İyiyim allha şükur sıfırlandı kanamam da oldu çok sağol hatrldgn için beni annm hocaya goturdu ümmi sübyan varmış hocaya demeden o söyleşi dusurdugumu haftasını bile simdi okucakmis beni doktorlardan randevu aldım bekliyorum
İnsallh canım sağol bakalım her şeyin hayırlısı Allah bize ne verirse o dua ediyorumŞifa olsun inşallah canımcm.bende bu hamilelgmdn bikaç gün önce ummusubyan duasını uzerimde taşımaya baslamstm.hocaya falan gitmedim ama anneannem duymuş düşük yapan kadınlar için oldgnu duayı yazdirms sağolsun kargoladilar üzerimde tasımıştım.1 aydır falan takamiyrm sicaklardan dolayıAllah m muhafaza etsin.
Bu arada düşük için hamileligimi ogrendgm anda bi abla demişti hergün 19 ayetel kursi elini karnına koyup oku.bebeği muhafaza edioms koruoms İnşallah düşükten vs.Die.onu hâlâ yapmaya calisiyrm İnşallah.
Sonuçta bu hamilelikte bizim veya doktorlarn yapabilecegi hiçbişey yok.Rabbimize dua etmemiz gerekio.ondan yardım istememz gerekio.o sebeple dikkat etmemz gerekio bence.
Sanada şifa olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik haberlrni tekrar alırız inşallah :)
Arkadaslar bnde mayista kimyasal gecirdim 1 ay korundum bu ay hemen geri kaldim dun kan testi verdim 208 cikti ama ara ara lekellenmem oluyor bnm icin dua edin
Daha iyi misin canım ? Ne yaptınız tahlil filan yaptırıyor musunuz düşük için ?İnsallh canım sağol bakalım her şeyin hayırlısı Allah bize ne verirse o dua ediyorum
Saol canm ara ara leke gelio o korkutuyo ilki dusuk olunca hayirlisi olsn inslh yatiotm zaten hic kalkmadim bugunOh maaşallah Hayırlı olsun çok dikkat et kendine bol bol dinlen kat be kat artsın inşaallah değerin.
O korku geçmiyor maalesef. Benim 7 hafta bitti hiç bulantım bi belirti yok diye endişe ediyorum mesela... iyi birşey değil ama elimde değil.Saol canm ara ara leke gelio o korkutuyo ilki dusuk olunca hayirlisi olsn inslh yatiotm zaten hic kalkmadim bugun
Bazilari hic yasamazmis bulanti filan anneninki nasilsa genelde kizinda oyle olurmus bi de bnm arkadasimin 4. ayda baslamisti hmde felaket yaniO korku geçmiyor maalesef. Benim 7 hafta bitti hiç bulantım bi belirti yok diye endişe ediyorum mesela... iyi birşey değil ama elimde değil.
Heh işte benim annem ve ablam 9 Ay mide bulantısı ile gezen insanlar.. o yüzden şaşkınım hep sabah uyancam mide bulantısı olacak diye bekliyorum resmen.Bazilari hic yasamazmis bulanti filan anneninki nasilsa genelde kizinda oyle olurmus bi de bnm arkadasimin 4. ayda baslamisti hmde felaket yani
Heh işte benim annem ve ablam 9 Ay mide bulantısı ile gezen insanlar.. o yüzden şaşkınım hep sabah uyancam mide bulantısı olacak diye bekliyorum resmen.
Genelde oyle derler ama kisiden kisiye degisiyor demekkiHeh işte benim annem ve ablam 9 Ay mide bulantısı ile gezen insanlar.. o yüzden şaşkınım hep sabah uyancam mide bulantısı olacak diye bekliyorum resmen.
Yok yaptirmadim çarşamba günü randevumDaha iyi misin canım ? Ne yaptınız tahlil filan yaptırıyor musunuz düşük için ?
Benim yok çok şükür canım ya iyiyim maaşallahCnmcm benmde 8.haftadan sonra baslamsti.16.haftada hâlâ vardı 17 de baya azalmıştı sadece buzdolabndn tiksiniodm kokuodu bana yani.kapağını açıp kaciodm mutfaktan.Ama 20 den sonra hiçbişey kalmadı çok şükür.buzdolabı 9 ay mı dvm etcek Die dusunmstm hatta korkmstm.şükür geçti.şuanda da sisliklrmz ve gerginlklrmz başladı.kendimi sürekli yagliorm.yaglamak zorunda hissediyorum :) ayrıca annem bulantı yasamams sadece tiksinti yaşamış biraz ama benm mide problemm de oldu bulantım da sabahlri bazen gün içinde
Canim sana progesteron hormon testi yaptılar mıDaha iyi misin canım ? Ne yaptınız tahlil filan yaptırıyor musunuz düşük için ?
Adetin 3. Günü hepsine bakılıyor da şimdi progeserona neden baktı ki acaba ? Yumurtlamanın 7. Günü bakılır progesteron â yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyormuş sanırım. Sen tekrarlayan düşük için gittin aslında sana genetik araştırma yapılması lazım. Onun için nereye gidiliyor onu da bilmiyorum açıkçası.Canim sana progesteron hormon testi yaptılar mı
Genetik falan dedide salı günü tedavi için çağırdı adetin 21 günü yapılıyormuş yaptı 13.65 çıktı progesteron iyimi acaba senin kactiAdetin 3. Günü hepsine bakılıyor da şimdi progeserona neden baktı ki acaba ? Yumurtlamanın 7. Günü bakılır progesteron â yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyormuş sanırım. Sen tekrarlayan düşük için gittin aslında sana genetik araştırma yapılması lazım. Onun için nereye gidiliyor onu da bilmiyorum açıkçası.
Önce genetik baktır bence şuan sana bebek tedavisi uyguluyor sanırım doktor. Rabbim tekrarlatmasin.. Ben hiç olçtürmedim yumurtlama sonrası progesteron canım.Genetik falan dedide salı günü tedavi için çağırdı adetin 21 günü yapılıyormuş yaptı 13.65 çıktı progesteron iyimi acaba senin kacti
Bilmiyorum ki salı günü gitcm tahlilleri alıp çok merak ediyorum ne yapacak diye dün bir ay oldu dusuk yapalı daha adet olmadım içim içimi yiyo artk bebgim olsun istyrmÖnce genetik baktır bence şuan sana bebek tedavisi uyguluyor sanırım doktor. Rabbim tekrarlatmasin.. Ben hiç olçtürmedim yumurtlama sonrası progesteron canım.