Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

yarın ameliyat olcam canım. rahimdeki perdeden dolayı hamile kalmam zor, kalsam bile düşermiş. yani bunca zaman kimyasal bildiğim kimyasal değilmiş. yarın düzeltilecek bi süre balon kalacak rahim içinde. sonrasında tüp bebek düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hayirlisi olsun canm cook gecmis olsun insallah bir anonce hamile kalirsin

Kızlar lütfen yardım..
Adet tarihim 23/06/2016 yani dündü. ayın 17 sinde erken gebelik testi aldım (şeytan dürttü niyese) 2. çizgi silikti, 2 gün sonra tekrarladım bu defa daha belirgin 2. çizgi vardı. Ayın 20 sinde adetimden 3 gün önce kan verdim sonuç 46 çıktı, Doktor 2 günde bir kontrol etmeye devam edeceğiz dedi. 2 gün sonra sonuç 59 a çıktı, normalde ikiye katlaması lazımmış ama katlamamıştı. Muhtemelen adet olacaksın, kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi doktor. Hala adet olmadım bugün tekrar gittim kan vermeye önce vajinal muayene etti, kese görünmüyor ama rahim duvarın bayağı kalınlaşmış dedi, hafif bir kan görünüyor hasta olacak gibi duruyorsun ama bizim için önemli olan hcg dedi. Zaten hasta olacak gibiyse kandaki hcg düşmeye başlamıştır dedi. Sonucu aldım bu defa da 98 e çıkmış, yine 2 katı değil, doktor bu bizim için iyiye gidiyor gibi ama yine de konuşmak için çok erken kan testine devam diyor. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.

yarın ameliyat olcam canım. rahimdeki perdeden dolayı hamile kalmam zor, kalsam bile düşermiş. yani bunca zaman kimyasal bildiğim kimyasal değilmiş. yarın düzeltilecek bi süre balon kalacak rahim içinde. sonrasında tüp bebek düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Haydi güzel geçsin inşaallah sağlıcakla gel :KK66: eşinin de bir sorun vardı sanırım demi ?

Yok ağır hiç kaldirmadm esim yardimci oldu iş bile yapmadım yattım hep yedim ictim ama kimyasal gebelik iste sebebi yok
Uzulme canm suan nedesem bos ama herseyde hayr vardir. bayramdan sonrada gidersin esinle gerekn tum testleri yaparsiniz sebeplerine bakarlar insallah buyuk sebepler yoktur canini sıkma elbet olucak onunda bi zamani var evet beklemek zor ama elimzden gelende hicbisey yok sabret dua et olucak

Uzulme canm suan nedesem bos ama herseyde hayr vardir. bayramdan sonrada gidersin esinle gerekn tum testleri yaparsiniz sebeplerine bakarlar insallah buyuk sebepler yoktur canini sıkma elbet olucak onunda bi zamani var evet beklemek zor ama elimzden gelende hicbisey yok sabret dua et olucak
İnsallh uzuldum tabi ya çok heveslendik :KK43:

Canım benim.. üzülmemek elde değil hepimiz biliyoruz bunu maalesef. Daha dün bi arkadaşım daha kimyasal gebelik yaşadı. Regl günü tahlil yaptırdı 19 çıktı acaba geç döllenme mi filan derken leke geldi biz hala yerlesmedir diyoruZ doktor da progestan al kullan bi takip edelim dedi akşamına regl oldu.. İlk gebeliğiydi. Bundan sonra reglin geçmesini bekle inşaallah. Ama herşeyden önce git arastirilsin. Arkadaşın dediği gibi 3 de sen çok takmıyor doktorlar biliyorsun maalesef..

Haydi güzel geçsin inşaallah sağlıcakla gel :KK66: eşinin de bir sorun vardı sanırım demi ?
eşimin bikaç sorunu var canım. sperm sayısı, ileri hareketlilik ve sağlıklı sperm sayısı olması gerekenin çok altında. ilgin için teşekkür ederim. sitede sorun var sanırım yazamadım bi türlü

geçmiş olsun fliim, daha önce hsg çektirdin mi? ben Şubat'ta kimyasal geçirdikten sonra bi kere daha kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum ama ilkinden ağzım yandığı için tahlil yaptırmamıştım. doktorum hsg istedi rahimde perde çıktı. düzeltilmezse düşük oluyormuş. ilki kimyasal değildi belkide diyorum artık. bizim yaş dolayısıyla tahlil için çok beklemediler de öğrendik hatta hsg çektirmeye giderken üff bişey çıkmayacak ama hadi aklımda acaba kalmasın demiştim. eşimin testinde de sorun çıktı. ilk denememizde hamile kalmam mucize gibi bişeymiş zaten düştü de. demem o ki tahlilleri falan yaptır ihmal etme. inşallah basit çok basit bişey çıkar ve düzeltilir ki hemen hamile kalırsın. sevgiler ..

eşimin bikaç sorunu var canım. sperm sayısı, ileri hareketlilik ve sağlıklı sperm sayısı olması gerekenin çok altında. ilgin için teşekkür ederim. sitede sorun var sanırım yazamadım bi türlü
Bizimde sorun var eşimde varikosel çıktı 7 milyon sayısı da. Rabbim ol dedi du. Şuan şaşkın şaşkın bekliyoruz. Ameliyat olacak perşembe günü.

geçmiş olsun fliim, daha önce hsg çektirdin mi? ben Şubat'ta kimyasal geçirdikten sonra bi kere daha kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum ama ilkinden ağzım yandığı için tahlil yaptırmamıştım. doktorum hsg istedi rahimde perde çıktı. düzeltilmezse düşük oluyormuş. ilki kimyasal değildi belkide diyorum artık. bizim yaş dolayısıyla tahlil için çok beklemediler de öğrendik hatta hsg çektirmeye giderken üff bişey çıkmayacak ama hadi aklımda acaba kalmasın demiştim. eşimin testinde de sorun çıktı. ilk denememizde hamile kalmam mucize gibi bişeymiş zaten düştü de. demem o ki tahlilleri falan yaptır ihmal etme. inşallah basit çok basit bişey çıkar ve düzeltilir ki hemen hamile kalırsın. sevgiler ..
Benm yaşım daha genc ben olur diye hiç tahlil yaptrmadm iki kimyasal gebelik oldu sadece hormon faln yapıldı onlar sorun yok ama iyice bi tahlil yaptırcam

Canım benim.. üzülmemek elde değil hepimiz biliyoruz bunu maalesef. Daha dün bi arkadaşım daha kimyasal gebelik yaşadı. Regl günü tahlil yaptırdı 19 çıktı acaba geç döllenme mi filan derken leke geldi biz hala yerlesmedir diyoruZ doktor da progestan al kullan bi takip edelim dedi akşamına regl oldu.. İlk gebeliğiydi. Bundan sonra reglin geçmesini bekle inşaallah. Ama herşeyden önce git arastirilsin. Arkadaşın dediği gibi 3 de sen çok takmıyor doktorlar biliyorsun maalesef..
Benim kahve leke gelİyo hala ne zaman adet gibi olucan gecenki hemen gelmişti sizde

F fliim cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43:
Nasip diicez yine mecbur ama ben çok umutluyum bilio msn.hamile kalabiliosn çok şükür.tutunamamasi için bi sebep var.o sebep ortadan kalkınca Hemen olcak inşallah.Güzel düşün sende çok üzme kendini noolur.doktorun tedaviyi onemsemiosa henüz gerek yok erken diosa.Başka doktora git.nasıl hissediosan öyle yap cnm.ama 2 kere oldu yani.şans eseri hamile kalmiosn demekki :KK66:
Kanaman başladı mı bu arada.ben 25 ı gördükten sonra baslamsti galiba.İnşallah en sağlıklı şekilde atlatrsn cnm.güzel haberlerle tekrar gelirsin

Çok sağol desteğin için üzüldüm ama bide içim sıkılıyor böyle olmasının ne denini merak ediyorum artık çocuğum olsun istiyorum eşimin istediğini girdikçe dahada istrym oda cok üzüldü kanamam daha başlamadı köyü kahve gelİyo hala bekliyorum bu gün 3 gün oldu :KK43:

merhaba kızlar bende bir ay arayla iki defa kimyasal gebelik yaşadım.. kimyasaldan sonra hangi testleri yaptırdınız doktorlar nasıl bir strateji izledi paylaşabilir misiniz?

X