Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Olabilir ilkdr kendi ozel doktoruma gittim o oyle dedi baya guvendigim bi doktor. Ikoncisindedi saglik ocagina gittim kayit olmam gerekiyomus orda hicbisey demedi cuma gunu tahlillerimin sonucu cikicak ozman bidaha sorim en iyisi

Cevizden büyük şeklinde geldi birden leke falan gelmedn anlamadm şok oldum yarın öbür gün adet günüm adet le ilgisi var mi
Bencede canm git bekletme bile insallah yerlesmedir oyle oluyo hatta ustune gorme mi ne oluyo. Sonucta sonuclarin yuksekti dikkat et canm simdi doktora git telas yapma sonuclarinda insallah cok guzel cikar korkma negeliyosa allahtandir unutma

Bencede canm git bekletme bile insallah yerlesmedir oyle oluyo hatta ustune gorme mi ne oluyo. Sonucta sonuclarin yuksekti dikkat et canm simdi doktora git telas yapma sonuclarinda insallah cok guzel cikar korkma negeliyosa allahtandir unutma
Hemen gittim şok oldum ben sonuçlar iyi diye kotu şey aklma getirmwdim ama kimyasal yine dedi sonuç bekliyorum baklm kaç olmus

Amin amin Amin.. ederiz tabii. Sen nasılsın ?
yarın ameliyat olcam canım. rahimdeki perdeden dolayı hamile kalmam zor, kalsam bile düşermiş. yani bunca zaman kimyasal bildiğim kimyasal değilmiş. yarın düzeltilecek bi süre balon kalacak rahim içinde. sonrasında tüp bebek düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…