evet inşallah gelişmeleri burda yazalım birbirimize
amiiiinnn insallah dua yerine geçsin:)Hadi bir dahaki ay topluca hamile olalım inşaallah
Hadi bir dahaki ay topluca hamile olalım inşaallah
Eylül iyidir doğum iznim yaz tatilinde ziyan olmazAyy inşallah yaa
Birlikte 2016 eylül annelerine gidelım ağustosa yetişmek isterdim de neyse eylul de iyidir olsun da yeterki bekletmedn
bence de eylül iyidir yeni doğmuş bebislerimizin yok terledi yok üşüdü dertleri olmaz... ne güzel ılık havaEylül iyidir doğum iznim yaz tatilinde ziyan olmazhamile kaldim da o kaldı çünkü bi tek
bence de eylül iyidir yeni doğmuş bebislerimizin yok terledi yok üşüdü dertleri olmaz... ne güzel ılık hava
Eylül iyidir doğum iznim yaz tatilinde ziyan olmazhamile kaldim da o kaldı çünkü bi tek
cnm ben geçen ay yaşadım aşılama olmuştum onun soncunda kimyasal gebelik oldu. 2 gün gecikkmeyle geldi kanamam normalde düzenlidir. ama bu kimyasal dan sonra benim yumurtlama günlerim şaştı yani anlamadım normalde insan 14. gün yumurtlar ama ben 9 yada 10 gün yumurtladım sanırım çünkü yumurtlama akıntım var dı ordan tahmin ettm böyle olması acaba geçen ay kullandığım ilaçlardan mıBiz bu ay kimyasal yaşadık cnm benm doktorum 1 ay korun dedi kanda sifirlanmasini bekleyelm dio
Ama burda 1 2 3 5.aylarda hamile kalan çok var
Sen ne zaman kimyasal yaşamstn
cnm ben geçen ay yaşadım aşılama olmuştum onun soncunda kimyasal gebelik oldu. 2 gün gecikkmeyle geldi kanamam normalde düzenlidir. ama bu kimyasal dan sonra benim yumurtlama günlerim şaştı yani anlamadım normalde insan 14. gün yumurtlar ama ben 9 yada 10 gün yumurtladım sanırım çünkü yumurtlama akıntım var dı ordan tahmin ettm böyle olması acaba geçen ay kullandığım ilaçlardan mı
Hemen hamile kalıp sağlıklı olanda var gerçekte kısmet meselesi aklımda kalmasın diyorsan 1 ay korun canımCvbn için Allah razı olan cnm. sen bizi çok iyi anliyrsn.sendn bunları duymaya ne kadar ihtiyacmz var çok iyi biliosn çünkü sende yaşadın bizi biliosn.
İkinci gebelgnde de sorun yaşamana ayrıca üzüldüm.su an benmde kafami kurcalayan şey o.doktorum 1 ay korunn rahim toparlasn adet geçir üzerinden dio.Ben korunmak istemiorm ama 1 ay bekle sağlıklı olsn diorm.hemen hamile kalıp yine uzulmekten korkuorm.öyle hakkimzda hayırlısı
Canım gerçekten tam olarak bilemiyorum benimki bir hissiyat sadece. Benimde çok ağrılıydı yatak döşek yatma durumuna gelirdim ilaç kullanırdım mecburen bende özelde ağır bir işte çalışıyorum çünkü. Hatta ağrı kesici iğnelere kadar yolu vardı. Ama kürtajdan sonra hiç ağrı olmadan geçirdim adetleri.ben adet olduğum zaman çok ağrım oluyor ve hep ilk iki gün agri kesici içerim acaba onunda etkisi oluyormu ki? ama agri kesici almadan da hayatta duramambi de özel okulda öğretmenim cok yoğun çalışıyoruz mecbur agri kesici ile duruyorum o günler
İ
Hemen hamile kalıp sağlıklı olanda var gerçekte kısmet meselesi aklımda kalmasın diyorsan 1 ay korun canım
İyiki bende hemen başlamışım ovulasyon testine o zaman bakalım 8. Gün olacak bugün ne olur ne olmaz temizlenir temizlenmez başladım elimde 20 tane olunca test.cnm ben geçen ay yaşadım aşılama olmuştum onun soncunda kimyasal gebelik oldu. 2 gün gecikkmeyle geldi kanamam normalde düzenlidir. ama bu kimyasal dan sonra benim yumurtlama günlerim şaştı yani anlamadım normalde insan 14. gün yumurtlar ama ben 9 yada 10 gün yumurtladım sanırım çünkü yumurtlama akıntım var dı ordan tahmin ettm böyle olması acaba geçen ay kullandığım ilaçlardan mı
İyiki bende hemen başlamışım ovulasyon testine o zaman bakalım 8. Gün olacak bugün ne olur ne olmaz temizlenir temizlenmez başladım elimde 20 tane olunca test.
Sen progestan kullanırken mi oldu.. Bende kendime Kızıyordum doktora gitmedim ilk folikül takibinden sonra dgitseydim belki progesteron verirdi onun eksikloğinden mi oldu acaba diye.. Olacağı varsa oluyor demi herkeste farklı sebepler vardir.ben de kasimda ilk kez hamile kaldim ama kimyasalmis zaten adetim geciktikten 4 gün sora beta hgc ancak 20 olabildi. cuma gunu 1.3e düştü progestan kullaniyodum cuma gunu biraktim ama hala kanamam başlamadı. ne zaman başlar ki ?
EE korunma mevzusu ne oldu ? Ne dedi ona doktor canımMaşallah cnm hadi hayirlsi bakalım.
Doktorla konuştum bende az önce değerin 0.28 dedi sifirlanms mi sayilio dedm evet dedi artık gelmeme gerek yok dimi dedm.hamile olunca inşallah gelirsn dediinşallah inşallah
EE korunma mevzusu ne oldu ? Ne dedi ona doktor canım
O zaman adeti bekle evet zaten ovulasyon geçmiş korunmanın da gereği yok mantıklı olarak. Bu adetinde gel dedi mi doktor sana bir sonraki mi ?Sorma cnm yaa soramadm tekrar tekrar sormak istemedm utandımama kimyasalsa korunmaya gerek yok diolar dediğimde kandaki değerin sıfırlanmasını beklememz lazim dedi şimdi sifirlandgna göre korunmamza gerek yok zannediorm.ama yumurtlama dönemim de geçti zannediorm geçen haftasonu hissettm bilmiorm ki ya
Zaten 3 hafta oldu yani düşük olalı adet dönemim de geldi bi bekliim diorm zaten yumurtlama geçmiştr die.
Bi de ovulasyon testi alayım mi acaba diorm.bilemedm yani
Adeti beklemek en mantiklsi sanki
O zaman adeti bekle evet zaten ovulasyon geçmiş korunmanın da gereği yok mantıklı olarak. Bu adetinde gel dedi mi doktor sana bir sonraki mi ?