Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bak şu işaretli içi siyah olan küçücük yer kese imiş.
IMAG0269_1.jpg

Haftaya cuma kalpli olanı atmak nasip olsun inşaallah. Okuldan bi hoca hamile olduğunu söyledi bende tutamadım kendimi ona söyledim şimdi içim içimi yiyor demese miydim diye hep bi korku var :ruh:
Insallahhh. Hayir canm nealaka oyle korku fln sokma icine bende anneme dedigimde korkuyorum fln dedim kotu dusunme ki kotu olmasin bu cok iyi saglikli olucak hep seninle fln dedi. Suandada herkez biliyo kayinvalidem fln soylemis esim biraz kizdi annesine ama siylenicek zaten eninde sonunda oyle takmiyorum rabbim nedemisse o olir. Bebegimiz bizi birakmicakk 8 ay sonrada kavusucaz

Canm sanda yasakladimi iliski ya merak ettim acaba bende dusuk riski var diyemi yasakladi ilk uc ay girme ilskiye dedi gerkirse hamileligin biyunca girme dedi
Yok yasaklamadi ayda 3 4 ten fazla olmasın dedi. Neden diye sorarsın bir dahakine. Progestan verdi mi ? Düşük riski olsa onu da verirdi sanırım çünkü ?

Ya bisey sorucam canm doktor bana dediki iliskiye girme fln diye acaba dusk tehlikesi var diyemi dedi sen naptin suan normalmi sanada demismiydi

İlk zamanlar dikkat edilio cnm.Bana söylemişti galiba doktor öyle hatrliyrm.dikkat etmiştik.ilişki yasaktı yani :)

Yok yasaklamadi ayda 3 4 ten fazla olmasın dedi. Neden diye sorarsın bir dahakine. Progestan verdi mi ? Düşük riski olsa onu da verirdi sanırım çünkü ?

Hic bisey vermedi sadece dedi 3 ay ikiskiye girme diye

Şimdi hatırladım kısslar.benm.lekelenmem olmuştu.o zaman iğne vermişti doktor ilişki yasak o zaman demişti galiba.öncesinde salihann dediği gibi haftada bir iki gibi normal şartlarda öyle yani.doktorun da daha önce düşük yaşadıgn için belki öyle demiştir

X