benimde tshım biraz yuksekti 9 ayrdir filan euthyrox kullaniyorum simdi düzene girdi cok şükürAynen kızlar gelismelerimizi paylaşalım.birbirimize destek olalım
Bu arada ben bu dönemde miyom m olduğunu öğrendim rahim dış arka duvarndyms ama hamileliği veya düşüğü etkilemez dedi.
Tsh değerim yüksek çıkmıştı endokrine gittim düşüge sebep olmuş olablr mi die tekrar değerlerime bakıldı ve hasimato oldugumu öğrendim ilaca basladm.
Ama umutluydum doktorlarla gorustgmde de sanki 3 ay içinde hamile kalckmsm gibi hissetmstm ama zaman geçince acaba lar çıkıo
benimde tshım biraz yuksekti 9 ayrdir filan euthyrox kullaniyorum simdi düzene girdi cok şükür
Bende 25 mg yarım iciorm birde jodid verdi iyot takviyesi hamilelikte gerekli oldgu için ama 2 gün baş dönmesi gibi ayağa kalktgmda gozlerm karardı yarın endokrin doktruna da sorcm bakalım
50 mg kullanıyorum. ben de iyot eksikliği çıkmadı ondan jojid kullanmana gerek yok dedi. tsh ın kaçti? benim 7 den 2 ye düştü
Testte kac cikti degerin? Buyuk ihtimal kilyasaldir.. benim de idrar testinde cift cizgi cikti ama silikti ikinci cizgi.. kanda da hamilelik kesinlesti ama deger artmasi gerektigi gibi ilerlemedi.. sonra da deger dususe gecti zaten ve kanama basladiKızlar bana su kımyasalı anlatırmısınız.benım basımdan benzer olay gecdı ama ne oldugunu bılmıyorum.ıkı farklı testde cıft cızgıyınyakaladım amma bır cızgı zayıfdı.kahverengı akıntı vardı ve regl agrısı doktora gıtdım hamıle deyılsın dedı test yptı neqatıvdı.anlamadım hamılemıydım?benı aydınlatırmısınız ne bu?
Kızlar bana su kımyasalı anlatırmısınız.benım basımdan benzer olay gecdı ama ne oldugunu bılmıyorum.ıkı farklı testde cıft cızgıyınyakaladım amma bır cızgı zayıfdı.kahverengı akıntı vardı ve regl agrısı doktora gıtdım hamıle deyılsın dedı test yptı neqatıvdı.anlamadım hamılemıydım?benı aydınlatırmısınız ne bu?
hayır canım ben de haşimato çıkmadı sadece tsh yüksekliği. benim de esimde hashimato var ama doktor ona ilac vermedi kilo vermesini eger vucut hacmi kuculurse salgilanan hormonun yeteceğini ve ilaca simdilik gerek olmayacağını soyledi. gercekten de eşim 10 kilo verince rahatladıBenm iyot eksikligi var mi bilmiorm normalde iyot yasak dedi ama bebeğin ihtiyacı oldgu için takviye veriyrm dedi aynen balık da öyle bol bol ye dedi bebek için.
3.65 çıkmıştı benm çok yüksek değil ama hamilelik için 2 2.5 olması gerekioms ya ondan.bi de 2 tane nodülm çıktı.
Anti tpo mu ne bi değer vardı o 250 civarı çıktı hasimato dedi.sende de hasimato var mi
beta hgc değerin düşünce kan tahlili yapıldıysa ondan negatif çıkmıştır. ama zaten hamilelik vardiysa bile baslamadan bitmiş demekki. saglikli bi gebelik olmadigi icin boyle oluyormus.Kızlar bana su kımyasalı anlatırmısınız.benım basımdan benzer olay gecdı ama ne oldugunu bılmıyorum.ıkı farklı testde cıft cızgıyınyakaladım amma bır cızgı zayıfdı.kahverengı akıntı vardı ve regl agrısı doktora gıtdım hamıle deyılsın dedı test yptı neqatıvdı.anlamadım hamılemıydım?benı aydınlatırmısınız ne bu?
ben de ilk başta çok üzüldüm ama artık daha çok umutluyum. kimyasal da olsa hamile kalabiyormusuz demekki dimi :) Rabbim yakin zamanda saglikli bir gebelik de nasip edicek inaniyorum. Zaten kimyasal gebelik yaşayan çoğu kişi yakın zamanda tekrar hamile kalmışSelam kızlar. Bende 24 kasımda beta 85 ile hamile olduğumu öğrendim 26 sında değer 89 olmuştu sadece. Doktor kanama başlayabilir dedi. Gectigimiz pazartesi doktora gittim alttan muayene etti başlamak üzere kanama dedi değer de 20 ye düşmüştü zaten. Ertesi gün başladı kanamam. Önce belim çok ağrıdı. Parça düsürdüm çok da küçük değildi hanı o düştükten sonra ağrım azaldı kanama da 3 gün sürdü çok değildi. Şimdi açık kahve leke var az. Bugün banyo yapcam artık. Doktora tedaviye devam etmek istediğimi söyledim bir dahaki adette gel dedi. Bende Polikistik over sendromu var. Klomeni ilk kullandığım ay gebelik oldu ama o da tutmadı maalesef ilk sevincim 2 günde hüzne dönüştü.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün daha büyük acılardan vermesin..
Evet eğer yumurta yada sperm kalitesiz ise oluyormus. Ben folik asit kullanıyordum şimdi esime de iciriyorum ondan bi de omega 3 e başlattım ona. Bu ay klomene devam ettirmedi benim doktor ama bazı yerlerde klomenin sonraki aylarda etkisinin devam edebildiği söyleniyor. Ovulasyon testi ile takip etmeyi dusunuyorum bakalım ne yapacak benim yumurtalarbeta hgc değerin düşünce kan tahlili yapıldıysa ondan negatif çıkmıştır. ama zaten hamilelik vardiysa bile baslamadan bitmiş demekki. saglikli bi gebelik olmadigi icin boyle oluyormus.
Ay inşaallah inşaallah amin. korku var tabii ama umut da var bir tarafta :)ben de ilk başta çok üzüldüm ama artık daha çok umutluyum. kimyasal da olsa hamile kalabiyormusuz demekki dimi :) Rabbim yakin zamanda saglikli bir gebelik de nasip edicek inaniyorum. Zaten kimyasal gebelik yaşayan çoğu kişi yakın zamanda tekrar hamile kalmış
biz de arı sutu polen kullanıyoruz tavsiye ederimEvet eğer yumurta yada sperm kalitesiz ise oluyormus. Ben folik asit kullanıyordum şimdi esime de iciriyorum ondan bi de omega 3 e başlattım ona. Bu ay klomene devam ettirmedi benim doktor ama bazı yerlerde klomenin sonraki aylarda etkisinin devam edebildiği söyleniyor. Ovulasyon testi ile takip etmeyi dusunuyorum bakalım ne yapacak benim yumurtalar
ohhh ne güzel masallah sağlıkla kucağına alırsın insallah :) senin gibi örnekler bize umut oluyor...Kızlar sıkmayın canınızı bende haziranda kimyasal geçirdim. Sonra temmuz da tekrar hamile kaldım o da boş gebelikti (herkeste boş gebelik olacak diye bişey yok tabi ki) neyse kürtaj oldum falan çok zor zamanlr atlattım. Olmayacak mı acaba diye düşünmeye başladım. 2 ay korundum ondan sonra tekrar hamile kaldım ve kalp atışını da duyduk şükürler olsun umarım böyle iyi devam eder. Zaten hergün göbekten iğne yapıyorum. Anlatmak istediğim şu ki hamile kalabiliyorsunuz yani sorun etmemeye çalışın.
Ben buna zor ikna ettim öyle herşeyi yapmaz yemez benimki.. Bi de doktor bize sizin tüp olur anca demişti sperm sayısı düşük diye o ay oldu benim gebelik.. Ama sanırım benim yumurta sağlıksızdır çünkü zaten pko dan dolayı çok folikül vardı klomenle gelişti 2 tanesi onlar da geç çatladığı 18 19 . günlerde.biz de arı sutu polen kullanıyoruz tavsiye ederim