kimyasal gebelikten snra gebe kalan var mı hemen diğer ay
hayır başlamadı, 1 haftaya kadar olur acele etme diyor herkes o yuzden cumartesiye kadar beklicem. olmazsa cumartesi doktora gidicem. eşim espiri yapip duruyor ya tahliller karistiysa ya hala hamileysen diye :)İnşallah biran önce kanaman başlarda bat gecikmez
Sende doktorunu ariick msn bugün kanaman başlamadı hâlâ dimi
hayır başlamadı, 1 haftaya kadar olur acele etme diyor herkes o yuzden cumartesiye kadar beklicem. olmazsa cumartesi doktora gidicem. eşim espiri yapip duruyor ya tahliller karistiysa ya hala hamileysen diye :)
hiç bir belirtim kalmadı. sadece bugün iştahsızım biraz ama sebebi eminim başka birşeydir. zannetmiyorum öyle bir mucize yaşayacağımı...kiyamam sen yine de dikkat et
Belirtiler dvm edio mu
Benm kanama başladıktan 3 4 gün sonra göğüs ağrım falan geçmişti
Ay ne güzel olurdu dimi.. Nasip tabii kihayır başlamadı, 1 haftaya kadar olur acele etme diyor herkes o yuzden cumartesiye kadar beklicem. olmazsa cumartesi doktora gidicem. eşim espiri yapip duruyor ya tahliller karistiysa ya hala hamileysen diye :)
İyiyim canım atlattım çok şükürİnşallah cnm
Sen nasılsın
evet bence de normal adet gibi say adetin bitince kaçıncı gün başlıyorduysan ovulasyon testine yine o zaman başla hatta 1 -2 gün erken bile baslayabilirsin. bu ay cok onemli gününü kaçırmaOvulasyon testine ne zaman başlasam kızlar ? Bugün 7. Gün oldu kanamanın. Bunu normal adet olarak sayıyorum ben çünkü eylülde 30 da adet olmuştum. Ekimde 1 hafta erken gelmişti 23 te. Kimyasal kanaması da tam 1 aralıkta geldi. Pko olduğu için düzen yok..
ve nihayet beklenen kırmızılar geldi suan az az geliyor ama olsun buna da şükür kafam rahatladı. sabahtan beri midem bulanıyordu demekki bundanmış. ne garip hamile kalinca da mide bulanıyor adet olunca daİnşallah biran önce kanaman başlarda bat gecikmez
Sende doktorunu ariick msn bugün kanaman başlamadı hâlâ dimi
Yaptım bile bugün hemenevet bence de normal adet gibi say adetin bitince kaçıncı gün başlıyorduysan ovulasyon testine yine o zaman başla hatta 1 -2 gün erken bile baslayabilirsin. bu ay cok onemli gününü kaçırmakimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı cok yüksekmiş
Canım rahatlarsın adet olunca.. Benim ilk gün agri vardı belimde acayip sonra parça düştü öyle rahatladim. Tabii ki psikolojik olarak da bi patlama yaşadım o an.. O ana kadar kendimi tutmuştum ama o parçanın tutunduğu zaman benim bebeğim olacağı düşüncesi beni baya bi ağlatti.. Ama geçti şimdi iyi hissediyorum çok şükür Rabbim daha büyük acılar vermesin bizlereve nihayet beklenen kırmızılar geldi suan az az geliyor ama olsun buna da şükür kafam rahatladı. sabahtan beri midem bulanıyordu demekki bundanmış. ne garip hamile kalinca da mide bulanıyor adet olunca daişte şimdi maraton başladı hemen tekrar hamile kalmak istiyorum tadi damağımda kaldı. 1 hafta da olsa ne güzeldi anne adayı olmak...
ben de çarşamba günü gidicem doktora belki bana da klomen verir. ben hic klomen kullanmadım. aslında ben de bi problem de yok ama her ilacı deniyorlarYaptım bile bugün hemensilik henüz bakalım koyulaşacak mı ? Eğer kendi kendine gelişip çatlarsa benim yumurta helal ona 7 ay oldu hapı birakali henüz hiç öyle birşey yapmadı maalesef. Ama nedense bu ay rahatım olmazsa klomenin etki ettiğini bildiğim için bir dahaki aya olur diye bi guven var.
zor bi durum gercekten ama umutlarim da arttı... demekki hamile kalabilyormusuzCanım rahatlarsın adet olunca.. Benim ilk gün agri vardı belimde acayip sonra parça düştü öyle rahatladim. Tabii ki psikolojik olarak da bi patlama yaşadım o an.. O ana kadar kendimi tutmuştum ama o parçanın tutunduğu zaman benim bebeğim olacağı düşüncesi beni baya bi ağlatti.. Ama geçti şimdi iyi hissediyorum çok şükür Rabbim daha büyük acılar vermesin bizlere
Aa problem yoksa vermezler ama.. Benim pko var inci gibi dizili foliküller vardı sağlı sollu. Ama dirençli cıkmadılar cok sükür tek ve ilk kullanmamda etki etti klomen. Kanama başlamadan 1 gün önce doktor muayene etti alttan temiz dedi her iki over da. Ki gordum ekranda o baloncuklar yoktu. Bu ay ne olacak bakalım .ben de çarşamba günü gidicem doktora belki bana da klomen verir. ben hic klomen kullanmadım. aslında ben de bi problem de yok ama her ilacı deniyorlar
umarim bana da gereksiz bi ilac vermez. ilaclardan doktordan gına geldi. doktorumu değiştirdim yeni doktorumu çok sevdim ondan gidiyorum bakalım o ne dicek ne önerecekAa problem yoksa vermezler ama.. Benim pko var inci gibi dizili foliküller vardı sağlı sollu. Ama dirençli cıkmadılar cok sükür tek ve ilk kullanmamda etki etti klomen. Kanama başlamadan 1 gün önce doktor muayene etti alttan temiz dedi her iki over da. Ki gordum ekranda o baloncuklar yoktu. Bu ay ne olacak bakalım .
evet bence de normal adet gibi say adetin bitince kaçıncı gün başlıyorduysan ovulasyon testine yine o zaman başla hatta 1 -2 gün erken bile baslayabilirsin. bu ay cok onemli gününü kaçırmakimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı cok yüksekmiş
Yaptım bile bugün hemensilik henüz bakalım koyulaşacak mı ? Eğer kendi kendine gelişip çatlarsa benim yumurta helal ona 7 ay oldu hapı birakali henüz hiç öyle birşey yapmadı maalesef. Ama nedense bu ay rahatım olmazsa klomenin etki ettiğini bildiğim için bir dahaki aya olur diye bi guven var.
Ay ne güzel olurdu dimi.. Nasip tabii kibekle bakalım benim 20ye düstukten sonraki gün başladı kanama 3 gün kanama oldu. Sonra kahve leke ile devam etti sıkıntı vermedi bana çok sukur artık bugün beyaza döndü akıntı.
İyiyim canım atlattım çok şükürEE netten baktın mı sonuç için ? Benim doktor gel demedi bende gitmedim bakalım inşaallah bir sorun oluşmaz. Herhangi bir sıkıntı hissetmiyorum ama ne bileyim. Bi de alttan 3 türlü muayene etti kadın temiz dedi rahim duvarın henüz incelemiş ama o da kanama sonrası incelir dedi. Gerek görmesdi 0 lanmasını takibe demiştim ya buna güvenerek rahatım herhalde
ve nihayet beklenen kırmızılar geldi suan az az geliyor ama olsun buna da şükür kafam rahatladı. sabahtan beri midem bulanıyordu demekki bundanmış. ne garip hamile kalinca da mide bulanıyor adet olunca daişte şimdi maraton başladı hemen tekrar hamile kalmak istiyorum tadi damağımda kaldı. 1 hafta da olsa ne güzeldi anne adayı olmak...
bilgilendirme için çok sağol canım ben de carsamba gidicem doktoraKızlar doktora sormustm ben düşük sebebyle başlayan kanama ayrı demişti adet döngünüz ayrı.adet dönemine göre bekliicksnz demişti.
Bugun de kimyasal da korunmaya gerek yok diolar dediğimde kandaki değerin sifirlanmasini beklememz lazım dedi.
Bu arada değerim 0.28.çıkmış
Artık sıfırlandı sayiliodr inşallah
Kızlar kahve rengi akıntınız arada bir bile olsa geliosa daha tam sifirlanmamstr bilginiz olsn.benm su an tertemiz diyebilirim arada sadece hafif sarı gibi akıntı gelio.su an durum bu geçen cuma da sanırım yumurtlama donemimdi ordan hesaplarsam adetim 1.hafta falan gecikeblr herhalde.
Hadi hayrlsi bakalm
evet inşallah gelişmeleri burda yazalım birbirimizeÇok sevndm cnm hadi gelmiş geçmiş olsun diim en kısa zamanda kanamann bitmesi dilegyle artık
Bu arada benmde mide bulantisyla baslamsti
İnşallah herşey güzel olcak artık