Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Geçmiş olsun çok canim. Hayırlı olsun ne güzel umut oldun bize Rabbim bebisini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşaallah.

Bişey daha var bu sadece benim içimden gelen bişey bilimsel dayanağım yok bence hazırlık döneminde ne olursa olsun ilaç kullanmak iyi değil gibi sanki yumurta kalitesini düşürüyor. Tıbbi tedavi görüyorsanız o ayrı. Tabi ki güzel beslenmeye dikkat edin. Ceviz filan tüketin. Benim ki evham da olabilir tabi ki ama her ilacın yan etkileri var sonuçta.

Bana da doktor demişti cnmcm erkek olsan sana ilaç yazmadn gonderirdm die ama hamilelik düşündüğün için ilaç yazcm dedi.günlük hayatında da bi etkisi olmaz bişey hissetmezsn dedi kilom normal zaten öyle.düşük ondan kaynaklanms olablr dedi ilaç kullanınca da düşük yasamiicksn die garanti veremiyrz ama değerini kontrol altında tutcaz dedi öyle.Allah m dermansz dert vermesn

Teşekkürler kızlar hepinize dua edeceğim kimyasal boş gebelik başlıkları görünce dayanamıyorum hemen bakıyorum içime çok oturmuştu. Umarım en kısa zamanda hepiniz sağlıklı gebelikler yaşarsınız.

Kiyamam cnm yaa.
Hoşgeldin aramıza
Ben seni çok iyi anliyrm.Bende 6 sene eşimi ikna etmeye calistm ikna ettim 3. Ayda hamile oldgmu ogrendm ama böyle oldu.
Çok sukur artık istemiyrm demio.
Bende adetimi ayın kacinda bekliicm die sordgmda normal adet tarihinde dedi düşük basladgindaki kanama dusukten dedi doktorum ama bakalım.İnşallah çok uzamaz 10 nda adet olmam lazım bakalım.

ahhh bu erkekler... kadınlar ne kadar aci verici işlemler geciriyor ama beyler bir iki farklı şey yemeğe karşı çıkıyorlar. Fıtratları böyle sanırım :) benim eşim çok şükür artık ben ne dersem deniyor :)

en azından ilaçla kontrol altında tutulabilen birşey buna da sukretmek lazim

ben adet olduğum zaman çok ağrım oluyor ve hep ilk iki gün agri kesici içerim acaba onunda etkisi oluyormu ki? ama agri kesici almadan da hayatta duramam bi de özel okulda öğretmenim cok yoğun çalışıyoruz mecbur agri kesici ile duruyorum o günler

Ben doğum kontrol hapınu bıraktığımdan bu yana ağrı kesici icmemeye çalışıyorum. Önceden başım çok ağrırdi acayip yorgun uyandırdım meğer b12 düsükmüs şimdi onun iğnesini oluyorum iyi oldu geçti eskisi kadar agrimiyor. Bende ogretmenim bazen sinirden kendimi sıkmaktan benimde agrıyor uyumaya çalışıyorum ilaç yerine.

Cvbn için Allah razı olan cnm. sen bizi çok iyi anliyrsn.sendn bunları duymaya ne kadar ihtiyacmz var çok iyi biliosn çünkü sende yaşadın bizi biliosn.
İkinci gebelgnde de sorun yaşamana ayrıca üzüldüm.su an benmde kafami kurcalayan şey o.doktorum 1 ay korunn rahim toparlasn adet geçir üzerinden dio.Ben korunmak istemiorm ama 1 ay bekle sağlıklı olsn diorm.hemen hamile kalıp yine uzulmekten korkuorm.öyle hakkimzda hayırlısı

Aynen bende cnm pür dikkatim artık bu ay korunmamza rağmen wc de ilaç konusun da kendimi alistriorm daha da dikkat ediorm hep aklımda maalesef

Günaydın kızlar
Hastaneye gittim kan verdim.doktorumdn onay da aldım evet kimyasal geçirdim.yani kanda görünüp ultrason da görünmeyen gebelik dedi.o kadar gelisemeden sonlanio dedi.
Kimyasalsa korunmana gerek yok diolar dedim.kanda sifirlanmasini beklememiz lazım dedi.
İnşallah kan da sifirlanmstir
bakalım sonuç ne cikcak

tekrardan geçmiş olsun canım... umarım adet düzenimiz cok değişmez. benim hala kanamam bile başlamadı

Hadi güzel haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…