda kan tahlili için biraz bekliyorum ayın sonunda test yapmayı düşündüm inşallah kandada değerlerim kesin çıkarda sevincim kursağımda kalmaz.. rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin

Ersoyum nasılsın? Var mı bir gelişme.
Derya1717 bu ay regl oldun mu?
Keser84 hsg yi neden çektireceksin? Kimyasal yüzünden mi ? Doktor mu dedi yoksa senin isteğinle mi olacak?

Ersoyum nasılsın? Var mı bir gelişme.
Derya1717 bu ay regl oldun mu?
Keser84 hsg yi neden çektireceksin? Kimyasal yüzünden mi ? Doktor mu dedi yoksa senin isteğinle mi olacak?

canım doktorum istedi bakalım ne diycek yarın çektrcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…