Ben 3 aylık evliyken lekelenmeler yaşamıştım kan değerime baktırdım düşük yükselme vardı 1 hafta sonra tekrarlayınca değer tamamen düştü malisef olmadı inş hemen sağlıklı bi hamile olabilirim :)bebişım olsun istiyorummm
Hemde bu kadar bebek isteyen bir kişi olaraktan çok kötü ;-( zaten o aydan sonra kist oluştu bende yeni kurtuldum çok şükür inş bidahaki ay bebeğim benimle olur hayırlısıyla :) inş sizlerde en kısa zamanda hamiş olursunuz :)ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin nasip eylesin :)
bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım maalesef
en büyük pişmanlığımı sorsanız, evliliğimin ilk 3.5 senesi korunmak derim. çünkü korunmayı bırakır bırakmaz olacak zannediyordum. ama işler istediğim gibi gitmiyor, yaş ilerliyor, her geçen ay karamsarlık artıyor. çaresizlikten başka bir şey değil...
Korkma canım ben 2 sene önce yaşadım bana doktor adını şu anda hatırlayamadıgım bir hap verdi o hap öyle karşılamalara neden oldu ki parça parça attım malesef. Sana anlatırken her tarafım buz kesti İnanbenim daha düşük gerçekleşmedi, doktor 2 güne düşer dedi. parça filan kalır diye korkuyorum açıkçası.
Ben henüz mesaj sayıma ulaşamadım canım o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım. Sakın korkma öyle olması çok normal o parçaları kasılmalarla atıyorsun. İnşalah hepsi çıkmış olur muayenede temiz çıkar canım. Moralini h bozma doktorlar şunu söylüyor bir yumurta rahme tutunamadıysa bunun altında genetik bozukluk yatıyor olabilir.illa öyledir değil ama etkili olabilirmiş Bir çeşit korunma sağlıklı nesil oluşturma mekanizmasıymış bu.bugün itibariyle kimyasal bir gebe olduğumu öğrendim :) zaten devamlı lekelenmem devam ettiği ve kan değerim az yükseldiği için doktorum hep riskli diyordu. bugün yine kan tahlili ve değerler düşmeye başlamış, yani 1 senedir beklediğim bebeğimiz tutunamamış bile, moralim çok bozuldu ama zaten kendimi hiç hamileymişim gibi hissedememiştim, bu arada bu ay aşılamaya başlayacaktık ve bu durum oldu, sanırım şimdi birkaç ay ara vermeliyim, kafam dağılmalı. hıı bir de tek tüp tıkalı maalesef, yani şans pek benden yana değil. işte bu benim hikayem, sıra sizde kızlar, anlatın, paylaşalım, birbirimize tecrübe olalım.
bende bundan 3 ay önce yaşadım. her ay gebelik testi yapıyordum hep negatif. ama o ay yaptığımda çift çizgiyi gördükten sonra o kadar mutlu olmuştum kş eşimle teste bakıp ağladık. hatta o testi saklayacaktık ama taki o kırmızıları görene kadar sürdü bu mutluluk
şimdi kızlar doktorum bana rahim filmi çektirelim dedi çünkü diğer testlerde sorun görmedi. ee ben bu kimyasak gebeliği yaşadıysam sizce tüpler tıkalı olabilir mi ...
sakın moralini bozme canım... bende ekimde bir kimyasal gebelik geçirdim.. değerim 37 idi iki gün sonra 9 a düştü doktorum zaten bir iki gün içinde düşürürsün demişti.. vucut kendi atıyormuş kimyasal gebelikte.. 9 değeri öğrendikten bir saat sonra kanamam başladı ve bunu takip eden 5 saat sonra ise parça düştü kendiliğinden... kanamam sadece 2 gün sürdü bende korktum bu kadar az niye sürdü diye bir gün sonrası yani 3. günü doktora gittim alttan muayene etti ve hiçbirşey yoktu... bana hemen hamile kalabilirsin dedi folik aside devam et dedi... ben kullanmadım yani 3 ay beklemek istedim ve şuan hamileyim 2 aylık hemde hiçbir sorun yok..BUNLARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ KORKMAYIN DİYE... SEVGİLER .....
bugün itibariyle kimyasal bir gebe olduğumu öğrendim :) zaten devamlı lekelenmem devam ettiği ve kan değerim az yükseldiği için doktorum hep riskli diyordu. bugün yine kan tahlili ve değerler düşmeye başlamış, yani 1 senedir beklediğim bebeğimiz tutunamamış bile, moralim çok bozuldu ama zaten kendimi hiç hamileymişim gibi hissedememiştim, bu arada bu ay aşılamaya başlayacaktık ve bu durum oldu, sanırım şimdi birkaç ay ara vermeliyim, kafam dağılmalı. hıı bir de tek tüp tıkalı maalesef, yani şans pek benden yana değil. işte bu benim hikayem, sıra sizde kızlar, anlatın, paylaşalım, birbirimize tecrübe olalım.
en büyük pişmanlığımı sorsanız, evliliğimin ilk 3.5 senesi korunmak derim. çünkü korunmayı bırakır bırakmaz olacak zannediyordum. ama işler istediğim gibi gitmiyor, yaş ilerliyor, her geçen ay karamsarlık artıyor. çaresizlikten başka bir şey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?