Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

bebe aspirini uzun kullanimlarda mide yanması filan yapıyormuş diyorlar ondan coraspirin kullanıyorum ben. tabi bebe aspirini daha tatli

Bana da ilk içtiğim bikac gün yaşlı bi amca gördü sakin içme dedi ben yaşlıym iciorm sen gencsn daha falan dedi zaten içime sinmiodu bıraktım yani.ayy bu işler sıkıntı .ilaç yani sonuçta bi de

Ne kadarmski..doktora sormadan icsem bişey olur mu yaa
yok yaa bisey olmaz sanırım bana da doktor vermişti eczacida cok övmüştü 1 kutusu 25 liraydi sanirim icinde 1 aylik vardi. ama doktor bana gunde 4 tane kullan dedigi icin benim 1 ayda 2 kutu almam gerekiyordu. sonra ben de gunde 2 tane icmeye basladim

Bende bişey olcgni zannetmiorm.
Kisti olanlara da veriolarms ama kisti olmayıp doktor tavsiyesiyle kullananda var hamileliği kolaylastrdgi için.
Kisti olanlarn dozajı biraz fazla oluoms sanırım sana ondan çok vermiş olablr.
Biraz daha arastrym bakalım alcm inşallah

bi de yeni gittiğim doktor folidoce diye bi folik asit verdi. B12 de varmis isinde ve B12 folik asitin vucutta tutulmasini sagliyormus

evet olabilir bende de ara ara zararsiz kistlerden oluyordu çünkü

Sanmıyorum ya kötü bi etkisi olmaz herhalde biraz baktım heryerde hamileliği kolaylaştırır diyor bebe aspirini için. Ama tabii mide önemli. Birsey daha sorcam kızlar ben hep sivilceli biriyd im zaten ama bu kimyasal döneminde kendini aştı albüm yüzüm koca koca oldular. Hormonlar alt üst olduğundan mı sıkıntıdan mi anlamadım. Sizde var mı öyle bir durum ?

evet canım bende de hiç sivilce çıkmazdı ama bu süreçte 6-7 tane sivilce çıktı. kimyasaldandır

evet canım bende de hiç sivilce çıkmazdı ama bu süreçte 6-7 tane sivilce çıktı. kimyasaldandır

Hamileliktn mi çıktı acaba sivilceler bilmiorm dusuk ten mi ama bende de bikac tane çıkmsti normalde sivilcem yok.hamilelik belirtisi mi acaba die düşündüm sonra hamile oldgmu öğrenince.
Folikasitte kızlar eğer yumurta gelisiminz normalse inofolic iyi gelmioms galiba doktorlar tavsiye etmioms.Ben ondan vazgeçtim folbiola dvm etcm.Çünkü kontrolde doktorum yumurtlrmj begenmsti hemen hamile kalablrsnq demsti eğer bi durum olsa su hapı kullan derdi kolaylastrr derdi die düşünüyorum.Öyle bakalım inşallah.iyi gelir

Bayanlar ben de doktoruma coraspirini sordum kesinlikle hamile kalmayı destekler zaten sana kullandiricam dedi. tahlil sonuclarini gostermeye gittigimde inofolici de sorayım :) zaten ben inofolici devamli kullanmadım. eğer oyle olumsuzsa bi durumu varsa ben de kullanmiyim

Canm pıhtılaşma tahsiline gore mi kan sulandırıcı iğneye başladı yoksa her ihtimale gore mi başladı
Bana pıhtılaşma süresi testi yaptılar sorun çıkmadı ama doktor önlem olsun diye başlattı. Zaten araştırdım diğer arkadaşlara yapılan testler genetik testi gibi bişeyler onları yaptırmadım ben önlem amaçlı yani

Aldım bende bugün başlayacağım coraspirine pregnio fol diye bi folik asit kullanıyorum zaten pko var bende..

kizlar tahlil sonuclarim bi bakın bakalim. birazdan doktora gostercem

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-12-09-13-58-45-1.png
    308,1 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…