kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

canım kanamanı adet gibi sayıp ilk gününden başlayarak sayacaksın normalde adet düzenin nasılsa ona göre say ama bazı kişlerden duyduğuma göre kanamadan sonra yumurtlama eskisi gibi olmayıp 1-2 gün kayıyormuş. örneğin ben 30 günde 1 adet oluyorum yumurtlama günümü adetin 1. gününden itibaren 15 gün sayarak belirliyorum ama şimdi 16-17-18 günlerede kaymış olabılir onun için bu günlerde ağırlık vereceğim bakalım..

:)) haydi hayırlısı inşallah canıım.. İnşallah bu kez herşey daha güzel olacakk
Ablanada hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmesini nasip etsin Allah'ım inşallah. Bu ay inşallah olurda,ablanınkiyle kardeş kardeş büyürler. Aileye aynı anda 2tane torun müjdesi süper olur

Ersoyum bide ovülasyon testleri varmış.aynı gebelik testi gibi.idrarla bakılıyomuş.tam yumurtlamana 24saat varken mi ne çift çizgi oluyomuş.yumurtlayacağını öyle anlıyomuşsun. O testlerden yapan arkadaş varsa ne kadar işe yarar bu test bilgiendirebilir mi acaba?

kızlar benim martın 22 sinde kanamam başladı 7gün sürdü bugün 12.gün bundan sonraki 10 gün benim için çok önemli dualarınızı eksik etmeyin kızlar yer gök dua üzerine , umarım tek tek güzel haberlerle geliriz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bende bekliyorum şu kanama bitsin diye yarın bir hafta olacak allahım inşallah nasip eder gelecek ay iyi haberler hep beraber
Canım sen doktora ne zaman gidiceksin? Kanamanın bitmesini mi bekliyceksin?benim kanama senden 1-2gün sonra başladı.koyu geliyor şuanda, bitmek üzere.benimki acaba kısa mı sürdü acaba ya.inşallah içimizde bişeyler kalmamıştır, dışarı atmışızdır.

Son düzenleme:

benim o testlerle ilgili hiç bilgim yok canım nereden alınır onu dahi bilmiyorum, bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse bende çok memnun olurum...

İnşallah yarabbim Allah'ım dualarımızı Kabul eylesin.Sana (hepimize)sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip eylesin.Amiiinnnn....

benim o testlerle ilgili hiç bilgim yok canım nereden alınır onu dahi bilmiyorum, bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse bende çok memnun olurum...
Eczanede satılıyomuş galiba. Yolum eczaneye düşünce bi bakiyim. Yalnız onu hergün yapmak gerekiyomuş sanırım.günü kaçırmamak için.

Eczanede satılıyomuş galiba. Yolum eczaneye düşünce bi bakiyim. Yalnız onu hergün yapmak gerekiyomuş sanırım.günü kaçırmamak için.

o zaman fazlaca alıp hergün yapmak lazım bende bi sorayım eczanelere akşam iş çıkışı bulursam sorayım. inş. çok pahalı değildirde çokça alırız bide tam olarak ismi nedir yumurtlama testimi diye soracaz eczaneye

Ovülasyon testi diye duydum ama emin değilim canııımmm.:44: Bi araştırayım bakiimm

" 30 Adet Ovulasyon Testi + 15 Adet ERKEN Gebelik Testi 10 mlU/ml HCG
68,50 TL
+ 6,00 TL kargo*
**3 AYLIK KULLANIM PAKETİ**

Ürünlerin Son Kullanım Tarihi : 2014

Coretests Ovulasyon Testi LH Strip :
Gebelik dönemi tespiti için kullanılan test kitidir.
CE sertifikası vardır.( CE-0197)

Coretests ERKEN Gebelik Testi Strip 10 mlU/ml HCG : Gebeliğin en ERKEN tespiti için kullanılan test kitidir. Gebeliği, cinsel ilişkiden 7 gün sonra, beklenen adetten 5-7 gün önce * %99’un üzerinde doğrulukla, en pratik şekilde belirler.
CE sertifikası vardır.( CE-0123)

Detaylı bilgi için lütfen ürün detayları bölümüne bakınız. "

Böyle bi test buldum internetten ama marka olarak nasıldır bilmiyorum. Eczaneye gittiğimizde en iyisini sorarız. en iyisi hangisiyse onu alırız.içinde 30ovülasyon testi bide 15erken gebelik testi varmış.aslında bu sayı cok ya.o kadara gerek var mı bilmiyorum. Gerçi 3aylık kullanım paketi diyoo.. Hııımmm. Ne malum bizim sadece 1 aylık pakete ihtiyacımızn olmayacağı dimi ama
Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah tabi

evet canım bilgilendirdiğin için teşekkürler ..eczanede 1 aylık paket halinde varsa onu alırım sonrası Allah kerim..:dediğin gibi belki ihtiyacımız kalmaz ayy hadi inşallah

canım zaten benmde olursa 3 kardeş büyrler kardeşimin eşide hamile:))

Ben kanama bitince gidicem ama ne zaman biter bilmem siyaha yakın geliyo hala ama azaldı haftası oldu bakalım bitsede normale dönsem

Bu siteyi bu yüzden çok sevdim gecen hafta ikimizde korkmuş kafası karışık haldeyken bugün gelecek ay için planlar yapıp birbirimizden haberdarız. İnsan kendi halini yaşayan başkalarının varlığını bilince daha normal karşılıyo biraz olsun rahatlıyo bir kişinin bile korkma bende yaşadım demesi rahatlatıyo insanı iyiki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…