Evet bitti kanama dün. Yok canım kan da vermedim korunmuyorum da. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Aslına bakarsan ovulasyon olacağına pek inanmıyorum o yüzden rahat takılıyorum. Cünkü doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri klomen kullandigim ay haric hiçbir kipirdanma olmadi benim yumoslarda. Yine de ne olur ne olmaz ovulasyon testine de başladım.Sen naapcksn şimdiSalliala kan vercek msn yoksa korunmayı biraktn mi.kanaman bitmişti dimi
benim adetim 2 gün gecikince fark edildi hamile olduğum hemen progestan igneye ve hapa başlattı doktor düşük riski var diye... yine de düştü. dedigin gibi düşeceği varsa düşüyorSen progestan kullanırken mi oldu.. Bende kendime Kızıyordum doktora gitmedim ilk folikül takibinden sonra dgitseydim belki progesteron verirdi onun eksikloğinden mi oldu acaba diye.. Olacağı varsa oluyor demi herkeste farklı sebepler vardir.
Kızlar sıkmayın canınızı bende haziranda kimyasal geçirdim. Sonra temmuz da tekrar hamile kaldım o da boş gebelikti (herkeste boş gebelik olacak diye bişey yok tabi ki) neyse kürtaj oldum falan çok zor zamanlr atlattım. Olmayacak mı acaba diye düşünmeye başladım. 2 ay korundum ondan sonra tekrar hamile kaldım ve kalp atışını da duyduk şükürler olsun umarım böyle iyi devam eder. Zaten hergün göbekten iğne yapıyorum. Anlatmak istediğim şu ki hamile kalabiliyorsunuz yani sorun etmemeye çalışın.
Geçmiş olsun canım. İnşaallah hepimizin duası o yönde. herhangi bir teşhis var mı bununla ilgili normal mi karşıladı doktorunKızlar ben de bu ay kimyasal geçirdim. 6 ay önce de kurtajim olmuştu. İnşallah bi dahaki sefere güzel haberlerimizi buradan paylasiriz
geçmiş olsun. amin insallah...Kızlar ben de bu ay kimyasal geçirdim. 6 ay önce de kurtajim olmuştu. İnşallah bi dahaki sefere güzel haberlerimizi buradan paylasiriz
Evet bitti kanama dün. Yok canım kan da vermedim korunmuyorum da. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Aslına bakarsan ovulasyon olacağına pek inanmıyorum o yüzden rahat takılıyorum. Cünkü doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri klomen kullandigim ay haric hiçbir kipirdanma olmadi benim yumoslarda. Yine de ne olur ne olmaz ovulasyon testine de başladım.
Kızlar ben de bu ay kimyasal geçirdim. 6 ay önce de kurtajim olmuştu. İnşallah bi dahaki sefere güzel haberlerimizi buradan paylasiriz
Ohoo o günü göstersin yeterki Rabbim paylaşmam mıÇift çizgiyi görünce gönder cnmcm bize de bi umut sonuçta birlikte bekleyişe girelim
ben de gecen ay adetim bitince BAT a 2 gün kalaya kadar coraspirin kullandım ve alakasi var mi bilemicem ama ilk kez gecen ay hamile kaldim. bu ay yine coraspirin icmeyi planliyorumOhoo o günü göstersin yeterki Rabbim paylaşmam mıbu arada evet kesin net bebe aspirini hamile kalmayı kolaylaştırıyormus sıra bunu denemeye geldi acaba adı ondan mi bebek asprini
Buna sevindimben de gecen ay adetim bitince BAT a 2 gün kalaya kadar coraspirin kullandım ve alakasi var mi bilemicem ama ilk kez gecen ay hamile kaldim. bu ay yine coraspirin icmeyi planliyorum
Ohoo o günü göstersin yeterki Rabbim paylaşmam mıbu arada evet kesin net bebe aspirini hamile kalmayı kolaylaştırıyormus sıra bunu denemeye geldi acaba adı ondan mi bebek asprini
biraz daha pahalı ama inofolic tavsiye ederim. hamile kalmayi da kolaylastiriyomusKızlar kulladngnz folik asit var mi markasni öğreneblr mym
kanı sulandırdığı için adetliyken icersek durum feci olabilir ondan adet bitince icmek daha mantıklıBuna sevindimerken baslasak mesela şimdiden içsek ??
bebe aspirini uzun kullanimlarda mide yanması filan yapıyormuş diyorlar ondan coraspirin kullanıyorum ben. tabi bebe aspirini daha tatliYa bende ilk doktor kontrolne gittigmde folikasit vermişti bi de bebe aspirini vermişti
Adetimn kahve lekeyle basliodu sonra kanama oluodu sökülemyrm demistm ondan dolayi bebe asprini iç dedi zannettm ama hergün mu ic cem yoksa adet basladgnda mi bilemedgmdn icmemstm
Acaba sebebi bebe olablr mi ki
Aynı herhalde onların etkisi demi ? Evet ya pembis pembis çok tatlılarbebe aspirini uzun kullanimlarda mide yanması filan yapıyormuş diyorlar ondan coraspirin kullanıyorum ben. tabi bebe aspirini daha tatli
Ben yarın bi eczaneye gideyimkanı sulandırdığı için adetliyken icersek durum feci olabilir ondan adet bitince icmek daha mantıklı
biraz daha pahalı ama inofolic tavsiye ederim. hamile kalmayi da kolaylastiriyomus