Dıs gebelıkte değerlerin kactı acabaKuzu şuan dış gebelik yaşıyorum 0 lanmasına inşallah az kaldı betamın. Enfeksiyonu nasıl anladı peki doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dıs gebelıkte değerlerin kactı acabaKuzu şuan dış gebelik yaşıyorum 0 lanmasına inşallah az kaldı betamın. Enfeksiyonu nasıl anladı peki doktor
Adet gecikmesinin 4. Günü test yaptım silik çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim 58 le öğrendim ilk tabi çok düşük değer olduğunun bende farkındaydım. Uzuldm iki gün sonra tekrar kan istedi doktor bu defa 51 çıktı kimyasal dedi. Tekrar 2 gün sonra gittiğimde değer 25 kere kadar düşmüştü kanama gelir bikac güne dedi. O gün akşamına da geldi. Uzun derken yani zaten kanama adet gecikmesinin 9. Günü falan geldi normal adet kanamam kadar sürdü kanama da 9 gün yani.Kımyasal ıcın degerlerınız kactı acaba. Cok uzun surdu mu surecınız
Benım 13 gun oldu surec nasıl olacak cuma bellı olcak. Benım 30ocak sat. Adet gevıkmesınden 2 3 gun sonra 21cıktı. 3 gun sonra 31 cıktı. 3 gun sonra 57 cıktı. Bodakıne daha da yukselırse kuretaj dedı Bı 3 gun sonra tekrar yaptırdım 39 cıktı beta. Doktorum dususte dedı. Eger yukselme olsaydı dıs gebelık rıskı olabılr dedı kuretaj yapacaktı sımdı cuma gununu bekliyorum. Eger duserse beklıcez. Eger yukselırse kuretaj son care ıgne dedıAdet gecikmesinin 4. Günü test yaptım silik çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim 58 le öğrendim ilk tabi çok düşük değer olduğunun bende farkındaydım. Uzuldm iki gün sonra tekrar kan istedi doktor bu defa 51 çıktı kimyasal dedi. Tekrar 2 gün sonra gittiğimde değer 25 kere kadar düşmüştü kanama gelir bikac güne dedi. O gün akşamına da geldi. Uzun derken yani zaten kanama adet gecikmesinin 9. Günü falan geldi normal adet kanamam kadar sürdü kanama da 9 gün yani.
Canm düşen değer yükselmez merak etme kimyasal olmuş yüzde doksan. Umarım atlatırsın bian önce bu süreci.Benım 13 gun oldu surec nasıl olacak cuma bellı olcak. Benım 30ocak sat. Adet gevıkmesınden 2 3 gun sonra 21cıktı. 3 gun sonra 31 cıktı. 3 gun sonra 57 cıktı. Bodakıne daha da yukselırse kuretaj dedı Bı 3 gun sonra tekrar yaptırdım 39 cıktı beta. Doktorum dususte dedı. Eger yukselme olsaydı dıs gebelık rıskı olabılr dedı kuretaj yapacaktı sımdı cuma gununu bekliyorum. Eger duserse beklıcez. Eger yukselırse kuretaj son care ıgne dedı
Insallah ya cok buyuk stres 10gundur gerılmekten yoruldum. Sonucu bılmeden beklemek cok zor r bı surec. Rabbım herkese can saglıgı versinCanm düşen değer yükselmez merak etme kimyasal olmuş yüzde doksan. Umarım atlatırsın bian önce bu süreci.
Canm düşen değer yükselmez merak etme kimyasal olmuş yüzde doksan. Umarım atlatırsın bian önce bu süreci.
Kuzu bunun cevabını dış gebelik serüvenim başlığında gün gün yazdım tüm değerleriDıs gebelıkte değerlerin kactı acaba
2 günde 1 kan vermelisin canım dış gebelik teşhiside biraz zor ve zaman alıyor. Değerin düşerse yine kimyasaldır ama artarsa dış gebeliktir.Benım 13 gun oldu surec nasıl olacak cuma bellı olcak. Benım 30ocak sat. Adet gevıkmesınden 2 3 gun sonra 21cıktı. 3 gun sonra 31 cıktı. 3 gun sonra 57 cıktı. Bodakıne daha da yukselırse kuretaj dedı Bı 3 gun sonra tekrar yaptırdım 39 cıktı beta. Doktorum dususte dedı. Eger yukselme olsaydı dıs gebelık rıskı olabılr dedı kuretaj yapacaktı sımdı cuma gununu bekliyorum. Eger duserse beklıcez. Eger yukselırse kuretaj son care ıgne dedı
Dış gebelikte sonucun artmasi gerekiyo diye biliyorum Artis olcak ama düzensiz azar azar. Kimyasalda da değerin düşmesi lazm seninkide düşmüş ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorumInsallah ya cok buyuk stres 10gundur gerılmekten yoruldum. Sonucu bılmeden beklemek cok zor r bı surec. Rabbım herkese can saglıgı versin
Cuma da duserse rahatlıcam ama artarsa dıs, gebelık dıyebılır. 13 gun gecıktı adetımDış gebelikte sonucun artmasi gerekiyo diye biliyorum Artis olcak ama düzensiz azar azar. Kimyasalda da değerin düşmesi lazm seninkide düşmüş ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum
Hayırlısı olsn inşallah hakkında dua edelim de düşsün o zaman degerinCuma da duserse rahatlıcam ama artarsa dıs, gebelık dıyebılır. 13 gun gecıktı adetım
Cok gergınım
Allah razı olsun cok tesekkur ederımHayırlısı olsn inşallah hakkında dua edelim de düşsün o zaman degerin
Canım geçmiş olsun bende bir haftadır böyle bir sorunla uğraşıyorum değerlerim sırasıyla 139-146-356 çıktı dış gebelik ihtimalim vardı bugün özele gittim alttan muayene etti ve sağlıksız bir gebelik olduğunu kürtaj edilmesi gerektiğini rahim kalınlaşması olduğunu içimin temizlenip yıkanılması gerektiğini söyledi. Geç bile kalmışsın dedi kürtajdan sonra değerlerin düşerse kurtuldun demek ama değerler yükselmeye devam ederse dışa gebeliktir dedi. Sabah ameliyatım var sonrada değerlere bakılacak seninki düşüşe geçmişse daha yükselmez bence korkmaBenım 13 gun oldu surec nasıl olacak cuma bellı olcak. Benım 30ocak sat. Adet gevıkmesınden 2 3 gun sonra 21cıktı. 3 gun sonra 31 cıktı. 3 gun sonra 57 cıktı. Bodakıne daha da yukselırse kuretaj dedı Bı 3 gun sonra tekrar yaptırdım 39 cıktı beta. Doktorum dususte dedı. Eger yukselme olsaydı dıs gebelık rıskı olabılr dedı kuretaj yapacaktı sımdı cuma gununu bekliyorum. Eger duserse beklıcez. Eger yukselırse kuretaj son care ıgne dedı
Canım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.Evet arkadaşlar merhabalar öncelikle her ikisini yaşamış biri olarak size yardımcı olayım bebekler. 2020 yılında ilk düşüğümden sonra 3ay sonra gebe kaldım ve kimyasal olarak sonuçlandı. Adetim yanlış hatırlamıyorsam 6 7 gün geçti ve ben kan verdiğimde değerim 75ti tabi bu düşük bi değer olduğu için doktor yeterli bulmadı 2 gün sonra yine kan vermemi söyledi ve dediği gibide oldu değerim düştü. Ve 0lanınca adet oldum. Aslında hamilesiniz ama kanda olarak düşünün ve bunu çoğu kadın farketmez bile sessiz düşükte denir buna bence bu düşüklerin en iyi ihtimali. Şimdi size şuan yaşamış olduğum dış gebelikten farklarını söyleyeyim bence buda gebeliğin en kötüsü ama buda imtihanımız demek. Betahcg değeri ya aynı düzeyde kalır ya da düzensiz artar 2 kat artmaz mesela 2 günde bir ve çok nadir kendiliğinden düşer 0 lanır bence. Erken teşhis önemlidir hayati risk taşır. Ve bebek rahimde değilde tüpte meydana gelir ve büyür hatta kimisi farketmez tüpü yırtılır iç kanama geçirir vs. Ben kürtaj+metotreksat ile kurtulanlardanım Allaha şükür tüpüm falan alınmasına gerek kalmadı. Ve dış gebelik normal gebelikle çok fazla karıştırılır teşhisi uzun sürebilir. İşin özeti kimyasalda değer kendiliğinden düşer ve 0lanır hatta çoğu kadın bunu farketmez bile. Dış gebelikte bu ihtimal çok düşüktür ve erken teşhis tedavi gerektirir hayati riski vardır. Her türlü sorunuzu cevaplarım Allah herkese hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Canım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.Canm düşen değer yükselmez merak etme kimyasal olmuş yüzde doksan. Umarım atlatırsın bian önce bu süreci.
Hmmmm düşüp tekrar yükselmesi sıkıntı ya dış gebelik olabilir doktora göründun mu bu değerleri nerde olcturdun. Bence hemen gitmelisinCanım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.
25 ocakta adet gibi hatta daha fazla pihtili kanamam başladı 27 ocakta lekeye döndü bende şüphelenip test yaptım
29 Ocak 33.4
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
4 Şubat 29.9
6 Şubat 29.0
9 Şubat 12.1
Lekelenme 6 Şubat'ta bitti. Sence kanamamda sonra neden yükselmeler oldu ? Dış gebelik olabilir mi hala ?
Yarına randevum var. En son 12 ye düşmüş sence yinede yükselebilir miHmmmm düşüp tekrar yükselmesi sıkıntı ya dış gebelik olabilir doktora göründun mu bu değerleri nerde olcturdun. Bence hemen gitmelisin
Hmmmm düşüp tekrar yükselmesi sıkıntı ya dış gebelik olabilir doktora göründun mu bu değerleri nerde olcturdun. Bence hemen gitmelisin
Yani canm tekrar yükselişe geçse de bu sağlıklı bir gebelik olmazYarına randevum var. En son 12 ye düşmüş sence yinede yükselebilir mi
Zaten sağlıklı bı gebelik olması gibi bı umudum yokta dis gebelik olur diye korkuyorumYani canm tekrar yükselişe geçse de bu sağlıklı bir gebelik olmaz
Valla kimyasalda düşen değer tekrar yükselmez diye biliyorum ama dış gebelik geçirmedim ben hiç sadece etraftan duyduğum kadarıyla düzenli bir artısı yokmuş şuan için bişey de diyemiyorum o yüzden yarn bı git bakalm doktora inşallah kötü şeyler duymazsinZaten sağlıklı bı gebelik olması gibi bı umudum yokta dis gebelik olur diye korkuyorum
Dış gebelik değildir sanmıyorum değerler çok düşük kimyasal gibi görünüyor. Dış genelikte değerler daha yüksek oluyor 300-400 gibi.Zaten sağlıklı bı gebelik olması gibi bı umudum yokta dis gebelik olur diye korkuyorum