Sanırım aramızda yaptıran kimse yok henüz. Sen doktora üst üste düşükler var dersen o bakar nelere gerekiyorsa sanırım. Geçmiş olsun çok.merhaba kızlar bende bir ay arayla iki defa kimyasal gebelik yaşadım.. kimyasaldan sonra hangi testleri yaptırdınız doktorlar nasıl bir strateji izledi paylaşabilir misiniz?
merhaba kızlar bende bir ay arayla iki defa kimyasal gebelik yaşadım.. kimyasaldan sonra hangi testleri yaptırdınız doktorlar nasıl bir strateji izledi paylaşabilir misiniz?
Nasıl oldun canım ?Çok sağol desteğin için üzüldüm ama bide içim sıkılıyor böyle olmasının ne denini merak ediyorum artık çocuğum olsun istiyorum eşimin istediğini girdikçe dahada istrym oda cok üzüldü kanamam nasıl Olsundaha başlamadı köyü kahve gelİyo hala bekliyorum bu gün 3 gün oldu
Bu gün daha iyiyim kaç gündür karnım ağrıyordu sagol dusundugun için sen ne yaptınNasıl oldun canım ?
sağol canım teşekkür ederim yarın randevum var bakalım doktor ne dicekSanırım aramızda yaptıran kimse yok henüz. Sen doktora üst üste düşükler var dersen o bakar nelere gerekiyorsa sanırım. Geçmiş olsun çok.
Ben beklemeye devam bazı tahliller vermişti onları yaptırıyorum aile hekimine de hepsi yapılmıyor mecbur özele yaptırcam galiba kalanını.. devlette doktor yapmadı kalp atısından önce sinir etti boş yere gittim geldim..Bu gün daha iyiyim kaç gündür karnım ağrıyordu sagol dusundugun için sen ne yaptın
Olsun canm iyi olun ikinizde yaptır valla keşke benimde olsaydida surekli hastaneye giderdimBen beklemeye devam bazı tahliller vermişti onları yaptırıyorum aile hekimine de hepsi yapılmıyor mecbur özele yaptırcam galiba kalanını.. devlette doktor yapmadı kalp atısından önce sinir etti boş yere gittim geldim..
Sağol canım. Inan arada geliyorsun aklıma ne yaptı acaba diye. Geçmiş olsun inşaallah kendiliğinden gelir bebeğin dinlenme sürecinde hiç belli olmaz bu işlerMerhaba kızlar. Geçmişten geldim. Hatırlarmısınız bilmiyorum amaSalliala canım hamiş olduğunu gördüm. Çok mutlu oldum. Yazmak istedim hemen :) Allahım tamamına erdirsin inşallah. Belki eskilerden de vardır hamiş olanlar okuyamadım önceki yazıları. Hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum. Ben de iki kez tüp denedim malesef olmadı nasip değilmiş. Ama burda hamiş olanları görünce çok mutlu oldum gerçekten. Biraz ara vermek istiyorum tüp bebeğe. O arada yine burda sizinle takılırım inşallah.
İnşallah canım. Hayırlısı bakalım. Denicez tabi o süreçte. Sizlerden de destek alarak devam ederim Allahın izniyle.Sağol canım. Inan arada geliyorsun aklıma ne yaptı acaba diye. Geçmiş olsun inşaallah kendiliğinden gelir bebeğin dinlenme sürecinde hiç belli olmaz bu işler
Merhaba kızlar.. Bende aralık ayında ve geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye neden oluyor bu kimyasal gebelikler ya
Bu gün daha iyiyim kaç gündür karnım ağrıyordu sagol dusundugun için sen ne yaptın
Teşekkür ederim Can'ım bende yeni hormon verdim bakalım bayram sonrası alacağımÇok geçmiş olsn cnm.bende aralıkta gecirmstm ilk.sonraki aylarda da oldu belki bilmiorm biraz karışık geçti aradaki 3 4 Ay.testlerin yapıldı mı.benm mesela tsh yüksekti.kimyasal oldgu Ay ilaca basladk ama dozu yeterli gelmems.dusmems tsh.farkettigimz ve ilaç dozunu yukselttigimz Ay yeniden hamile kaldim çok şükür.inşallah benimki gibi basit bi sebeptir seninde cnm.ve biran önce sağlıklı bi gebelik.yasarsn İnşallah.
merhaba. ben 1 defa kimyasal geçirdim ama yaş dolayısıyla çok beklemedi doktorum. benden hsg eşimden spermiogram istedi. eğer bunlarda sorun çıkmasaydı yumurta takibi yapacaktı fakat benim rahmimde perde çıktı. eşiminde sperm morfolojisi Sıfır çıktı. Sayı ve hız da düşük çıktı fakat asıl sorun morfoloji sanırım. neyse sonuç şu spermler kaliteli olmadığı için gebelik oluşsa bile Düşüyor. benim durumumda kaliteli bi sperm bile denk gelse rahimde yer olmadığı için yine düşük riski olacaktı. perdeyi aldırdım nasip olursa Eylül'de tüp bebek yaptırcaZ. size de çok geçmiş olsunmerhaba kızlar bende bir ay arayla iki defa kimyasal gebelik yaşadım.. kimyasaldan sonra hangi testleri yaptırdınız doktorlar nasıl bir strateji izledi paylaşabilir misiniz?
merhaba. tüp bebek için hangi merkeze gittin canım? bende Eylül'de ilk denememi yapcam ama kafamda sorular varMerhaba kızlar. Geçmişten geldim. Hatırlarmısınız bilmiyorum amaSalliala canım hamiş olduğunu gördüm. Çok mutlu oldum. Yazmak istedim hemen :) Allahım tamamına erdirsin inşallah. Belki eskilerden de vardır hamiş olanlar okuyamadım önceki yazıları. Hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum. Ben de iki kez tüp denedim malesef olmadı nasip değilmiş. Ama burda hamiş olanları görünce çok mutlu oldum gerçekten. Biraz ara vermek istiyorum tüp bebeğe. O arada yine burda sizinle takılırım inşallah.
Merhaba ben konyada mehmet çolakoğluna gittim canım. Özel muayenehanesine gittim. Merkez olarak selçuklu tıpla anlaşmalıydı. Valla doktorumdan çok memnundum ama malesef ikiside olumsuz sonuçlandı. Bu işler nasip işi biraz da sanırım zamanı var. Hayırlısı olsun canım senin de. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.merhaba. tüp bebek için hangi merkeze gittin canım? bende Eylül'de ilk denememi yapcam ama kafamda sorular var
Sana bi tavsiyede bulunayım. Kesinlikle önce testlerini yaptır. Genetik test kan tahlili. Hepsini araştırsınlar sonra yap denemeni.merhaba. tüp bebek için hangi merkeze gittin canım? bende Eylül'de ilk denememi yapcam ama kafamda sorular var
tamam canım teşekkür ederim önerini dikkate alcamSana bi tavsiyede bulunayım. Kesinlikle önce testlerini yaptır. Genetik test kan tahlili. Hepsini araştırsınlar sonra yap denemeni.
İyiyim allha şükur sıfırlandı kanamam da oldu çok sağol hatrldgn için beni annm hocaya goturdu ümmi sübyan varmış hocaya demeden o söyleşi dusurdugumu haftasını bile simdi okucakmis beni doktorlardan randevu aldım bekliyorumCnm benm.Nasilsn.inşallah agrilrn da geçer.biran önce sağlığına kavuşursn.kanaman oldu mu.sıfırlandı mi değerin