Hayirlisi olsun canm cook gecmis olsun insallah bir anonce hamile kalirsinyarın ameliyat olcam canım. rahimdeki perdeden dolayı hamile kalmam zor, kalsam bile düşermiş. yani bunca zaman kimyasal bildiğim kimyasal değilmiş. yarın düzeltilecek bi süre balon kalacak rahim içinde. sonrasında tüp bebek düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Haydi güzel geçsin inşaallah sağlıcakla gelyarın ameliyat olcam canım. rahimdeki perdeden dolayı hamile kalmam zor, kalsam bile düşermiş. yani bunca zaman kimyasal bildiğim kimyasal değilmiş. yarın düzeltilecek bi süre balon kalacak rahim içinde. sonrasında tüp bebek düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Yok ağır hiç kaldirmadm esim yardimci oldu iş bile yapmadım yattım hep yedim ictim ama kimyasal gebelik iste sebebi yokAgir biseymi kaldirdin aniden. Genelde ucten sonra arastirma yapiyolar benm doktorum demisti. Sende ucuncu fln dersin yoksa bakmazlar belki
Uzulme canm suan nedesem bos ama herseyde hayr vardir. bayramdan sonrada gidersin esinle gerekn tum testleri yaparsiniz sebeplerine bakarlar insallah buyuk sebepler yoktur canini sıkma elbet olucak onunda bi zamani var evet beklemek zor ama elimzden gelende hicbisey yok sabret dua et olucakYok ağır hiç kaldirmadm esim yardimci oldu iş bile yapmadım yattım hep yedim ictim ama kimyasal gebelik iste sebebi yok
İnsallh uzuldum tabi ya çok heveslendikUzulme canm suan nedesem bos ama herseyde hayr vardir. bayramdan sonrada gidersin esinle gerekn tum testleri yaparsiniz sebeplerine bakarlar insallah buyuk sebepler yoktur canini sıkma elbet olucak onunda bi zamani var evet beklemek zor ama elimzden gelende hicbisey yok sabret dua et olucak
Yanii insan heveslenmezmi allahtan gunun gecmemisti halbuki hicc gitmeseydin doktora adet gunune yakin diye hastalandin sanicaktin ama iste yapcak bisey yokİnsallh uzuldum tabi ya çok heveslendik
Canım benim.. üzülmemek elde değil hepimiz biliyoruz bunu maalesef. Daha dün bi arkadaşım daha kimyasal gebelik yaşadı. Regl günü tahlil yaptırdı 19 çıktı acaba geç döllenme mi filan derken leke geldi biz hala yerlesmedir diyoruZ doktor da progestan al kullan bi takip edelim dedi akşamına regl oldu.. İlk gebeliğiydi. Bundan sonra reglin geçmesini bekle inşaallah. Ama herşeyden önce git arastirilsin. Arkadaşın dediği gibi 3 de sen çok takmıyor doktorlar biliyorsun maalesef..İnsallh uzuldum tabi ya çok heveslendik
eşimin bikaç sorunu var canım. sperm sayısı, ileri hareketlilik ve sağlıklı sperm sayısı olması gerekenin çok altında. ilgin için teşekkür ederim. sitede sorun var sanırım yazamadım bi türlüHaydi güzel geçsin inşaallah sağlıcakla geleşinin de bir sorun vardı sanırım demi ?
geçmiş olsun fliim, daha önce hsg çektirdin mi? ben Şubat'ta kimyasal geçirdikten sonra bi kere daha kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum ama ilkinden ağzım yandığı için tahlil yaptırmamıştım. doktorum hsg istedi rahimde perde çıktı. düzeltilmezse düşük oluyormuş. ilki kimyasal değildi belkide diyorum artık. bizim yaş dolayısıyla tahlil için çok beklemediler de öğrendik hatta hsg çektirmeye giderken üff bişey çıkmayacak ama hadi aklımda acaba kalmasın demiştim. eşimin testinde de sorun çıktı. ilk denememizde hamile kalmam mucize gibi bişeymiş zaten düştü de. demem o ki tahlilleri falan yaptır ihmal etme. inşallah basit çok basit bişey çıkar ve düzeltilir ki hemen hamile kalırsın. sevgiler ..İnsallh uzuldum tabi ya çok heveslendik
Bizimde sorun var eşimde varikosel çıktı 7 milyon sayısı da. Rabbim ol dedi du. Şuan şaşkın şaşkın bekliyoruz. Ameliyat olacak perşembe günü.eşimin bikaç sorunu var canım. sperm sayısı, ileri hareketlilik ve sağlıklı sperm sayısı olması gerekenin çok altında. ilgin için teşekkür ederim. sitede sorun var sanırım yazamadım bi türlü
geçmiş olsun tatlım. Rabbim bebişinizle uzun ömürler versin sizeBizimde sorun var eşimde varikosel çıktı 7 milyon sayısı da. Rabbim ol dedi du. Şuan şaşkın şaşkın bekliyoruz. Ameliyat olacak perşembe günü.
Benm yaşım daha genc ben olur diye hiç tahlil yaptrmadm iki kimyasal gebelik oldu sadece hormon faln yapıldı onlar sorun yok ama iyice bi tahlil yaptırcamgeçmiş olsun fliim, daha önce hsg çektirdin mi? ben Şubat'ta kimyasal geçirdikten sonra bi kere daha kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum ama ilkinden ağzım yandığı için tahlil yaptırmamıştım. doktorum hsg istedi rahimde perde çıktı. düzeltilmezse düşük oluyormuş. ilki kimyasal değildi belkide diyorum artık. bizim yaş dolayısıyla tahlil için çok beklemediler de öğrendik hatta hsg çektirmeye giderken üff bişey çıkmayacak ama hadi aklımda acaba kalmasın demiştim. eşimin testinde de sorun çıktı. ilk denememizde hamile kalmam mucize gibi bişeymiş zaten düştü de. demem o ki tahlilleri falan yaptır ihmal etme. inşallah basit çok basit bişey çıkar ve düzeltilir ki hemen hamile kalırsın. sevgiler ..
Benim kahve leke gelİyo hala ne zaman adet gibi olucan gecenki hemen gelmişti sizdeCanım benim.. üzülmemek elde değil hepimiz biliyoruz bunu maalesef. Daha dün bi arkadaşım daha kimyasal gebelik yaşadı. Regl günü tahlil yaptırdı 19 çıktı acaba geç döllenme mi filan derken leke geldi biz hala yerlesmedir diyoruZ doktor da progestan al kullan bi takip edelim dedi akşamına regl oldu.. İlk gebeliğiydi. Bundan sonra reglin geçmesini bekle inşaallah. Ama herşeyden önce git arastirilsin. Arkadaşın dediği gibi 3 de sen çok takmıyor doktorlar biliyorsun maalesef..
Değer 20ye düşünce gelmişti benim gecenkinde.. Sen hatırlıyor musun. Kaçta geldi regl ?Benim kahve leke gelİyo hala ne zaman adet gibi olucan gecenki hemen gelmişti sizde
Benim 18 le öğrendim iki gün sonra 4.5 oldu akşam hemen leke gelmeden adet olmuştumDeğer 20ye düşünce gelmişti benim gecenkinde.. Sen hatırlıyor musun. Kaçta geldi regl ?