• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

sizlere ilginç geleceğini biliyorum arkadaşlar ancak size umut vermek için yazıyorum...mart başı gibi hamile kaldım ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim hayatımda hiç böyle bir şey duymamıştım işin kötü yanı herkese haber verdik bebeğimiz olacak diye..4 gün sonra değer 0,1 e düştü ve sonucu öğrendim. ben o zamandan beri adet göremedim. ilaç bile kullandım ama yok. bugün doktora adet olamıyorum diye gittim ve bana bebeğimin kalp atışlarını dinletti. 8 haftalık dedi.yani nasıl oluyor bilemiyorum ama hemen üstüne hamile kalmışım..darısı çocuk isteyenlerin başına...

Merhaba yazdıklarını okuyunca çok etkilendim, Rabbim sorunsuz sıkıntısız ve keyifli hamilelik nasip eder inş, bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın...

Ben de 5 martta kimyasal yaşadım bu ayın 8inden beri adet olmayı bekliyordum evde test yaptım durdum negatif tabi bugün adet oldum 40 gün sonra normalde 34 günde birdi bu ay yine olmadı çok üzgünüm:14:

Ben de 5 martta kimyasal yaşadım bu ayın 8inden beri adet olmayı bekliyordum evde test yaptım durdum negatif tabi bugün adet oldum 40 gün sonra normalde 34 günde birdi bu ay yine olmadı çok üzgünüm:14:

Bende test yapıp durdum evde. 4-5 tane ! çok moral bozucu :( 11 Nisan regl olmam gerekiyordu. Madem kimyasal sonrası gecikiyor kan testi falan yaptırırmayacağım bekleyeceğim. Testlere ödediğim paraları düşündümde.....

canım üzülme hepimiz aynı durumdayız böylesi hayırlısıymış demek ki.. sıkma canını burda çoğumuz kimyasal gebelikten sonra bir kez regl olup sonra çalışmalara başlamayı planlıyoruz şartlar ve sağlık durumumuz bunu gerektirdi:7::7:canım bundan sonraki dönemde birbirimize destek olup deneyimlerimizi paylaşarak inşallah güzel sonuçlar alacağız ama umutsuzluk yok anlaştıkmı hadi bakalım hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inşll.

Bende test yapıp durdum evde. 4-5 tane ! çok moral bozucu :( 11 Nisan regl olmam gerekiyordu. Madem kimyasal sonrası gecikiyor kan testi falan yaptırırmayacağım bekleyeceğim. Testlere ödediğim paraları düşündümde.....

2 kimyasal gebelik deneyimi olan biri olarak adet gecikmeleri ne yazık ki yaşanıyor ilk düşüğüm de 28 günde adet olurken 34. gün olmuştum,dr'um adet aralığının 40 gün olması normal demişti, 21 martta 2.kimyasal gebeliğimi yaşadım ve büyük ihtimalle buda bayaga gecikicek,önemli olan rahmin tamamen temizlenip yeni bebişimize hazır olması varsın olsun geç regl görelim...

Sağolun arkadaşlar 40 güne kadar gecikince artık pko falan mı var diye korkmaya başladım ya da yumurtlama mı yok acaba diye salı randevu aldım içimi rahatlatan tek şey öyle olsaydı martta kimyasal gebelik yaşamazdım diyorum Allah yardım etsin hepimize çalıştığım için izinimi ayarlamam gerekiyor bu yüzden martta olsaydı çok iyi olacaktı nisan da geçti artık mayıs hayırlısı...

2 kimyasal gebelik deneyimi olan biri olarak adet gecikmeleri ne yazık ki yaşanıyor ilk düşüğüm de 28 günde adet olurken 34. gün olmuştum,dr'um adet aralığının 40 gün olması normal demişti, 21 martta 2.kimyasal gebeliğimi yaşadım ve büyük ihtimalle buda bayaga gecikicek,önemli olan rahmin tamamen temizlenip yeni bebişimize hazır olması varsın olsun geç regl görelim...

Sabah ağrı ve kanama ile uyandım :( Mayıs ayı inşalah herkese uğurlu gelsin..

Sabah ağrı ve kanama ile uyandım :( Mayıs ayı inşalah herkese uğurlu gelsin..

inşallah canım birbirimizi takip edelim insan yalnız olduğunu hissedince daha kötü hissediyor en azından birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız üzülmeyiz

Kızlar 27 Mart'ta kanamam başlamıştı hcg 724 ten düşmeye başlamıştı bugün kan verdim 2,79 çıktı sonunda sıfırlandı

slm canm hayırlısı olsun inşallah diğer ay güzel haberini verrsn benmde bat 20 nnisan bekliyorm

doğru zamanı siz bulmayacaksınız arkadaşlar o sizi bulacak umarım en kısa ve doğru zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

kızlar merhaba. ben de iki bebeğimi kaybettim. ikincisinin kalp atışlarını bile görmüş, duymuştuk. bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. yani bu 3. oldu. şu an kanamam devam ediyor. Allah kimseye bir daha yaşatmasın ama diğerleri kadar üzülmedim çünkü daha ileri haftalarda olup da bebeğini kaybedince ve üstüne bir de kürtaj olunca daha çok kahroluyor insan.

bir arkadaş ovulasyon (yumurtlama zamanı) testlerini sormuş. ben kullanan biri olarak bilgi vermek istedim:
ben ovulasyon testlerini bir internet sitesinden sipariş ettim. iki gün içinde kapıya geliyor. fiyatı ortalama 25-30 lira. markası laboquick. iki kere kullandım ve ikisinde de hemen o ay hamile kaldım. oldukça etkili :)
adetinizin 7-8. günü başlıyorsunuz testi yapmaya. gebelik testi gibi idrardan yapılıyor ancak kesinlikle sabah idrarıyla yapmayın. ben her gün saat 17.00'de yapıyordum.
her gün aynı saatte testi tekrar edin. pozitif olması için iki çizginin de kopkoyu olması gerekir. iki çizgiyi de kopkoyu gördüğünüz anda çalışmalara başlayın ve 3 gün devam edin :) pozitif sonuç yumurtlamanın 24-36 saat içinde gerçekleşeceği anlamına gelir. umarım anlatabilmişimdir.
herkese sağlıklı hamilelikler...

kızlar merhaba. ben de iki bebeğimi kaybettim. ikincisinin kalp atışlarını bile görmüş, duymuştuk. bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. yani bu 3. oldu. şu an kanamam devam ediyor. Allah kimseye bir daha yaşatmasın ama diğerleri kadar üzülmedim çünkü daha ileri haftalarda olup da bebeğini kaybedince ve üstüne bir de kürtaj olunca daha çok kahroluyor insan.

bir arkadaş ovulasyon (yumurtlama zamanı) testlerini sormuş. ben kullanan biri olarak bilgi vermek istedim:
ben ovulasyon testlerini bir internet sitesinden sipariş ettim. iki gün içinde kapıya geliyor. fiyatı ortalama 25-30 lira. markası laboquick. iki kere kullandım ve ikisinde de hemen o ay hamile kaldım. oldukça etkili :)
adetinizin 7-8. günü başlıyorsunuz testi yapmaya. gebelik testi gibi idrardan yapılıyor ancak kesinlikle sabah idrarıyla yapmayın. ben her gün saat 17.00'de yapıyordum.
her gün aynı saatte testi tekrar edin. pozitif olması için iki çizginin de kopkoyu olması gerekir. iki çizgiyi de kopkoyu gördüğünüz anda çalışmalara başlayın ve 3 gün devam edin :) pozitif sonuç yumurtlamanın 24-36 saat içinde gerçekleşeceği anlamına gelir. umarım anlatabilmişimdir.
herkese sağlıklı hamilelikler...
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi,ilerleyen haftalarda insan bebeğini kaybedince daha üzücü bir durum oluyordur.doktor bu 3kimyasal için herhangi bir test yaptımı? Ya da herhangi bir araştırma falan ?..
Bir de düşükten sonra doktor bana 1ay korunmamı önerdi.Önümüzdeki ay regl olup içinde parça ya da pıhtı kaldıysa iyice temizlensin dedi. Sana doktor kimyasal gebelikten sonra herhangi bir ara vermeni söyledi mi?
ovulasyon testi ile ilgili bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Mayısın ilk haftası regl olursam inşallah(kısmetse) ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız. :16::16::16:

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi,ilerleyen haftalarda insan bebeğini kaybedince daha üzücü bir durum oluyordur.doktor bu 3kimyasal için herhangi bir test yaptımı? Ya da herhangi bir araştırma falan ?..
Bir de düşükten sonra doktor bana 1ay korunmamı önerdi.Önümüzdeki ay regl olup içinde parça ya da pıhtı kaldıysa iyice temizlensin dedi. Sana doktor kimyasal gebelikten sonra herhangi bir ara vermeni söyledi mi?
ovulasyon testi ile ilgili bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Mayısın ilk haftası regl olursam inşallah(kısmetse) ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız. :16::16::16:

teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsun. benim önceki iki gebeliğim kimyasal değildi canım, bebeklerim karnımda öldü. meğer kan pıhtılaşması varmış. son gebeliğimde her gün kan sulandırıcı iğne vuruyordum ama bu sefer 1 haftada kaybettim bebeğimi. şimdi rahim filmi çektiricem, kromozom analizi ve sperm testi yaptırıcaz. doktorum bunları istemedi ama hiçbir şey eksik kalmasın istiyorum.
doktorum, kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyoruz, hiç korunmana gerek yok hatta daha kolay hamile kalırsın dedi. bunu bizzat doktorum söyledi :) sadece 10 gün sonra kontrole gidicem.
dediğin gibi canım Allah en kısa zamanda bize de annelik duygusunu tattırsın sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin. Başka hiçbir şey yok gözümde

evet canım bekliyoruz bakalım yarın ne olcak...

bat' a son 2 gün kaldı adet belirtilerim 1 haftadır var ...:27::27:sanki geçen ayki gebelik belirtilerlimle aynı, göğüslerim çok hassaslaştı el değmiyor üzerine bile yatamıyorum ve sol kasığıma ara ara agrı giriyor tabi şişkinlikte cabası bakalım neler olacak inş kırmızılar 9 ay boyunca hiç gelmez:9::9:

Back