- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
İyiyim allha şükur sıfırlandı kanamam da oldu çok sağol hatrldgn için beni annm hocaya goturdu ümmi sübyan varmış hocaya demeden o söyleşi dusurdugumu haftasını bile simdi okucakmis beni doktorlardan randevu aldım bekliyorum
Şifa olsun inşallah canımcm.bende bu hamilelgmdn bikaç gün önce ummusubyan duasını uzerimde taşımaya baslamstm.hocaya falan gitmedim ama anneannem duymuş düşük yapan kadınlar için oldgnu duayı yazdirms sağolsun kargoladilar üzerimde tasımıştım.1 aydır falan takamiyrm sicaklardan dolayı Allah m muhafaza etsin.
Bu arada düşük için hamileligimi ogrendgm anda bi abla demişti hergün 19 ayetel kursi elini karnına koyup oku.bebeği muhafaza edioms koruoms İnşallah düşükten vs.Die.onu hâlâ yapmaya calisiyrm İnşallah.
Sonuçta bu hamilelikte bizim veya doktorlarn yapabilecegi hiçbişey yok.Rabbimize dua etmemiz gerekio.ondan yardım istememz gerekio.o sebeple dikkat etmemz gerekio bence.
Sanada şifa olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik haberlrni tekrar alırız inşallah :)