Olabilir ilkdr kendi ozel doktoruma gittim o oyle dedi baya guvendigim bi doktor. Ikoncisindedi saglik ocagina gittim kayit olmam gerekiyomus orda hicbisey demedi cuma gunu tahlillerimin sonucu cikicak ozman bidaha sorim en iyisiŞimdi hatırladım kısslar.benm.lekelenmem olmuştu.o zaman iğne vermişti doktor ilişki yasak o zaman demişti galiba.öncesinde salihann dediği gibi haftada bir iki gibi normal şartlarda öyle yani.doktorun da daha önce düşük yaşadıgn için belki öyle demiştir
Alla alla cokmu geldiKızlar benden kan geldi kimyasal mi oldu acaba
Eger acik renkdeyse yerlesme kanamasidir hatta uc gun surebiliyomus cok olmama sartiyla hem senin degerlerinde guzel gununede var bence acile git sen gebeyim de kanamam olduKızlar benden kan geldi kimyasal mi oldu acaba
Gitcem birazdan sulu kırmızı gibi bilmiyorum sonuçlar duscek gelibaEger acik renkdeyse yerlesme kanamasidir hatta uc gun surebiliyomus cok olmama sartiyla hem senin degerlerinde guzel gununede var bence acile git sen gebeyim de kanamam oldu
Cevizden büyük şeklinde geldi birden leke falan gelmedn anlamadm şok oldum yarın öbür gün adet günüm adet le ilgisi var miAlla alla cokmu geldi
Bencede canm git bekletme bile insallah yerlesmedir oyle oluyo hatta ustune gorme mi ne oluyo. Sonucta sonuclarin yuksekti dikkat et canm simdi doktora git telas yapma sonuclarinda insallah cok guzel cikar korkma negeliyosa allahtandir unutmaCevizden büyük şeklinde geldi birden leke falan gelmedn anlamadm şok oldum yarın öbür gün adet günüm adet le ilgisi var mi
Ne kadar geldi canım ? Inşaallah bir sorun yoktur . Ne yaptınKızlar benden kan geldi kimyasal mi oldu acaba
Kızlar kimyasal gebelik şimdi sonuç bekliyorum kanama baya var yani sonuç ciknca yazarım sizeNe kadar geldi canım ? Inşaallah bir sorun yoktur . Ne yaptın
Hemen gittim şok oldum ben sonuçlar iyi diye kotu şey aklma getirmwdim ama kimyasal yine dedi sonuç bekliyorum baklm kaç olmusBencede canm git bekletme bile insallah yerlesmedir oyle oluyo hatta ustune gorme mi ne oluyo. Sonucta sonuclarin yuksekti dikkat et canm simdi doktora git telas yapma sonuclarinda insallah cok guzel cikar korkma negeliyosa allahtandir unutma
51.3 olmuşdusuyo
Gidicem hemen bu ikinci olducanm ya uzulme guzel bi doktora git arastirsinlar iyice neden boyle oluyo diye
Üzüldüm canım ya51.3 olmuşdusuyo
Çok güzeldi sonuç bende anlamadım bayramdan hemen sonra gidicem bakalm ne zaman olur artık bir dahaÜzüldüm canım yaİyi gidiyordu ne güzel.. Son olsun inşallah. Bencede git doktora bi araştırma yapılsın.
Agir biseymi kaldirdin aniden. Genelde ucten sonra arastirma yapiyolar benm doktorum demisti. Sende ucuncu fln dersin yoksa bakmazlar belkiÇok güzeldi sonuç bende anlamadım bayramdan hemen sonra gidicem bakalm ne zaman olur artık bir daha
yarın ameliyat olcam canım. rahimdeki perdeden dolayı hamile kalmam zor, kalsam bile düşermiş. yani bunca zaman kimyasal bildiğim kimyasal değilmiş. yarın düzeltilecek bi süre balon kalacak rahim içinde. sonrasında tüp bebek düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Amin amin Amin.. ederiz tabii. Sen nasılsın ?