Benimde ilkde kyleydi uc gun sonra daha buyumusBak şu işaretli içi siyah olan küçücük yer kese imiş. Eki Görüntüle 1850975
Haftaya cuma kalpli olanı atmak nasip olsun inşaallah. Okuldan bi hoca hamile olduğunu söyledi bende tutamadım kendimi ona söyledim şimdi içim içimi yiyor demese miydim diye hep bi korku varBenimde ilkde kyleydi uc gun sonra daha buyumus
Cook kucukkBak şu işaretli içi siyah olan küçücük yer kese imiş. Eki Görüntüle 1850975
ne guzel yazmissin oyle canimm. Rabbim herkeze nasip etsin bi duygulari cokk farkliymis
Insallahhh. Hayir canm nealaka oyle korku fln sokma icine bende anneme dedigimde korkuyorum fln dedim kotu dusunme ki kotu olmasin bu cok iyi saglikli olucak hep seninle fln dedi. Suandada herkez biliyo kayinvalidem fln soylemis esim biraz kizdi annesine ama siylenicek zaten eninde sonunda oyle takmiyorum rabbim nedemisse o olir. Bebegimiz bizi birakmicakk 8 ay sonrada kavusucazHaftaya cuma kalpli olanı atmak nasip olsun inşaallah. Okuldan bi hoca hamile olduğunu söyledi bende tutamadım kendimi ona söyledim şimdi içim içimi yiyor demese miydim diye hep bi korku var
Aminnn canm su testleride bi atlatsakk oohhh missAmiiinnn İnşallah cnm.heraninin lezzeti ayrı.hepimize güzel rahat kolay hamilelikler nasip etsin Rabbim
Haftaya cuma kalpli olanı atmak nasip olsun inşaallah. Okuldan bi hoca hamile olduğunu söyledi bende tutamadım kendimi ona söyledim şimdi içim içimi yiyor demese miydim diye hep bi korku var
Aminnn canm su testleride bi atlatsakk oohhh miss
Insallllahhhhhhİnşallah cnm hepsi geccek İnşallah.teker teker atlatıp bebislrmzi kucagmza alcam inşallah
Ya bisey sorucam canm doktor bana dediki iliskiye girme fln diye acaba dusk tehlikesi var diyemi dedi sen naptin suan normalmi sanada demismiydiİnşallah cnm hepsi geccek İnşallah.teker teker atlatıp bebislrmzi kucagmza alcam inşallah
Canm sanda yasakladimi iliski ya merak ettim acaba bende dusuk riski var diyemi yasakladi ilk uc ay girme ilskiye dedi gerkirse hamileligin biyunca girme dediSağolun kızlar inşaallah 8 ay sonra kucağımıza almak Nasip olsun sağlıklı bir şekilde
Yok yasaklamadi ayda 3 4 ten fazla olmasın dedi. Neden diye sorarsın bir dahakine. Progestan verdi mi ? Düşük riski olsa onu da verirdi sanırım çünkü ?Canm sanda yasakladimi iliski ya merak ettim acaba bende dusuk riski var diyemi yasakladi ilk uc ay girme ilskiye dedi gerkirse hamileligin biyunca girme dedi
Hic bisey vermedi sadece dedi 3 ay ikiskiye girme diyeYok yasaklamadi ayda 3 4 ten fazla olmasın dedi. Neden diye sorarsın bir dahakine. Progestan verdi mi ? Düşük riski olsa onu da verirdi sanırım çünkü ?
Bilemedim canım. 2017 Şubat anneleri topigi var istersen bi de orada sor bakalım ne diyecekler.Hic bisey vermedi sadece dedi 3 ay ikiskiye girme diye
Tamam canm sorarimBilemedim canım. 2017 Şubat anneleri topigi var istersen bi de orada sor bakalım ne diyecekler.
Ya bisey sorucam canm doktor bana dediki iliskiye girme fln diye acaba dusk tehlikesi var diyemi dedi sen naptin suan normalmi sanada demismiydi
Yok yasaklamadi ayda 3 4 ten fazla olmasın dedi. Neden diye sorarsın bir dahakine. Progestan verdi mi ? Düşük riski olsa onu da verirdi sanırım çünkü ?
Hic bisey vermedi sadece dedi 3 ay ikiskiye girme diye
Korkma canm allhm izniyle sorun cikmicakHaftaya cuma kalpli olanı atmak nasip olsun inşaallah. Okuldan bi hoca hamile olduğunu söyledi bende tutamadım kendimi ona söyledim şimdi içim içimi yiyor demese miydim diye hep bi korku var