Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kızlar sıkmayın canınızı bende haziranda kimyasal geçirdim. Sonra temmuz da tekrar hamile kaldım o da boş gebelikti (herkeste boş gebelik olacak diye bişey yok tabi ki) neyse kürtaj oldum falan çok zor zamanlr atlattım. Olmayacak mı acaba diye düşünmeye başladım. 2 ay korundum ondan sonra tekrar hamile kaldım ve kalp atışını da duyduk şükürler olsun umarım böyle iyi devam eder. Zaten hergün göbekten iğne yapıyorum. Anlatmak istediğim şu ki hamile kalabiliyorsunuz yani sorun etmemeye çalışın.
Geçmiş olsun çok canim. Hayırlı olsun ne güzel umut oldun bize Rabbim bebisini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşaallah.

Bişey daha var bu sadece benim içimden gelen bişey bilimsel dayanağım yok bence hazırlık döneminde ne olursa olsun ilaç kullanmak iyi değil gibi sanki yumurta kalitesini düşürüyor. Tıbbi tedavi görüyorsanız o ayrı. Tabi ki güzel beslenmeye dikkat edin. Ceviz filan tüketin. Benim ki evham da olabilir tabi ki ama her ilacın yan etkileri var sonuçta.

hayır canım ben de haşimato çıkmadı sadece tsh yüksekliği. benim de esimde hashimato var ama doktor ona ilac vermedi kilo vermesini eger vucut hacmi kuculurse salgilanan hormonun yeteceğini ve ilaca simdilik gerek olmayacağını soyledi. gercekten de eşim 10 kilo verince rahatladı

Bana da doktor demişti cnmcm erkek olsan sana ilaç yazmadn gonderirdm die ama hamilelik düşündüğün için ilaç yazcm dedi.günlük hayatında da bi etkisi olmaz bişey hissetmezsn dedi kilom normal zaten öyle.düşük ondan kaynaklanms olablr dedi ilaç kullanınca da düşük yasamiicksn die garanti veremiyrz ama değerini kontrol altında tutcaz dedi öyle.Allah m dermansz dert vermesn

Teşekkürler kızlar hepinize dua edeceğim kimyasal boş gebelik başlıkları görünce dayanamıyorum hemen bakıyorum içime çok oturmuştu. Umarım en kısa zamanda hepiniz sağlıklı gebelikler yaşarsınız.

İyi aksamlar kizlar ; hepimiz ayni kaderi yasamisiz bende 6 haftalikken dusurdum ve kimyasal oldugunu soylediler henuz kese gorunmemisti o nedenle kurtaja gerek kalmadan ilaclarla dusugu gerceklestirdim olk degerim 250 ydi kanamam 38 oldugunda baslamsdi 2 gun sanci cektim ama cok sukur zor gunleri atlattim , adet dongusune gelince normalde ben ayin 22 de oluodum ama dusugu 30 da yasadim birdahaki adet donemine gelince herzamanki adet tarihinde olmadim 29 kasimda oldum , kisacasi adet dongunuz dusukden birgun once yada birgun sonrasina sarkabilir , simdiki asil problemimse eskn artik cocuk yapmak istemiyor onu nasil kandiricam :)

Kiyamam cnm yaa.
Hoşgeldin aramıza
Ben seni çok iyi anliyrm.Bende 6 sene eşimi ikna etmeye calistm ikna ettim 3. Ayda hamile oldgmu ogrendm ama böyle oldu.
Çok sukur artık istemiyrm demio.
Bende adetimi ayın kacinda bekliicm die sordgmda normal adet tarihinde dedi düşük basladgindaki kanama dusukten dedi doktorum ama bakalım.İnşallah çok uzamaz 10 nda adet olmam lazım bakalım.

Ben buna zor ikna ettim öyle herşeyi yapmaz yemez benimki.. Bi de doktor bize sizin tüp olur anca demişti sperm sayısı düşük diye o ay oldu benim gebelik.. Ama sanırım benim yumurta sağlıksızdır çünkü zaten pko dan dolayı çok folikül vardı klomenle gelişti 2 tanesi onlar da geç çatladığı 18 19 . günlerde.
ahhh bu erkekler... kadınlar ne kadar aci verici işlemler geciriyor ama beyler bir iki farklı şey yemeğe karşı çıkıyorlar. Fıtratları böyle sanırım :) benim eşim çok şükür artık ben ne dersem deniyor :)

Bana da doktor demişti cnmcm erkek olsan sana ilaç yazmadn gonderirdm die ama hamilelik düşündüğün için ilaç yazcm dedi.günlük hayatında da bi etkisi olmaz bişey hissetmezsn dedi kilom normal zaten öyle.düşük ondan kaynaklanms olablr dedi ilaç kullanınca da düşük yasamiicksn die garanti veremiyrz ama değerini kontrol altında tutcaz dedi öyle.Allah m dermansz dert vermesn
en azından ilaçla kontrol altında tutulabilen birşey buna da sukretmek lazim

Bişey daha var bu sadece benim içimden gelen bişey bilimsel dayanağım yok bence hazırlık döneminde ne olursa olsun ilaç kullanmak iyi değil gibi sanki yumurta kalitesini düşürüyor. Tıbbi tedavi görüyorsanız o ayrı. Tabi ki güzel beslenmeye dikkat edin. Ceviz filan tüketin. Benim ki evham da olabilir tabi ki ama her ilacın yan etkileri var sonuçta.
ben adet olduğum zaman çok ağrım oluyor ve hep ilk iki gün agri kesici içerim acaba onunda etkisi oluyormu ki? ama agri kesici almadan da hayatta duramam :KK43: bi de özel okulda öğretmenim cok yoğun çalışıyoruz mecbur agri kesici ile duruyorum o günler

ben adet olduğum zaman çok ağrım oluyor ve hep ilk iki gün agri kesici içerim acaba onunda etkisi oluyormu ki? ama agri kesici almadan da hayatta duramam :KK43: bi de özel okulda öğretmenim cok yoğun çalışıyoruz mecbur agri kesici ile duruyorum o günler
Ben doğum kontrol hapınu bıraktığımdan bu yana ağrı kesici icmemeye çalışıyorum. Önceden başım çok ağrırdi acayip yorgun uyandırdım meğer b12 düsükmüs şimdi onun iğnesini oluyorum iyi oldu geçti eskisi kadar agrimiyor. Bende ogretmenim bazen sinirden kendimi sıkmaktan benimde agrıyor uyumaya çalışıyorum ilaç yerine.

Kızlar sıkmayın canınızı bende haziranda kimyasal geçirdim. Sonra temmuz da tekrar hamile kaldım o da boş gebelikti (herkeste boş gebelik olacak diye bişey yok tabi ki) neyse kürtaj oldum falan çok zor zamanlr atlattım. Olmayacak mı acaba diye düşünmeye başladım. 2 ay korundum ondan sonra tekrar hamile kaldım ve kalp atışını da duyduk şükürler olsun umarım böyle iyi devam eder. Zaten hergün göbekten iğne yapıyorum. Anlatmak istediğim şu ki hamile kalabiliyorsunuz yani sorun etmemeye çalışın.

Cvbn için Allah razı olan cnm. sen bizi çok iyi anliyrsn.sendn bunları duymaya ne kadar ihtiyacmz var çok iyi biliosn çünkü sende yaşadın bizi biliosn.
İkinci gebelgnde de sorun yaşamana ayrıca üzüldüm.su an benmde kafami kurcalayan şey o.doktorum 1 ay korunn rahim toparlasn adet geçir üzerinden dio.Ben korunmak istemiorm ama 1 ay bekle sağlıklı olsn diorm.hemen hamile kalıp yine uzulmekten korkuorm.öyle hakkimzda hayırlısı

Ben doğum kontrol hapınu bıraktığımdan bu yana ağrı kesici icmemeye çalışıyorum. Önceden başım çok ağrırdi acayip yorgun uyandırdım meğer b12 düsükmüs şimdi onun iğnesini oluyorum iyi oldu geçti eskisi kadar agrimiyor. Bende ogretmenim bazen sinirden kendimi sıkmaktan benimde agrıyor uyumaya çalışıyorum ilaç yerine.

Aynen bende cnm pür dikkatim artık bu ay korunmamza rağmen wc de ilaç konusun da kendimi alistriorm daha da dikkat ediorm hep aklımda maalesef:KK43:

Günaydın kızlar
Hastaneye gittim kan verdim.doktorumdn onay da aldım evet kimyasal geçirdim.yani kanda görünüp ultrason da görünmeyen gebelik dedi.o kadar gelisemeden sonlanio dedi.
Kimyasalsa korunmana gerek yok diolar dedim.kanda sifirlanmasini beklememiz lazım dedi.
İnşallah kan da sifirlanmstir
bakalım sonuç ne cikcak

Günaydın kızlar
Hastaneye gittim kan verdim.doktorumdn onay da aldım evet kimyasal geçirdim.yani kanda görünüp ultrason da görünmeyen gebelik dedi.o kadar gelisemeden sonlanio dedi.
Kimyasalsa korunmana gerek yok diolar dedim.kanda sifirlanmasini beklememiz lazım dedi.
bakalım sonuç ne cikcak
tekrardan geçmiş olsun canım... umarım adet düzenimiz cok değişmez. benim hala kanamam bile başlamadı :KK43:

Günaydın kızlar
bakalım sonuç ne cikcak
Hadi güzel haberler ver bize :KK66:

X